2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

ya inşallah olur hayırlısıyla güzel güzel haberler gelir ardı ardına...

4444 tefriciye basladım hadi bismillah diyelim cabucak bıtsın dualarımızı edelım sımdılık 40tane okudum aksama kadar kactane okucam bakalım

Naparsınız kızlarr..başlanmış dualara hadi tez zamanda bitirmeyi nasip etsin Allah ben inanıyorum bu duaya

kızlar salavatta bu saat ıtıbarıyle 260 tane okudum aksama baya okumus olurum inş

iyi maşallah sende çabuk bitirirsin benim dahaa çoooook var ama biter inşallah

iyi maşallah sende çabuk bitirirsin benim dahaa çoooook var ama biter inşallah
yardım edrız kuzum sanada buda tekım ya yapacak bıseyde yok mecbur okuyorum yanı hem erken bıter ıns bu duanın 7 gunde bıtmesı gerekır dıyorlar

sankı sancılarım basladı regl olurum bugun yarın kızlar luckstar nedesın kuzum yaa senı cok merak ettık inş hayırlı haberlerle gelırsın

YENİ GİREBİLDİM BÜTÜN GÜN DISARDA Bİ FİRMADAYDIM EVE GELDİM ŞİMDİ SİZİ MERAKTA BIRAKMAYAYIM DİE HEMEN KK YA DALDIM

ya umarım hayırlısı ile hamişsindir.. normalde kimyasal gebelikten sonra regl tarihi değişiyor mu. fazla uzamış olmuyor mu senin ki eğer 30 ağustos ise

AY HADİ İNŞALLAH BELKİ DE SENSİN :)
ben olsaydım kendimi görür idim gelinlikle.. diyorum ya başka tanımadığım 2 gelin vardı ama gelinlikleride güzeldi birisi krem biri beyaz süslü müslü.. ben sizi düşündüm ama bakalım hayırlısı canım

ya umarım hayırlısı ile hamişsindir.. normalde kimyasal gebelikten sonra regl tarihi değişiyor mu. fazla uzamış olmuyor mu senin ki eğer 30 ağustos ise

CANIM 28 İNDE OLMUSTUM BU AY IKINCI YUMURTAYI IKI GÜN GEC CATLATTIM ONDAN SEBEP UZADI TARİH BU AY ZATEN HERŞEY KARIŞTI HAYIRLISI BAKALIM

CANIM 28 İNDE OLMUSTUM BU AY IKINCI YUMURTAYI IKI GÜN GEC CATLATTIM ONDAN SEBEP UZADI TARİH BU AY ZATEN HERŞEY KARIŞTI HAYIRLISI BAKALIM
valla catladık meraktan cnm yaa olmadıgına sevındım hasta aman bosver buayda olmuver 9 ay boyunca imş hamıssındır cnm ya erenpasanın da ruyası gercek olur bende olmadım hala

KUMRAL ELA GÖZLU YUVARLAK SURATLI BİRİNİ GÖRDÜYSEN O KESİN BENİMDİR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…