• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 gün önce intihar girişiminde bulundum ?

Aynen bende şaşırdım baya. Sanırım mg düşük ondan dolayı büyük bir etkisi olmadı. Ya da zaman geçtikçe etkisini gösterecek bilemiyorum. Ya aslında öyle büyük bir sorun bile değiş şimdi düşününce. Kendimi yalnız hissettim ondan öyle oldu.

Bende çok yalnızım burda hep beraber yalnızlığımızı gideriyoruz çok şükür

o ne oyle arabeske baglayip olumu istemeler falan. hayret birsey. :KK12: once acile git bir baksinlar sana sonra sogru psikatriye.

Ablalarım 2 gün önce büyük bir ergenlik yapıp 15 tane 30 mg antidepresan içerek intihar girişiminde bulundum. Yaklaşık 1.5 gün uyuma sonucu ağzımda iğrenç bir tatla uyandım. Sonrasında haliyle pişman oldum böyle birşey yaptığım için. İnternette okuduğum bilgilere göre fiziksel hasar bırakmasa bile organlarda kalıcı hasara yol açabiliyormuş bu gibi şeyler. hemen gidip midemi yıkatmadığım için endişelendim haliyle. Ne yapmam gerekiyor ? Şu an kendimi iyi hissediyorum gibi sadecd biraz gerginim ve nefes darlığı çekiyorum. Oda paikolojik sanırı.
Hemen acile gidin doktorlar yardım edebilir size

Allah'a bol bol tövbe etmelisin sonuçta çok büyük bir yanlış yapmışsınız ama yine de Allah sana bir şans vermiş ,

Hayat bir armağandır, derdin her ne olursa olsun hayatına sahip çık, insanlar nelerle boğuşuyor güçlü olmayı öğren canım ve hayatının her saniyesinin değerini bil..

Başka bir hastaneye gidin.
İntiharın şakası olmaz!!!!!Canım sıkıldı hadi intihar edeyim!!!Yok öyle bir dünya!!!
Hem kendinize,hem ailenize yazık.

Ne yaptık sen canım ? Allah'ın verdiği Can'ı sadece Allah alır ve ne olursa olsun hiçbir şey yasamı sonlandırmaya değmez

İki gün önce intihar girişiminde bulunan bi insana göre fazla normalsiniz. 15 antidepresan içsen mümkün değil şuan yaşayamazsın üstelik midenide yıkatmamışsın.. derdini tasanı bilemem ama kendini yanlız hissetmek canına bedel mi?
Bir uzman kontrolünde ergenliğini geçirmeni tavsiye ederim..

Ablalarım 2 gün önce büyük bir ergenlik yapıp 15 tane 30 mg antidepresan içerek intihar girişiminde bulundum. Yaklaşık 1.5 gün uyuma sonucu ağzımda iğrenç bir tatla uyandım. Sonrasında haliyle pişman oldum böyle birşey yaptığım için. İnternette okuduğum bilgilere göre fiziksel hasar bırakmasa bile organlarda kalıcı hasara yol açabiliyormuş bu gibi şeyler. hemen gidip midemi yıkatmadığım için endişelendim haliyle. Ne yapmam gerekiyor ? Şu an kendimi iyi hissediyorum gibi sadecd biraz gerginim ve nefes darlığı çekiyorum. Oda paikolojik sanırı.

Doktora git. Acile. Geciktirme asla. Doktor ne derse onu yap ek olarak bol su iç idrarla atarsın belki yoğurt filan da bol ye.

Kendine neden bunu yapıyorsun? Hayat gerçekten güzel her şeye rağmen.

Back
X