öyle möyle hissetme umutsuzlukk yooookkk.. hep ümid ederrek sabırla ve dua ile bekleyeceğiz inşallah..cnm bu ay olamdı dıye deıl içimde garip bır hıs var olmucak gıbı gelıyo bana neden bılmıyorum ama öyle hissediyorum
ya ben bıturlu baslayamadım ama yarın allahın ıznı ıle baslamayı düşünüyorumöyle möyle hissetme umutsuzlukk yooookkk.. hep ümid ederrek sabırla ve dua ile bekleyeceğiz inşallah..
sende başladın mı 4444tefriciyeye tesbihlerimiz çekelim duamızı edelim sonra Rabbimizin izniyle hayırlısını dileyerek bekleyelim..
Başla başla yavaş yavaş bir bakmışsın bitmiş.. bende dün akşam okudum biraz bizimkiler maç izlerken dedim fırsat bu fırsat.. her gün 100-200 ne olursa okuyalımya ben bıturlu baslayamadım ama yarın allahın ıznı ıle baslamayı düşünüyorum
Başla başla yavaş yavaş bir bakmışsın bitmiş.. bende dün akşam okudum biraz bizimkiler maç izlerken dedim fırsat bu fırsat.. her gün 100-200 ne olursa okuyalım
kızlar tefriciyeye baslamdan yapılması gerekenler var sız yaptınızmı acaba
bak buldum sanırsam bu olması gerekıyor link http://www.ilimalemi.com/dilek-dual...-adabi-ve-okumadan-once-neler-yapmaliyiz.html
sende duasını yaparken öyle yaparsın . allah kabul eder sonuçta burada niyet önemli ve ihlasla inanarak yapmak önemli bende başlarken öyle yapmadım sonradan yaparım kısmetseSEN ÖYLE YAP CANIM DAHA GÜZEL OLUR BİLMİYODUM BEN VALLA KİMSEDE SÖYLEMEDİ BANA ARKADAŞIMDA DEMEDİ BİŞEY
sende duasını yaparken öyle yaparsın . allah kabul eder sonuçta burada niyet önemli ve ihlasla inanarak yapmak önemli bende başlarken öyle yapmadım sonradan yaparım kısmetse
luckycim nerdesinn haberlerr nediraynen canım öyle yapıcam artık
inş biz cıkarız ama benden pek umut yok inş luckystardırdün gece rüyamda 2 tane gelin gördüm yabancı kişilerde tanımadığım. gelin gördüğüm zaman hamile haberine yoruyorum genelde öyle de oluyor bunu da size yorumyorum inşallah öyl çıkar
suan hıc bır belırtım yok zaten benım pek belırtım olmuyor sadece geldıgınde agrım oluyorgünaydın canımmm naber
varmı regl belirtin
inşallah olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?