2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

canım ön muhasebeden fazla anlamam ama nasıl bişey yapılıyor derken senetleri not etmen lazım bi yere günü geldiğinde ödemeyi isteyeceksin vadelerini falan excel de bi dosya aç kaydet istersen yaptığın satışları da istersen kaydet bir dosyaya bunun dışında zaten birşey yapmana gerek yok program olarak kullanabileceğin bi kaç muhasebe programı var ama çok da gerek yok bence orka,eta,logo bunlar en bilindikleri ama zaten yaptığın satışları muhasebecin kayıt altına alıyo ayrıca senin muhasebe programı kullanmana gerek yok senetlerini kayıt et ama mutlaka çünkü muhasebeciler işletme defterlerinde cari hesapları işlemiyolar yani yaptığın ödemeleri ve aldığın tahsilatları işlemez onlar sen takibini yapacaksın ayrıca bi kasa defteri tut günlük harcama ve kazançlarını yazarsın gün sonunda kasanı kontrol etmeni sağlar.karışık anlattım biraz galiba anlamadığın bişey olursa sor canım.

erenpasa bısey danısacaktım bızım sırkette stok durumu gırdı cıktı faturalandırma fatura kesme nasıl oluyor cnm bılgın varmı

stok durumunu görmek istiyorsan alışlarını ve satışlarını excell e yaz canım muhasebeci malesef işletme defterlerinde böyle ayrıntılara girmez zaten muhasebecilerin kullandığı program genel muhasebeye yönelik olduğu için program bunları kapsamıyor dediğim gibi excell de kendin yapabilirsin istediğin herşeyi.

Saol cnm bulantı ara ara devam ediyor ama geçen haftalara göre daha iyiyim..nisa hastanesine gidiyorum evet çok iyi bir hastane biraz yoğun ama bütün Dr ları çok iyi diye duydum çok tanıdığım var oraya giden bende o yüzden orayı tercih ettim ve memnun kaldım yoğunluğu dışında..ben Dr asiye uzun a gidiyorum muayene ücreti 42 ytl..sanırım sadece 4 Dr 42 YTL diğerleri 35 oda eski oldukları için 42 alıyorlar..tavsiye ederim kürtaja girerken bile bana o kadar moral verdilerki şimdi başka hastaneye gitmek istemiyorum..bu arada Pazartesi tekrar randevum var

iyi ol inşallah hep.... aslında netten baktım da bütün dr.ları iyi ve meth edilen doktorlar.. keşke bana yakın olsaydı.. ama belki bir görüşmek almak için gelebilirim..

programa gerek yok sanırım sen bilgisyardan anlıyorsan word*excell iyi kötü biliyorsan yapa bilirsin.. bir tablo oluşturursun. aldığın faturaları senetleri tek tek not edersin. sonra düzenlediğin faturaları, senetlerin çıkışlarını yazarsın tek tek. önemli olan herşeyi not etmek söz uçar yazı kalır misali unutmamak için güzelce not al.. kendi düzenini oluştur. sonra evraklarını güzelce dosyala kendinde fotokoi bırak gerek olursa aslını gönder gitsin muhasebeye

iyi ol inşallah hep.... aslında netten baktım da bütün dr.ları iyi ve meth edilen doktorlar.. keşke bana yakın olsaydı.. ama belki bir görüşmek almak için gelebilirim..
Valla cnm evet sana uzak kalıyor ama memnun kalır o kadar yolu derdine değerse dene derim gerçekten iyi nir Dr bulmak çok zor

Bir haftada daha fazla okurum cnm evdeyim ben boş duracağıma okurum ne olcak..Allah nasip ederse namaza başladım zaten namaz aralarında okurum bol bol

tamam kaç tane okuyabilirsen haber ver bana bir kişi daha okuyacak pazartesi bana haber verirsen toplayıp bakıcam kalanları da ben okuyup duasını yapıcam canım.

cok fazla detay olarak bılmıyorum ama inş ögrenirim

ya kızlar şuan bir kötü oldum anlatamam.. ağlamamak için zor tuttum kendimi... iş yerindeyim.. patronların bir akrabası sakat çocukları var otistik sanırım şuan o geldi buraya ama çok kötü bir durum çocuk içeri girmek istemedi nasıl bağırıyor değişik sesler çıkarıyorum çok zoruma gitti Rabbim yardımcıları olsun çocuk ne kadarda büyümüş boylu poslu ama maalesef böyle işte. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz onu da böyle yarattı ise vardır bir bildiği diyorum ama çok zor şartları var o anne babanın..
bazen diyorum hani halimize şükürler olsun.Kaybettiklerimiz doğsaydı da sakat olsaydı diyorum daha üzülürdük.. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı salih evlatlar versin her birimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…