bende merakttım sımdı hıc gırmedı bugun nıe acaba inş tets yapmaya gıtmıstır ve hamıledırkızlar bu lucky nerede ya acaba test yaptırmaya mı gitti :)
yardım edrız kuzum sanada buda tekım ya yapacak bıseyde yok mecbur okuyorum yanı hem erken bıter ıns bu duanın 7 gunde bıtmesı gerekır dıyorlariyi maşallah sende çabuk bitirirsin benim dahaa çoooook var ama biter inşallah
luckycim nerdesinn haberlerr nedir
dün gece rüyamda 2 tane gelin gördüm yabancı kişilerde tanımadığım. gelin gördüğüm zaman hamile haberine yoruyorum genelde öyle de oluyor bunu da size yorumyorum inşallah öyl çıkar
ya umarım hayırlısı ile hamişsindir.. normalde kimyasal gebelikten sonra regl tarihi değişiyor mu. fazla uzamış olmuyor mu senin ki eğer 30 ağustos iseCANIM HENÜZ OLMADIM AMA SANKİ OLACAK GİBİYİM TEST YAPTIM YİNE GEBELİK YOK AYY BİLMİYORUM YA İKİNCİ YUM BAT TARİHİMİMİ DEĞİŞTİRDİ YOKSA İKİNCİSİ DÖLLENDİMİ EGER ÖYLEYSE BAT 30 AGUSTOSA KAYDI
ee azıcık çatlamadık değil haniYENİ GİREBİLDİM BÜTÜN GÜN DISARDA Bİ FİRMADAYDIM EVE GELDİM ŞİMDİ SİZİ MERAKTA BIRAKMAYAYIM DİE HEMEN KK YA DALDIM
ben olsaydım kendimi görür idim gelinlikle.. diyorum ya başka tanımadığım 2 gelin vardı ama gelinlikleride güzeldi birisi krem biri beyaz süslü müslü.. ben sizi düşündüm ama bakalım hayırlısı canımAY HADİ İNŞALLAH BELKİ DE SENSİN :)
ya umarım hayırlısı ile hamişsindir.. normalde kimyasal gebelikten sonra regl tarihi değişiyor mu. fazla uzamış olmuyor mu senin ki eğer 30 ağustos ise
hayırlsı evet yine de sağlık olsun da canım azıcık daha sıkarız dişimizi..CANIM 28 İNDE OLMUSTUM BU AY IKINCI YUMURTAYI IKI GÜN GEC CATLATTIM ONDAN SEBEP UZADI TARİH BU AY ZATEN HERŞEY KARIŞTI HAYIRLISI BAKALIM
valla catladık meraktan cnm yaa olmadıgına sevındım hasta aman bosver buayda olmuver 9 ay boyunca imş hamıssındır cnm ya erenpasanın da ruyası gercek olur bende olmadım halaCANIM 28 İNDE OLMUSTUM BU AY IKINCI YUMURTAYI IKI GÜN GEC CATLATTIM ONDAN SEBEP UZADI TARİH BU AY ZATEN HERŞEY KARIŞTI HAYIRLISI BAKALIM
ben olsaydım kendimi görür idim gelinlikle.. diyorum ya başka tanımadığım 2 gelin vardı ama gelinlikleride güzeldi birisi krem biri beyaz süslü müslü.. ben sizi düşündüm ama bakalım hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?