gunaydın hanımlar luckstar test yapsammı acaba bata 4 gun kaldı yanı ayın 24 de 30 gun oluyor napayım yaaa cok heycanlandım sımdı
ya kızlar şuan bir kötü oldum anlatamam.. ağlamamak için zor tuttum kendimi... iş yerindeyim.. patronların bir akrabası sakat çocukları var otistik sanırım şuan o geldi buraya ama çok kötü bir durum çocuk içeri girmek istemedi nasıl bağırıyor değişik sesler çıkarıyorum çok zoruma gitti Rabbim yardımcıları olsun çocuk ne kadarda büyümüş boylu poslu ama maalesef böyle işte. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz onu da böyle yarattı ise vardır bir bildiği diyorum ama çok zor şartları var o anne babanın..
bazen diyorum hani halimize şükürler olsun.Kaybettiklerimiz doğsaydı da sakat olsaydı diyorum daha üzülürdük.. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı salih evlatlar versin her birimize...
ay gıdıyorum almaya ozamn test bı marka onerdıgın varmı
aldım şimdi yapıcam dua edın bana ne olur cıksın bı mucıze olsun yazarım hemenhepsiyle çıkar canım ya belli bi marka yok heyecan yaptım bende
yok ya yanılmısım hayalette çizgi vardı oda kayboldu
evt zaten bu ay ümidim yoktu aslında hıc bırzaman olmucak gıbı gelıyo bana
cnm bu ay olamdı dıye deıl içimde garip bır hıs var olmucak gıbı gelıyo bana neden bılmıyorum ama öyle hissediyorumolacak inşallah ama işte zaman..
cnm bu ay olamdı dıye deıl içimde garip bır hıs var olmucak gıbı gelıyo bana neden bılmıyorum ama öyle hissediyorum
cnm bu ay olamdı dıye deıl içimde garip bır hıs var olmucak gıbı gelıyo bana neden bılmıyorum ama öyle hissediyorum
luckystar aslında cok takılmıyorum negatıf cıkmasına bekledıgım bıseydı yanı benım aklımda test yapmak yoktu valla bılıyodum adet olacagımı ne bılım umutlandım acaba belkı bır mucuze olmustur dıye ama pek umursamıyorum bu ayı zaten demıstım artık ne yumurtlama gunlerını takıp edıyorum nede olsun dıye calısma yaparken bıle dıkkat etmıyorum ayaklarımı bıle kaldırmıyorum sadece calısma yapınca uyuyorum okadar sabah duş yapıyorum okadar kendımı kotü bile hissetmiyorum okadar sakinim yani benden beklenmedık hareketler yanı bunlar amannnnn olmassa olmasın eşimin dediği gibişimdi sakin ol ve 4 günün geçmesini bekle bu arada kafanı dağıtmaya çalış ki bi dahaki aya daha sakin girebilesin bu ayı unut sil kafandan geçti bitti de ama bi dahaki aya formunda girmen lazım artık önemli olan önümüzdeki ayve ben gelecek aydan çok umutluyum hepimiz adına.
bende okurum bende varım benı unutmayın heee
Canım geldi mi regl inşallah gelmez de hamilesindir yaa bekliyorum haberinibi dahaki ay daha sakin kafayla daha çok çalışırız canım benimde regl geldi gelecek bacaklarım ağrıyo fena
Canım geldi mi regl inşallah gelmez de hamilesindir yaa bekliyorum haberini
canım üzülme vardır herşeyde bir hayır hem daha 4 günün var belli de olmaz yaniluckystar aslında cok takılmıyorum negatıf cıkmasına bekledıgım bıseydı yanı benım aklımda test yapmak yoktu valla bılıyodum adet olacagımı ne bılım umutlandım acaba belkı bır mucuze olmustur dıye ama pek umursamıyorum bu ayı zaten demıstım artık ne yumurtlama gunlerını takıp edıyorum nede olsun dıye calısma yaparken bıle dıkkat etmıyorum ayaklarımı bıle kaldırmıyorum sadece calısma yapınca uyuyorum okadar sabah duş yapıyorum okadar kendımı kotü bile hissetmiyorum okadar sakinim yani benden beklenmedık hareketler yanı bunlar amannnnn olmassa olmasın eşimin dediği gibi
henüz gelen giden bişey yok bacaklarım ağrıyo sadece her an gelebilir gibi hayırlısı..
tabiki 4 gün var ümidim yok zaten bılıyodum olmuyacını üzülmüyorum kıcanım üzülme vardır herşeyde bir hayır hem daha 4 günün var belli de olmaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?