Merhaba canım 4. Gün ya da 5.gun gecikmede sabah ilk idrar ile yaparsan net görürsün gebelik varsaMerhabalar adetten 1 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı normalde çok düzenli adet olan biriyim günü gününe olurum bu sefer 2 gün geciktim sizce testi ne zaman yapmalıyım?
Gidin bugün bir hastanenin acilinde kan verin. Direk çıkar varsaMerhabalar adetten 1 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı normalde çok düzenli adet olan biriyim günü gününe olurum bu sefer 2 gün geciktim sizce testi ne zaman yapmalıyım?
Teşekkür ederim umutlanmak istemiyorum ama ilk defa adetim gecikti ve çok istiyoruz olmasını umarım vardırGidin bugün bir hastanenin acilinde kan verin. Direk çıkar varsa
Aynen benim arkadaşımda hamile ve testlerde kan testlerinde bile çok zor anlaşıldı uzun bi süre adet olöadı o yüzden tekrar kan testi yaptırdı ve çıktıArkadaşlar kanda direkt çıkar algısını bırakın bence. Evet kan en doğru sonucu veriyor ama o anki en doğru sonucu veriyor. Ve embriyo döllenme aşamasındayken kanınızda HCG seviyesi artmaz. Rahme yerleştikten sonra artar. Bende pko varmış ve 1 ay adet gecikmesi oldu. O bir ayın son 3 haftası kan testi verdim hepsi negatif çıktı. 3 gün sonra falan sanırım anca pozitife döndü. Yani geç döllenme gebe kaldım. Hamilelik kimisinde pat diye öğrenilebiliyor ama bazı kadınlar bunu kolayca öğrenemiyorlar.
Konu sahibine tavsiyem beklemeniz yönünde. Gecikmenizin 1. Ve 2.haftalarını doldurun.
HCG seviyeniz 3.000 üzerindeyse kese görülür. Ayrıca diğer yanıtta da dediğim gibi, rahme yerleşmeden idrar ve kan negatif sonuç verir.Kendimi bildim bileli günü gününe olan biriyim kadın doğum doktoruna gidecektim bugun farklı bir rahatsızlığım için alttan kontrolle sizce görebilir mi eğer varsa kese oluşmuş mudur
Bekleyeceğim o zamanHCG seviyeniz 3.000 üzerindeyse kese görülür. Ayrıca diğer yanıtta da dediğim gibi, rahme yerleşmeden idrar ve kan negatif sonuç verir.
sizin idrar testiniz negatif çıkmış zaten.
Kese görmek için kaset testte 2 tane net çizgi görmeniz lazım.
Beklemekten başka şansınız yok.
Kese nerdeyse 5. Haftadan sonra gözüküyor olması lazım. Reglimden en az 1 2 hafta geçmeli gözükmez yaniKendimi bildim bileli günü gününe olan biriyim kadın doğum doktoruna gidecektim bugun farklı bir rahatsızlığım için alttan kontrolle sizce görebilir mi eğer varsa kese oluşmuş mudur
Evet, 5.haftada görülüyor.Kese nerdeyse 5. Haftadan sonra gözüküyor olması lazım. Reglimden en az 1 2 hafta geçmeli gözükmez yani
O süreç zor oluyor işte acaba mı var mı yok mu hep bir stresEvet, 5.haftada görülüyor.
Maalesef sancılı bir süreç ama kolay değil vücut insan beslemek için ancak kendini hazırlıyor
İki gün gecikme çok değil katılıyorum arkadaşlara.Oglumda tam 7. Gün de silik çizgi ile öğrenmiştim.En azından 5-6 gün geçsin şimdi erken olabilir.Merhabalar adetten 1 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı normalde çok düzenli adet olan biriyim günü gününe olurum bu sefer 2 gün geciktim sizce testi ne zaman yapmalıyım?
Arkadaşlar kanda direkt çıkar algısını bırakın bence. Evet kan en doğru sonucu veriyor ama o anki en doğru sonucu veriyor. Ve embriyo döllenme aşamasındayken kanınızda HCG seviyesi artmaz. Rahme yerleştikten sonra artar. Bende pko varmış ve 1 ay adet gecikmesi oldu. O bir ayın son 3 haftası kan testi verdim hepsi negatif çıktı. 3 gün sonra falan sanırım anca pozitife döndü. Yani geç döllenme gebe kaldım. Hamilelik kimisinde pat diye öğrenilebiliyor ama bazı kadınlar bunu kolayca öğrenemiyorlar.
Konu sahibine tavsiyem beklemeniz yönünde. Gecikmenizin 1. Ve 2.haftalarını doldurun.
Benimde adetim 15 gün idrar testi yaptım negatif çıktı bi kaç gün sonra kan testi verdim 4.43 çıktı yarın yine vereceğim ama çok heyecanlıyım acaba gebesiymişimArkadaşlar kanda direkt çıkar algısını bırakın bence. Evet kan en doğru sonucu veriyor ama o anki en doğru sonucu veriyor. Ve embriyo döllenme aşamasındayken kanınızda HCG seviyesi artmaz. Rahme yerleştikten sonra artar. Bende pko varmış ve 1 ay adet gecikmesi oldu. O bir ayın son 3 haftası kan testi verdim hepsi negatif çıktı. 3 gün sonra falan sanırım anca pozitife döndü. Yani geç döllenme gebe kaldım. Hamilelik kimisinde pat diye öğrenilebiliyor ama bazı kadınlar bunu kolayca öğrenemiyorlar.
Bu arada kasetle denedım adetıme 2gun varBir şey sorucamda idrar testınde anında 2.çizginin olması gereken yerde pembelık olursa bozuk mu oluyo , çizgi şeklınde değil ama anında pembelık oldu bıraz kayık gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?