2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

O zaman hayırlısı diyelim canım herhalde kimyasaldan sonra biraz değişti dengen ama dünü değerlendirmen iyi olmuş hep birlikte bekleyip göreceğiz Allahın izniyle güzel haberlerini de alacağız canım inşallah..

aynen canım hayırlısı bakalım

anam ne dıyon sen ya kere mı yumurtladın vay canına ben yumurtladıgımı bıle bılmıyom sansa bak sendekı ıns tutar beklicez bakalım sonuc ne olacak 8 gun kaldı benımde bata bakalım ne olcak meraklanıyorum

kızlar folık asit kullanıyormusunuz ben bayramda yanıma almayı unutmusum yanıma memlekette bulamadım acık eczane sonra gelınce aldım 1 hafta ara zorunlu olarak ara vermıs oldum bır sakıncası var mı dır bılen varmı

yok canım ya sakıncası ben ilk hamile kaldığımda bir ay kullanmamıştım sonra hamile kaldığımı öğrenince başladım şu an da çok düzenli kullanmıyorum açıkçaası mesela dün içmedim.

galiba 2 kere oldu canım hayırlısı bakalım.

Bu arada kızlar ben dün başka Dr gittim orda da tam olarak netleşti artık geç döllenme olduğu şuan sata göre 7+6 ama Dr lara göre 6+6 olmuş herşeyin yolunda olduğunu söyledi..haftaya Pazartesi de tekrar kendi Dr ma gidicem..inş hep böyle iyi gider..ayrıca dün dahiliye yede gittim tsh hormonu na baktırmaya 4 küsürden 3 düşmüş onda da sorun kalmadı yani idrar tahlillerimde temiz çıktı... Bundan sonra güzel haberler sizden inş hayırlısıylaa

hayırlı olsun cnm allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın hep boyle gıdıcek ıns sakın aklına kotu şeyler getirme bak ne gusel hıc bır sorun yokmus

hayırlı olsun cnm allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın hep boyle gıdıcek ıns sakın aklına kotu şeyler getirme bak ne gusel hıc bır sorun yokmus
Âmin cnm inş çok Saol.hayırlısıyla şu 12 haftayı atlatırsak biraz daha rahatlıcam

Özel bir hastaneye gidip Trombofili testi yaptırabilirsiniz 750 tl civarı ( kan pıhtılaşmasi tesitidir) 1 ayda hemen hemen sonuç çıkıyor.
Devlette 3 bebek ölümünden sonra bakarlar.

korkmamaya calıs dua et bol bol hatta bunu eşimle beraber okuya bılırsın ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ 99 kere düşük tehlikesi olana
Evet cnm biliyorum erenpaşa da söylemişti o günden beri aklıma geldikçe okuyorum evdeyken yoldayken fark etmiyor yani:)

Bu arada senin gününe ne kadar kaldı..luckystar ın sarkacak sanırım
benım bata 8 gun var bakalım hayırlısı dr verdıgı sure bu sayede doldu yanı ben uymadım ama korunma ısıne eger 3 ay korunsaydım bence bosuna zaman kaybedıcektım hep oyle düşündüm hemen olmaz dıye düşünüyordum öylede oldu kürtaj olduktan sonra hemen hamıle kalamdım

vayy kızlar tek pazar gunu evde durup temızlık yapan benım herhalde sız gezın bakalım kocişlerle

Maşallah peridrol84, post: 36526710, member: 396299"]Bu arada kızlar ben dün başka Dr gittim orda da tam olarak netleşti artık geç döllenme olduğu şuan sata göre 7+6 ama Dr lara göre 6+6 olmuş herşeyin yolunda olduğunu söyledi..haftaya Pazartesi de tekrar kendi Dr ma gidicem..inş hep böyle iyi gider..ayrıca dün dahiliye yede gittim tsh hormonu na baktırmaya 4 küsürden 3 düşmüş onda da sorun kalmadı yani idrar tahlillerimde temiz çıktı... Bundan sonra güzel haberler sizden inş hayırlısıylaa[/QUOTE]
Masallah canim ne güzel herseyin yolunda olmasına sevindim hep boyle güzel devam eder inş.. Darisi bizlere insallah

[QUge="asi_m, post: 36536070, member: 169811"]vayy kızlar tek pazar gunu evde durup temızlık yapan benım herhalde sız gezın bakalım kocişlerle[/QUOTE]
Ya gezdim ama acisini gelince cikartti ev benden... 4 cesit yemek camasir ütü vay (ayiptir soylemesi birde dolunay epilasyonun) cilkim cikti.. Anca simdi balkonumda cay keyfi yaparken sizden haberlere bakıyordum

bende valla sil süpür 5 makına camasır yıka as utule yemek yap oyle gectı aksam cabuk oldu valla calısan bayanlar ıcın zor hayat hafta 1 gun tatılın var iş mi yapıcaksın dınleneceksın mı valla zormus calısan kadın hayatı

öyle canım gerçekten ben 6 sene olacak aralıksız çalışıyorum (ondan öncesi de var tabi çocukla biraz ara vermiştim) gerçekten sürekli bir şeylere yetişmen gerekiyor.. artık makine gibi oldum vızır vızır maşallah çoğu ev kadınından daha temiz daha düzenli ve tertipliyim el alıştımı vızır vızır çalışıyorum ama tabi bu arada yıpranma payını sayarsak olan biz kadınlara oluyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…