valla tebrık edıyorum senı ben yenı evlıken anaokulnda calıstıgımda sıkıntı olmuyordu 2 tatıl oluyordu işlerimi yapıp dınlene bılıuyordum dun gun boyu temızlık yapıp utu ve çamasırlara ugrastımvalla gun yetmedı bıle helal olsun sana arkadasım hem cocuk hem ev ısı hem essın pes diyorumöyle canım gerçekten ben 6 sene olacak aralıksız çalışıyorum (ondan öncesi de var tabi çocukla biraz ara vermiştim) gerçekten sürekli bir şeylere yetişmen gerekiyor.. artık makine gibi oldum vızır vızır maşallah çoğu ev kadınından daha temiz daha düzenli ve tertipliyim el alıştımı vızır vızır çalışıyorum ama tabi bu arada yıpranma payını sayarsak olan biz kadınlara oluyor maalesef
saol canımvalla tebrık edıyorum senı ben yenı evlıken anaokulnda calıstıgımda sıkıntı olmuyordu 2 tatıl oluyordu işlerimi yapıp dınlene bılıuyordum dun gun boyu temızlık yapıp utu ve çamasırlara ugrastımvalla gun yetmedı bıle helal olsun sana arkadasım hem cocuk hem ev ısı hem essın pes diyorum
Ne güzel işte belli mi olur ilkini denk getiremedim diyordun belkide bu tutar..hadi hayırlısı inş güzel haberler gelsinn
Hayırlı haftalar canım... ya bana hamileler ve yeni bebekli kişiler hiç iyi gelmiyor. kafamı dağıtmışken yeniden düşüncelere dalmış buluyorum kendimi.. bebekli ve hamile kişileri görmesem daha iyi oluyorum açıkcasıinşallah tutmuştur canım sağolasın senin güzel haberlerine de çok sevindim rabbim tamamına erdirsin ve darısı başımıza olsun inşallah dün 7,5 aylık arkadaşım geldi kahvaltıya bana bebek odasını almışlar ne güzel ya maşallah imrendim tabi ama belli etmemeye çalıştım üzüldüğümü kızlarla kahvaltı ettik çok güzel geçti günümüz gırgır makara ama akşam facede bi arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim ve biraz buruldu içim ama iyisiyle kötüsüyle işte hayat geçiyo herkesin bir derdi var Allahım dermansız dertler vermesin umarım hepimiz için çok güzel bir hafta olur..
Hayırlı haftalar canım... ya bana hamileler ve yeni bebekli kişiler hiç iyi gelmiyor. kafamı dağıtmışken yeniden düşüncelere dalmış buluyorum kendimi.. bebekli ve hamile kişileri görmesem daha iyi oluyorum açıkcası
OLACAK canım inşallah Allahın izniyle Rabbim nasip edecek çok inanarak ve umut ederek ediyoruz duaları.. Rabbimden kesinlikle umudumuzu kesmeyiz onun inancında ve bilincindeyiz çok şükür. Bu yaşananlar da belki bir günahımıza kefaret olur inşallah ne diyelim canım hayırlısı.. bu ay senin güzel haberin gelecek inşallah az kaldı :)banada canım banada nasıl iyi gelsin ki yani kesinlikle isyan etmedim hiç Allah biliyor ya ama herkesler hamileyken ve çocukluyken insan acaba neden demeden edemiyor bir günah mı işledim onun cezasını mı çekiyorum diyorum kendi kendime bi taraftan da olmuyor napalım diyorum Allah vermiyor demek ki nedeni var ne dersen de işte olmayınca olmuyor bazen..
