- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
kızlar bu sabah bı tuaf bısey oldu sabah calar saat caldıyordu gozumu actım mıss gıbı köfte kokusu geldı burnuma cok tuaf hıssettım ben kendımı
valla ne bılım guözümü bı actım köfte kokuyodu ev hıc boyle bısey basıma gelmemıstı psıkolojım bozuldu ıyıce galıbaanemmm gızzz ne köftesi sabah sabah
6 gun kaldı bata valla bılmıyom kı ne oluyo bana yaaakaç gün kaldı senin asim ayy inşallah güzel haberler alırız yaa arka arkaya
erken gebelık testı mı lasam acaba yarın yapsam marka olarak hangısı ıyı dır acaba bılgınız varmı yada acele etmesemmı acaba ya of cok kararsızım ben ıyı delırdım galıba yok ya ben bu ayda hamıle deılım emının gıbı bısey ya cok calısma yapamadık umut ıste ınsan umutlanıyo
yapım yanı ben baya heycan yaptım sımdı ya aslında pek ıhtımal vermıyorum ama test yapmak heycanlandırıyoyarın değil de öbür gün yap canım marka farketmez çıkma ihtimali var
yapım yanı ben baya heycan yaptım sımdı ya aslında pek ıhtımal vermıyorum ama test yapmak heycanlandırıyo
dua edelım hepberaber gec olsun saglıklı bebıslerımıs oldun hepımızın
ay bende baslamam lazım yaa su işyeri telasesı derken bır türlü başlayamadım
inş ya hep beraber hamıle kalalım bu ayMAŞALLAH kızlar size yaa bu ay ikinizden de haber gelsinde bombayı patlatalım inşallah
cnm benım olsun canlanman lazım senin heves gelır yaa koyverme kendını hemen bendede bu ay olmıcanı bıle bıle ümitlenıyorum suraya yazıyorum bak sen bana aslında adet olucam gene isyanlara baglıcam kendımıinşallah bizimde gün saydığımız zamanlar gelir yaa... gerçi artık hevesim kaçtı ama neyse Rabbim hayırlısını versin..
merhaba canım bende aynı sorunu yasadım ilk hamileliğim sorunsuz geçti 2. bebeğe karar verdik ama malesef kan pıhtılaşması yüzünden 3 kez düşük yaptım 1kimyasal 1dış gebelik 1 7haftalık düşük protein c benim biraz düşük çıktı sen baktırdın mı protein c ne
MAŞALLAH kızlar size yaa bu ay ikinizden de haber gelsinde bombayı patlatalım inşallah
inşallah bizimde gün saydığımız zamanlar gelir yaa... gerçi artık hevesim kaçtı ama neyse Rabbim hayırlısını versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?