Amin inşallah... öyle zaten sevinçler hep kursağımızda kaldı... birde ben oğluma cevap veriyorum.. anne kardeşim iyi mi? artık ne diyeceğimi şaşırdım..ya aslında ben geçen ay iyiydim düşün kürtajdan sonra hamile kalıp kalamayacağımı bile bilmiyodum ama kafam daha rahattı belki de bu ay tam olarak çalışma olmadı ondan böyleyimdir hiç bilmiyorum ama kürtajdan sonra ilk defa bu ay kafaya taktım bi de bi sevin bi üzül salak gibi oldum şoku hala atamadım üstümden zannedersem.bir dahaki ay inşallah sağlıkla gelir ya sizlerinde kızlar tez vakitte inşallah..
sende haklısın.. anlayan biriyle olmak lazım.. yakın olsaydık keşke.. arkadaşlık ederdik :)var cnm ama herkes pek senın gıbı dusunmuyorlar herkess kendı acısını yasıyor kımse pek anlamıyo tamam üzülüyorlar ama sadece okadar
arkadasız zaten sızler ben 2 aılem sınız bır tek burda sızlerle dertlesebılıyorum esme bıle soyleyemıyorum bebek konusunu acsam taktırı ilahi dıyor bende de bılıyorum ama ınsan kendını anlaya bılecek ınsanlar arıyo eskıden mor catı var kocadan kacan kadınlar toplanır sımdı kk var burda toplanıyoruzsende haklısın.. anlayan biriyle olmak lazım.. yakın olsaydık keşke.. arkadaşlık ederdik
arkadasız zaten sızler ben 2 aılem sınız bır tek burda sızlerle dertlesebılıyorum esme bıle soyleyemıyorum bebek konusunu acsam taktırı ilahi dıyor bende de bılıyorum ama ınsan kendını anlaya bılecek ınsanlar arıyo eskıden mor catı var kocadan kacan kadınlar toplanır sımdı kk var burda toplanıyoruz
Amin inşallah... öyle zaten sevinçler hep kursağımızda kaldı... birde ben oğluma cevap veriyorum.. anne kardeşim iyi mi? artık ne diyeceğimi şaşırdım..
arkadasız zaten sızler ben 2 aılem sınız bır tek burda sızlerle dertlesebılıyorum esme bıle soyleyemıyorum bebek konusunu acsam taktırı ilahi dıyor bende de bılıyorum ama ınsan kendını anlaya bılecek ınsanlar arıyo eskıden mor catı var kocadan kacan kadınlar toplanır sımdı kk var burda toplanıyoruz
valla ben esımın test sonucu yanlıs okumustum ya arastırdım dr sıtesınde dr azospermı dıyınce mahvolmustum gun boyu agladım esım eve geldı neoldu dedı sonuc lar bende dedım sen azospermımıssın dedım adama o nededi kromozomdakı sperm hucrelerın ölmesi yok olması demek mıs dedım adamdakı rahatlıga bak olsun bosver bız boyle ıyıyız canını sıkma vs seyle soyledı ama ben hüngür hüngür aglıyorum o benı tessellı edıyo sonra test kagıdını esıme gosterıyodum ıste bu dıye bı baktım anomali saptanmamıştır yazıyo salak kafam dr sıtesıne de yanlıs yollamısım yanı vel hasıl bızım adamlar bızım gıbı kafaya takmıyor bızde takmıcaz bundan sonra
kızlar dua edın kardesıme 6 ay once ıltıhaplı eklem romatısması gecırmıstı sımdı rahatsızlanmıs halsızmıs 1 haftadır grip ti burnu felan tıkanıyordu sımdı gene rahatsızmıs ne olur onun ıcın 1 fatıha okurmusunuz
saol arkadasımokudum canım benim Allah acil şifalar versin.
Allah şifasını versin inşallah.. Okudum inşallah çabuk iyileşirkızlar dua edın kardesıme 6 ay once ıltıhaplı eklem romatısması gecırmıstı sımdı rahatsızlanmıs halsızmıs 1 haftadır grip ti burnu felan tıkanıyordu sımdı gene rahatsızmıs ne olur onun ıcın 1 fatıha okurmusunuz
Allah şifasını versin cnm bende okudumkızlar dua edın kardesıme 6 ay once ıltıhaplı eklem romatısması gecırmıstı sımdı rahatsızlanmıs halsızmıs 1 haftadır grip ti burnu felan tıkanıyordu sımdı gene rahatsızmıs ne olur onun ıcın 1 fatıha okurmusunuz
saolun arkadaslarAllah şifasını versin cnm bende okudum
kız adet olmak üzere yum.mu oldun.. ya daha neler görecez bakalım.. yani 15 gün daha mı bekleyeceğiz bu hesaba göre... ya da hamile kalmış olamaz mısınkızlar ben dün ovü ve gebelik testi yaptım tabiki gebelik negatif ama ovüde ikinci çizgi kıpkırmızıydı yumurtluyorum sanırım dün çalışma oldu ben bu ay regl tarihimi bilmiyorum kafam çok karıştı sanırım bu ikinci yum.
kız adet olmak üzere yum.mu oldun.. ya daha neler görecez bakalım.. yani 15 gün daha mı bekleyeceğiz bu hesaba göre... ya da hamile kalmış olamaz mısın
ee sen bu ay iki kere mi yumurtladın canım.. ya da bu kesin yumurtlama mı.. işler karıştı iyicene desene.. hayırlısı Allahtan inşallah sağlıklı gebelik olur da artık kavuşursun yavrucağınaGEBELİK TESTİ NEGATİF CANIM EVET YUM OLDU ŞİMDİ BEN NE ZAMAN REGL OLUCAM ONU BİLMİYORUM REGL BELİRTİM HİÇ YOK.
ee sen bu ay iki kere mi yumurtladın canım.. ya da bu kesin yumurtlama mı.. işler karıştı iyicene desene.. hayırlısı Allahtan inşallah sağlıklı gebelik olur da artık kavuşursun yavrucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?