2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

kızlar ben şimdi çarşamba günü regl olacak mıyım yaa bilemedim hiç belirti yok ama belli olmaz şak diye geliverirmiş :KK63:

erken gebelık testı mı lasam acaba yarın yapsam marka olarak hangısı ıyı dır acaba bılgınız varmı yada acele etmesemmı acaba ya of cok kararsızım ben ıyı delırdım galıba yok ya ben bu ayda hamıle deılım emının gıbı bısey ya cok calısma yapamadık umut ıste ınsan umutlanıyo

yarın değil de öbür gün yap canım marka farketmez çıkma ihtimali var

dua edelım hepberaber gec olsun saglıklı bebıslerımıs oldun hepımızın

ay bende baslamam lazım yaa su işyeri telasesı derken bır türlü başlayamadım

MAŞALLAH kızlar size yaa bu ay ikinizden de haber gelsinde bombayı patlatalım inşallah

inşallah bizimde gün saydığımız zamanlar gelir yaa... gerçi artık hevesim kaçtı ama neyse Rabbim hayırlısını versin..

inşallah bizimde gün saydığımız zamanlar gelir yaa... gerçi artık hevesim kaçtı ama neyse Rabbim hayırlısını versin..
cnm benım olsun canlanman lazım senin heves gelır yaa koyverme kendını hemen bendede bu ay olmıcanı bıle bıle ümitlenıyorum suraya yazıyorum bak sen bana aslında adet olucam gene isyanlara baglıcam kendımı

Merhaba ben yaptırdım protin c 125 , ama Protein s de kit yok yazıyor anlamı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…