2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Amin inşallah... öyle zaten sevinçler hep kursağımızda kaldı... birde ben oğluma cevap veriyorum.. anne kardeşim iyi mi? artık ne diyeceğimi şaşırdım..

var cnm ama herkes pek senın gıbı dusunmuyorlar herkess kendı acısını yasıyor kımse pek anlamıyo tamam üzülüyorlar ama sadece okadar
sende haklısın.. anlayan biriyle olmak lazım.. yakın olsaydık keşke.. arkadaşlık ederdik :)

sende haklısın.. anlayan biriyle olmak lazım.. yakın olsaydık keşke.. arkadaşlık ederdik
arkadasız zaten sızler ben 2 aılem sınız bır tek burda sızlerle dertlesebılıyorum esme bıle soyleyemıyorum bebek konusunu acsam taktırı ilahi dıyor bende de bılıyorum ama ınsan kendını anlaya bılecek ınsanlar arıyo eskıden mor catı var kocadan kacan kadınlar toplanır sımdı kk var burda toplanıyoruz

evet söyle canım benim.. bende hep sizlerle konuşuyorum başka kimseyle paylaşamıyorum

benimki de konuyu açınca sus diyo istemiyorum ben konuşmayalım diyo zamanı var bekle diyo sürekli

valla ben esımın test sonucu yanlıs okumustum ya arastırdım dr sıtesınde dr azospermı dıyınce mahvolmustum gun boyu agladım esım eve geldı neoldu dedı sonuc lar bende dedım sen azospermımıssın dedım adama o nededi kromozomdakı sperm hucrelerın ölmesi yok olması demek mıs dedım adamdakı rahatlıga bak olsun bosver bız boyle ıyıyız canını sıkma vs seyle soyledı ama ben hüngür hüngür aglıyorum o benı tessellı edıyo sonra test kagıdını esıme gosterıyodum ıste bu dıye bı baktım anomali saptanmamıştır yazıyo salak kafam dr sıtesıne de yanlıs yollamısım yanı vel hasıl bızım adamlar bızım gıbı kafaya takmıyor bızde takmıcaz bundan sonra

Benim eşimde öyle.. çok rahat bu konuda.. ne yapalım kısmet diyor.. ama iyi ki de öyleler boş verin birde onları teselli etmek bize düşer di

kızlar dua edın kardesıme 6 ay once ıltıhaplı eklem romatısması gecırmıstı sımdı rahatsızlanmıs halsızmıs 1 haftadır grip ti burnu felan tıkanıyordu sımdı gene rahatsızmıs ne olur onun ıcın 1 fatıha okurmusunuz

okudum canım benim Allah acil şifalar versin.

Allah şifasını versin inşallah.. Okudum inşallah çabuk iyileşir

Allah şifasını versin cnm bende okudum

kızlar ben dün ovü ve gebelik testi yaptım tabiki gebelik negatif ama ovüde ikinci çizgi kıpkırmızıydı yumurtluyorum sanırım dün çalışma oldu ben bu ay regl tarihimi bilmiyorum kafam çok karıştı sanırım bu ikinci yum.

kız adet olmak üzere yum.mu oldun.. ya daha neler görecez bakalım.. yani 15 gün daha mı bekleyeceğiz bu hesaba göre... ya da hamile kalmış olamaz mısın

kız adet olmak üzere yum.mu oldun.. ya daha neler görecez bakalım.. yani 15 gün daha mı bekleyeceğiz bu hesaba göre... ya da hamile kalmış olamaz mısın

GEBELİK TESTİ NEGATİF CANIM EVET YUM OLDU ŞİMDİ BEN NE ZAMAN REGL OLUCAM ONU BİLMİYORUM REGL BELİRTİM HİÇ YOK.

GEBELİK TESTİ NEGATİF CANIM EVET YUM OLDU ŞİMDİ BEN NE ZAMAN REGL OLUCAM ONU BİLMİYORUM REGL BELİRTİM HİÇ YOK.
ee sen bu ay iki kere mi yumurtladın canım.. ya da bu kesin yumurtlama mı.. işler karıştı iyicene desene.. hayırlısı Allahtan inşallah sağlıklı gebelik olur da artık kavuşursun yavrucağına

ee sen bu ay iki kere mi yumurtladın canım.. ya da bu kesin yumurtlama mı.. işler karıştı iyicene desene.. hayırlısı Allahtan inşallah sağlıklı gebelik olur da artık kavuşursun yavrucağına

büyük ihtimal iki kere oldu ilkinde ovü koyuya çok yakındı ama ertesi gün karnıma ağrısı yayıldı bildiğin çatlama ağrısıydı neyse ben dr a gittim dedim ya 5 gün önce kistten korktum demiştim kasığımda ağrı var diye tertemiz bişey yok dedi bana yumda yok dedi bende ovüyü bıraktım yapmadım dün şüphelendim bi yapayım dedim ve ikinci çizgim kopkoyu gebelik yaptım arkasından tabi ama negatifi gördüm ve söylemesi ayıptır dün akşam acayip akıntım oldu sanırım yumurtluyorum diye tahmin ediyorum ve çalışma yaptık tabiki ama ilki karambol tam bilmiyorum ama çok yüksek ihtimal veriyorum ilkine de bilemiyorum yani herşey karıştı ama regl belirtim hiç yok onu söyleyebilirim bat çarşamba bu arada ilkini baz alırsam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…