2.gün embriyo transfer olan var mı?

Stres yapmayın inşallah güzel haberlerinizi alırız.. hayırlı olsun

Belirtilerin nasıl canım neler oluyor transfer günlerimiz yakın test günümüzde

Belirtilerin nasıl canım neler oluyor transfer günlerimiz yakın test günümüzde
Şuan belirti yok gibi göğüste biraz hassasiyetli var ilk defa bugün başım agrimadi arada hafif bel ağrısı oluyor o, sen de durum ne?

Aynısını yaşadım canım gönlünü ferah tut ezan okuyor inşallah sende pozitif sonuç alacaksın ,
Amin canım inşallah isteyen herkes evlat kokusunu tatsın test günümüz yakınlaştı bi çok kez düşündüm baksam mı diye cesaret edemedim

Amin canım inşallah isteyen herkes evlat kokusunu tatsın test günümüz yakınlaştı bi çok kez düşündüm baksam mı diye cesaret edemedim
Bakmayin bence ben hiç test almadım bu sefer diğerlerinde hep almıştım moralimi bozmamak için almadım bunda sizde yapmayın moral çok önemli gerçi geleceği varsa geliyor rabbim nasip edecekse oluyor ben transferinin 3 . Günü eşimle ailesi yüzünden tartıştım sinirlerim bozuldu elim ayağım titredi ağladım çok korktum bişey olacak diye, nasipte varsa geliyor yoksa pamuklar içinde uyu istersen olmuyo. Rabbim kimsenin kucağı ni boş birakmasinamin

Benim sonucum negatif çarşamba bir daha kan vercem 2.gün embriyo tutunma ihtimali 3.5.güne göre düşüktü imkânsız değildi fakat nasip olmadı maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…