bende valla sil süpür 5 makına camasır yıka as utule yemek yap oyle gectı aksam cabuk oldu valla calısan bayanlar ıcın zor hayat hafta 1 gun tatılın var iş mi yapıcaksın dınleneceksın mı valla zormus calısan kadın hayatı
OLACAK canım inşallah Allahın izniyle Rabbim nasip edecek çok inanarak ve umut ederek ediyoruz duaları.. Rabbimden kesinlikle umudumuzu kesmeyiz onun inancında ve bilincindeyiz çok şükür. Bu yaşananlar da belki bir günahımıza kefaret olur inşallah ne diyelim canım hayırlısı.. bu ay senin güzel haberin gelecek inşallah az kaldı :)
amin canım... maşallah sende yumurta çok.. tavuk gibisininşallah canım Allah kimseye aratmasın rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..bu arada çalışmayı yaptık bakalım sonuç ne olacak
eşin yardım etmez mi? arada bir benim ki ütü ye yardım eder ortaklaşa yaparız.. iyi oluyor ama he... mantı pratik kurtacı ben severim ama eşime yediremedim bir türlü çok yemek seçer bazen tıkanıp kalıyorum ne pişireyim diye. Allahtan aynı yemeği yapsam sorun etmez sevdiği yemek olsun da her hafta aynısı olsun.. iş kadını ev kadını hepsi zor ya aslında kadın olmak mı zor neben çamaşırları bugün ütülicem haftasonu misafir ağırladım dünden zeytinyağlı fasülyem var bugünde hazır mantı aldım onu yaparım şipşak tamamdır insanın yazın iş yapası da gelmiyo ama mecburrrrrr
eşin yardım etmez mi? arada bir benim ki ütü ye yardım eder ortaklaşa yaparız.. iyi oluyor ama he... mantı pratik kurtacı ben severim ama eşime yediremedim bir türlü çok yemek seçer bazen tıkanıp kalıyorum ne pişireyim diye. Allahtan aynı yemeği yapsam sorun etmez sevdiği yemek olsun da her hafta aynısı olsun.. iş kadını ev kadını hepsi zor ya aslında kadın olmak mı zor ne
benim eşim ütüden hiç anlamaz bi tek sabah kahvaltısına yardım eder o kadar onun dışında elini pek birşeye sürmez benimde eşim yemek konusunda eziyet ama mantıya bayılıyo aynen dediğin gibi Allahtan her hafta aynı şeyleri yapsam sevdiği şeyse eğer sesini çıkarmaz ama ikinci güne kalan yemeği yemez mesela bugün zeytinyağlı fasülyeyi yemeyecek o yüzden mantıyı dayayacağımona bende
öylesi de zor ya. ben yemekleri yapıyorum 2-3 gün gidiyor her gün yemek yapmak zorunda kalmıyorum birde hafta ortası yapıyorum hafta sonunda kadar götürüyor... sen hergün yeni yemek yapıyorsun o zaman.. ah ah cam silen kocalar var benim karşı apartmanımda çamaşırı bile adam asıyor diyorum karısı çok kıymetli herhalde bir kızı var çalışıyor kadın. aman diyorum onlar kadın da biz neyiz acaba..
Çocukluya her şey mübahtırçok ısrar edersem çamaşır asar benimki de yarım yamalak ama evet canım ben hergün yemek yapıyorum malesef öyle istiyor tabi Allah nasip ederde çocuk olursa biraz zor bulur hergün yemeği :)
Geleceği zamanı biliyordur cnm..tez zamanda çok fazla bekletmeden gelir inş annişinin göbişine..günah mı cezamı diyede düşünüp kendini üzme..Allah sevdiği kuluna dert verirmişbanada canım banada nasıl iyi gelsin ki yani kesinlikle isyan etmedim hiç Allah biliyor ya ama herkesler hamileyken ve çocukluyken insan acaba neden demeden edemiyor bir günah mı işledim onun cezasını mı çekiyorum diyorum kendi kendime bi taraftan da olmuyor napalım diyorum Allah vermiyor demek ki nedeni var ne dersen de işte olmayınca olmuyor bazen..
ohh canım tadını çıkart ne güzelll ya hizmet edenenin olması hamileykennn süppperr bir şey..Yazılarınızı okudumda bian ben ne kadar rahatımın dedimm..ben eşimin ailesiyle oturduğundan bana pek iş düşmüyor.yemek işi kayınvalideden market işi pederden..temizlik yapardım sadece arada yemek ama şuan onlarıda yapamıyorum bulantıdan..valla kızlar hem iş hem ev hem eş zor iş üstüne bide çocuk kolay gelsin size:))))
anemmm gızzz ne köftesi sabah sabahkızlar bu sabah bı tuaf bısey oldu sabah calar saat caldıyordu gozumu actım mıss gıbı köfte kokusu geldı burnuma cok tuaf hıssettım ben kendımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?