Merhaba canım bende iki embriyo transferi yaptım 3 ocakta belirti arama diycem ama malesef bende sürekli vücudumu dinliyorum ve benim daha önce çok basarisizliklarim oldu korkuyorum da ilk zamanlar üç gün belimde biraz ağrı oluyordu başım dönüyordu kasıklarımda ağrı vardı göğüslerim sizliyordu tabi hormon ilaçları kullandığımız için bu etkiler ondan kaynaklı da olabilir mesajla bazıları tutunma lekesi görmüş benim bugün 4. Günüm ben hala leke felan görmedim. Bu sürec çok zorlu bir süreç oyuzden benimde karışık illa leke mi olması lazım diye bugünde biraz rahminde batma oldu başım dönüyor bilmiyorum Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın emeklerimiz bosa gitmesin bu yıl her isteyenin çocuğu hatta çocukları olsun amin4.01.2023 tarihinde 2.gün transferi oldum bu gün 3.gün benim gibi transferi olanlar belirti nedir neler yaşadınız.
Amin inşaallahDaha önce 3aşılama çoğunlukla kimyasal gebelik oluştu çok üzülüyor insan bu ilk tüp bebek denemem genelde 3.yada 5.gün transferi yapıyorlar benm kasım ayında tek yumurtam oldu 2.gün dondurdular düşünmeyeyim desemde engel olamıyorum bende de batma hissi baş dönmesi var canım inşallah sonuçlarımız mutlu sonla biter Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın ☺
Öyle tek yumurtayla pozitif gören çok inşallah tutar ben de dua ediyorum rabbim herkesin emeğine karşılık versincanim birşey sorucam sende progestan fitil kullaniyormussun benim arada geri atıyor sanki fitil akiyorAmin tek duamız o bir an önce pozitif sonuç görmek çok geçmiş olsun bir sürü operasyon geçirmişsin inşallah çabaların bu sefer güzel sonuçlar verir senin içinde duâlar edeceğim ☺☺ ben pkosluyum yumurta vardı ama sadece 1tanesi embriyo halindeydi çok ağladım fazla yumurta olması fayda etmedi tek şansım umarım benimle olur ikinci tedaviye yetecek gücü bulamıyorum kendimde
İnşallah ya korktum bir an acaba tutmadı diye vücut kabul etmiyor mu ilacı dedimEvet kullanıyorum bende de aynı oluyor ben 3defa iki doz şeklinde kullanıyorum fazla kısımları geri geliyor sanırım. Sorun olmaz gerekli dozu alıyoruzdur estofemle birlikte kullanıyorum
Benim 1 4. Gün diğeri 5.gun embriyosuBiraz daha ileriye itmeye çalış ben öyle yaptım geri gelmeler azcık azaldı cnm korkma ilk başladığımda çoktu kanda progesteron güzel artış oldu dedi doktor o yüzden geri gelse de stres yapma test günlerimiz yakın sonucu belirtileri söyleriz birbirimize senin kaçıncı gün embriyon
4 ile 5 gün embriyosu yazacaktımBenim 1 4. Gün diğeri 5.gun embriyosu
Kaç hucreliydi embriyonuz4.01.2023 tarihinde 2.gün transferi oldum bu gün 3.gün benim gibi transferi olanlar belirti nedir neler yaşadınız.
Hep 3.5.gün olunca tedirgin oldum inşallah olumlu sonuçlanırKızlar benim bebe 1. Gün embriyosu. Hiiiç takılmayın kaçıncı gün olduğuna
2 hücreliydiKaç hucreliydi embriyonuz
2.gun 2 hücreli mi? İnşallah olumlu haber paylasirsiniz.. benimde 2.gun 4 hücreli 2 tane embriyomu dondurdular.. bende bur umut arıyorum..2 hücreliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?