O zaman hayırlısı diyelim canım herhalde kimyasaldan sonra biraz değişti dengen ama dünü değerlendirmen iyi olmuş hep birlikte bekleyip göreceğiz Allahın izniyle güzel haberlerini de alacağız canım inşallah..büyük ihtimal iki kere oldu ilkinde ovü koyuya çok yakındı ama ertesi gün karnıma ağrısı yayıldı bildiğin çatlama ağrısıydı neyse ben dr a gittim dedim ya 5 gün önce kistten korktum demiştim kasığımda ağrı var diye tertemiz bişey yok dedi bana yumda yok dedi bende ovüyü bıraktım yapmadım dün şüphelendim bi yapayım dedim ve ikinci çizgim kopkoyu gebelik yaptım arkasından tabi ama negatifi gördüm ve söylemesi ayıptır dün akşam acayip akıntım oldu sanırım yumurtluyorum diye tahmin ediyorum ve çalışma yaptık tabiki ama ilki karambol tam bilmiyorum ama çok yüksek ihtimal veriyorum ilkine de bilemiyorum yani herşey karıştı ama regl belirtim hiç yok onu söyleyebilirim bat çarşamba bu arada ilkini baz alırsam yani
O zaman hayırlısı diyelim canım herhalde kimyasaldan sonra biraz değişti dengen ama dünü değerlendirmen iyi olmuş hep birlikte bekleyip göreceğiz Allahın izniyle güzel haberlerini de alacağız canım inşallah..
kızlar folık asit kullanıyormusunuz ben bayramda yanıma almayı unutmusum yanıma memlekette bulamadım acık eczane sonra gelınce aldım 1 hafta ara zorunlu olarak ara vermıs oldum bır sakıncası var mı dır bılen varmı
anam ne dıyon sen ya kere mı yumurtladın vay canına ben yumurtladıgımı bıle bılmıyom sansa bak sendekı ıns tutar beklicez bakalım sonuc ne olacak 8 gun kaldı benımde bata bakalım ne olcak meraklanıyorum
Ne güzel işte belli mi olur ilkini denk getiremedim diyordun belkide bu tutar..hadi hayırlısı inş güzel haberler gelsinngaliba 2 kere oldu canım hayırlısı bakalım.
hayırlı olsun cnm allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın hep boyle gıdıcek ıns sakın aklına kotu şeyler getirme bak ne gusel hıc bır sorun yokmusBu arada kızlar ben dün başka Dr gittim orda da tam olarak netleşti artık geç döllenme olduğu şuan sata göre 7+6 ama Dr lara göre 6+6 olmuş herşeyin yolunda olduğunu söyledi..haftaya Pazartesi de tekrar kendi Dr ma gidicem..inş hep böyle iyi gider..ayrıca dün dahiliye yede gittim tsh hormonu na baktırmaya 4 küsürden 3 düşmüş onda da sorun kalmadı yani idrar tahlillerimde temiz çıktı... Bundan sonra güzel haberler sizden inş hayırlısıylaa
Âmin cnm inş çok Saol.hayırlısıyla şu 12 haftayı atlatırsak biraz daha rahatlıcamhayırlı olsun cnm allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın hep boyle gıdıcek ıns sakın aklına kotu şeyler getirme bak ne gusel hıc bır sorun yokmus
Özel bir hastaneye gidip Trombofili testi yaptırabilirsiniz 750 tl civarı ( kan pıhtılaşmasi tesitidir) 1 ayda hemen hemen sonuç çıkıyor.Hayir Dr.herhangi bir test onermedi ilk düşük olduğu için. Bende burada okuduklarima gore önlem almak istiyorum illa 2-3 katip yasamam mi gerek. Testi nasil yaptiririm bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
korkmamaya calıs dua et bol bol hatta bunu eşimle beraber okuya bılırsın ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ 99 kere düşük tehlikesi olanaÂmin cnm inş çok Saol.hayırlısıyla şu 12 haftayı atlatırsak biraz daha rahatlıcam
Evet cnm biliyorum erenpaşa da söylemişti o günden beri aklıma geldikçe okuyorum evdeyken yoldayken fark etmiyor yani:)korkmamaya calıs dua et bol bol hatta bunu eşimle beraber okuya bılırsın ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ 99 kere düşük tehlikesi olana
Bu arada senin gününe ne kadar kaldı..luckystar ın sarkacak sanırımkorkmamaya calıs dua et bol bol hatta bunu eşimle beraber okuya bılırsın ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ 99 kere düşük tehlikesi olana
benım bata 8 gun var bakalım hayırlısı dr verdıgı sure bu sayede doldu yanı ben uymadım ama korunma ısıne eger 3 ay korunsaydım bence bosuna zaman kaybedıcektım hep oyle düşündüm hemen olmaz dıye düşünüyordum öylede oldu kürtaj olduktan sonra hemen hamıle kalamdımBu arada senin gününe ne kadar kaldı..luckystar ın sarkacak sanırım
öyle canım gerçekten ben 6 sene olacak aralıksız çalışıyorum (ondan öncesi de var tabi çocukla biraz ara vermiştim) gerçekten sürekli bir şeylere yetişmen gerekiyor.. artık makine gibi oldum vızır vızır maşallah çoğu ev kadınından daha temiz daha düzenli ve tertipliyim el alıştımı vızır vızır çalışıyorum ama tabi bu arada yıpranma payını sayarsak olan biz kadınlara oluyor maalesefbende valla sil süpür 5 makına camasır yıka as utule yemek yap oyle gectı aksam cabuk oldu valla calısan bayanlar ıcın zor hayat hafta 1 gun tatılın var iş mi yapıcaksın dınleneceksın mı valla zormus calısan kadın hayatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?