- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
1. daha muhasebe programı yok hangı programı önerırsınız bız senet usulu calısılıyo yanı soyle acıklayayım bız işi senet kalrsdılıgı alıyoruz senetlerı malzemecıye verıyoruz senet karsılıgı mal alıyoruz bunun için hangı işlem uygulamamız gerekiyor esım suaralar dısarda oldugu ıcın oncelıklı ıslerı var oyuzden pek ılgılenemıyor
erenpasa bısey danısacaktım bızım sırkette stok durumu gırdı cıktı faturalandırma fatura kesme nasıl oluyor cnm bılgın varmı
Saol cnm bulantı ara ara devam ediyor ama geçen haftalara göre daha iyiyim..nisa hastanesine gidiyorum evet çok iyi bir hastane biraz yoğun ama bütün Dr ları çok iyi diye duydum çok tanıdığım var oraya giden bende o yüzden orayı tercih ettim ve memnun kaldım yoğunluğu dışında..ben Dr asiye uzun a gidiyorum muayene ücreti 42 ytl..sanırım sadece 4 Dr 42 YTL diğerleri 35 oda eski oldukları için 42 alıyorlar..tavsiye ederim kürtaja girerken bile bana o kadar moral verdilerki şimdi başka hastaneye gitmek istemiyorum..bu arada Pazartesi tekrar randevum varcanım nasılsın.. miden nasıl.. bir sonraki randevun ne zamandı senin?
birde sana bir şey soracağım.. sen yenibosna nisa hastanesine mi gidiyorsun? bir tanıdığım orada genel cerrah olan Dr.Gökmen Bey ile görüştürdü beni durumu anlattım gerekli inceleme ve muayene için yardımcı olabilir mi diye gelirseniz yönlendirim yardımcı olurum dedi. Senin Dr.un kimdi bir de ücretleri nasıl
Allah kabul etsin cnm dualarını inş..isterseniz sizin adınıza bende okuyabilirim bir kısmınıamin salavat-ı tefriciyeye devam ediyorum ben canım 4444 e tamamlamam lazım
Allah kabul etsin cnm dualarını inş..isterseniz sizin adınıza bende okuyabilirim bir kısmını
Tamam cnm erenpaşadan öğrenir hanginiz gerideyse yardımcı olurumerenpaşa az okudu galiba canım ona bi sor eğer okutmazsa ben isteyebilirim.
ben tıkandım kaldım okuyamadım bir. luckynin kine yardım et sen benim daha çook var onun ki bitsinAllahın izniyle sonra bana da yardım edersin inşallah ....Tamam cnm erenpaşadan öğrenir hanginiz gerideyse yardımcı olurum
iyi ol inşallah hep.... aslında netten baktım da bütün dr.ları iyi ve meth edilen doktorlar.. keşke bana yakın olsaydı.. ama belki bir görüşmek almak için gelebilirim..Saol cnm bulantı ara ara devam ediyor ama geçen haftalara göre daha iyiyim..nisa hastanesine gidiyorum evet çok iyi bir hastane biraz yoğun ama bütün Dr ları çok iyi diye duydum çok tanıdığım var oraya giden bende o yüzden orayı tercih ettim ve memnun kaldım yoğunluğu dışında..ben Dr asiye uzun a gidiyorum muayene ücreti 42 ytl..sanırım sadece 4 Dr 42 YTL diğerleri 35 oda eski oldukları için 42 alıyorlar..tavsiye ederim kürtaja girerken bile bana o kadar moral verdilerki şimdi başka hastaneye gitmek istemiyorum..bu arada Pazartesi tekrar randevum var
programa gerek yok sanırım sen bilgisyardan anlıyorsan word*excell iyi kötü biliyorsan yapa bilirsin.. bir tablo oluşturursun. aldığın faturaları senetleri tek tek not edersin. sonra düzenlediğin faturaları, senetlerin çıkışlarını yazarsın tek tek. önemli olan herşeyi not etmek söz uçar yazı kalır misali unutmamak için güzelce not al.. kendi düzenini oluştur. sonra evraklarını güzelce dosyala kendinde fotokoi bırak gerek olursa aslını gönder gitsin muhasebeye1. daha muhasebe programı yok hangı programı önerırsınız bız senet usulu calısılıyo yanı soyle acıklayayım bız işi senet kalrsdılıgı alıyoruz senetlerı malzemecıye verıyoruz senet karsılıgı mal alıyoruz bunun için hangı işlem uygulamamız gerekiyor esım suaralar dısarda oldugu ıcın oncelıklı ıslerı var oyuzden pek ılgılenemıyor
Tamam cnm erenpaşadan öğrenir hanginiz gerideyse yardımcı olurum
Valla cnm evet sana uzak kalıyor ama memnun kalır o kadar yolu derdine değerse dene derim gerçekten iyi nir Dr bulmak çok zoriyi ol inşallah hep.... aslında netten baktım da bütün dr.ları iyi ve meth edilen doktorlar.. keşke bana yakın olsaydı.. ama belki bir görüşmek almak için gelebilirim..
Bir haftada daha fazla okurum cnm evdeyim ben boş duracağıma okurum ne olcak..Allah nasip ederse namaza başladım zaten namaz aralarında okurum bol boltmm o zaman bana okur musun canım 200 tane bir hafta içinde haber verirsen sevinirim.Bitirip duasını yapıcam çünkü.
Bir haftada daha fazla okurum cnm evdeyim ben boş duracağıma okurum ne olcak..Allah nasip ederse namaza başladım zaten namaz aralarında okurum bol bol
Hatta şimdi başlıyorum cnm ezana kadar okurum biraztmm o zaman bana okur musun canım 200 tane bir hafta içinde haber verirsen sevinirim.Bitirip duasını yapıcam çünkü.
Tamm cnm seninkini bitirelim sonrada erenpaşa adına okuyalım hep berabertamam kaç tane okuyabilirsen haber ver bana bir kişi daha okuyacak pazartesi bana haber verirsen toplayıp bakıcam kalanları da ben okuyup duasını yapıcam canım.
Tamm cnm seninkini bitirelim sonrada erenpaşa adına okuyalım hep beraber
Tamm cnm seninkini bitirelim sonrada erenpaşa adına okuyalım hep beraber
aynen okuyalım ben varım.
cok fazla detay olarak bılmıyorum ama inş ögrenirimprograma gerek yok sanırım sen bilgisyardan anlıyorsan word*excell iyi kötü biliyorsan yapa bilirsin.. bir tablo oluşturursun. aldığın faturaları senetleri tek tek not edersin. sonra düzenlediğin faturaları, senetlerin çıkışlarını yazarsın tek tek. önemli olan herşeyi not etmek söz uçar yazı kalır misali unutmamak için güzelce not al.. kendi düzenini oluştur. sonra evraklarını güzelce dosyala kendinde fotokoi bırak gerek olursa aslını gönder gitsin muhasebeye
bende okurum bende varım benı unutmayın heeeaynen okuyalım ben varım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?