2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

gunaydın hanımlar luckstar test yapsammı acaba bata 4 gun kaldı yanı ayın 24 de 30 gun oluyor napayım yaaa cok heycanlandım sımdı

zor canım çok zor ALLAH sabırlar versin inşallah kimseyi evladıyla sınamasın rabbim.Ne bileyim erenpaşa ya öyle şeyler geçiyo ki aklımdan bugün benden sonra hamile kalan arkadaşım ikizleri doğdu biliyo musun içim öyle bir cız etti ki çok yakında başka bir arkadaşım doğum yapacak yine de diyorum ki sabır ver sadece sabır ver Allah'ım diyorum ve sağlıklısını diliyorum hepimiz için..Yazacak o kadar şey var ki içimde birikti ağlamicam diyorum her ay regl olunca neyse günümüz güzel olsun arkadaşım.

evt zaten bu ay ümidim yoktu aslında hıc bırzaman olmucak gıbı gelıyo bana

cnm bu ay olamdı dıye deıl içimde garip bır hıs var olmucak gıbı gelıyo bana neden bılmıyorum ama öyle hissediyorum

o his bende de bazen oluyo ama geçiyo canım olacak tabiki de bi arkadaşımda olmayacak diyodu ama geçen ay hamile kaldı

cnm bu ay olamdı dıye deıl içimde garip bır hıs var olmucak gıbı gelıyo bana neden bılmıyorum ama öyle hissediyorum

şimdi sakin ol ve 4 günün geçmesini bekle bu arada kafanı dağıtmaya çalış ki bi dahaki aya daha sakin girebilesin bu ayı unut sil kafandan geçti bitti de ama bi dahaki aya formunda girmen lazım artık önemli olan önümüzdeki ay ve ben gelecek aydan çok umutluyum hepimiz adına.

luckystar aslında cok takılmıyorum negatıf cıkmasına bekledıgım bıseydı yanı benım aklımda test yapmak yoktu valla bılıyodum adet olacagımı ne bılım umutlandım acaba belkı bır mucuze olmustur dıye ama pek umursamıyorum bu ayı zaten demıstım artık ne yumurtlama gunlerını takıp edıyorum nede olsun dıye calısma yaparken bıle dıkkat etmıyorum ayaklarımı bıle kaldırmıyorum sadece calısma yapınca uyuyorum okadar sabah duş yapıyorum okadar kendımı kotü bile hissetmiyorum okadar sakinim yani benden beklenmedık hareketler yanı bunlar amannnnn olmassa olmasın eşimin dediği gibi

canım üzülme vardır herşeyde bir hayır hem daha 4 günün var belli de olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…