2 gündür aramadı ve kafamda bitirdim

Sevgilisi olduğundan haberi yok galiba arkadaşın.
2 gün aramamak nedir ? Açıklama yok,mesaj yok,arama yok.
Uğraşacağını da sanmıyorum açıkçası,doğru karar vermişsiniz.

Şaka gibi bir olay.
Arada sadece 1 şehir mesafe varken bir de!
Daha da uzak olup her an yanındaymış gibi hissettiren, öyle yaşayan pek çok çift varken, uzaklığı suçlama.
Başına çok çok kötü bir şey gelmemişse ve saçma sapan bir açıklaması olursa suratına dahi bakmazdım ben. Tabii ki bitireceksin. Öyle olmalı.
Böyle bir sevgili olmaz. Bırak gitsin ve kesinlikle arama. Açıklama yapmazsa da onun şerefsizliğidir bu.

teşekkür ederim.
sevgiden dolayı gözüm bir şeyi görmüyordu ve dün defalarca aradım ama bir mesaj bile atmadı. kavga vs de yok aramızda. her neyse, özellikle senin sözlerin bana büyük moral oldu ve kafamda bitirerek doğru bir karar aldığımı anladım. çok teşekkür ederim.

Arama bosver, zamani olmasa bile sana mesj atacak kadar zaman ayirabilir..

Kendini rezil etme ve degerini bil. Tam tersine onsuz mutlu oldugunu görsün.

Böyle yapmakla sadcee kendini yipratirsin, bir erkek icin degmez.

aynen senin dediğine yapacağım. mutlu olmaya çalışacağım.
onun sayesinde bir tecrübe de kazandım aslında. başımıza gelen kötü olaylardan yıpranmak yerine ders almak daha iyi. bundan sonra daha seçici olacağım tabi. teşekkür ederim ...

Erkekler bz kadınların onlaron kolelerı olmamazı ısterler hep pesleslerınden kosalım ısterler.onlarn egolarında var bu ama bız kadınlar yapmalım bunu kendımızım degerını dusurmeyelım.bence sende aslave asla arama oyle sorumsuz bırı senı sadece boyle uzer baskada bır ıse yaramaz

İlişki, çiftlere bir takım sorumluluklar yükler. Sevgilin bunun bilincinde değil sanırım. Kesinlikle bir daha arama hatta o ararsa da açma. Yaptığı hatanın idrakına varsın. Daha snra da durumu izah eden bir mesaj atarsın biter gider. Kendine böyle davranılmasına müsaade etme sakn. bu ne cesaret vallaha anlamıyorum. Eskiden erkekler birini sahiplenmekle övünürlerdi yeni nesil erkekler sallamamayı maharet sanıyor.

.Canım ilişkini kendiminkine benzettim.3buçuk yıl sürdü bizimki ve 4 gün önce kesin bi şekilde ayrıldık.ama ne yalan söyliyim içim yanıyor..bizim mesafelerimiz çok çok daha fazlaydı, 12 saat.beni sevdiğine emindim gerçekten ama çocuğun ruhunda vardı odunluk.aynı seninki gibi dönem dönem böyle ilgisizlikleri oluyordu.müsait değilim yazmak çok mu zordur yani? Bazen ona hiç anlam veremiyordum.inşallah Allah öyle birini çıkarır ki karşıma, iyi ki bitirmişim eskisini derim.kafamda bitti ama kalbîmde hala bitmedi..

umarım kafanda bitirirsin. önemli olan kafada bitirmek. daha önce bunu yapamamıştım ama zamanla insan kafasında bitirince acısı daha hafifliyor. umarım karşına daha iyi biri çıkar, ya da karşına çıkacak insanlar konusunda iki gözün açık olur ve daha seçici davranırsın. kendim içinde diyorum bunları...

o da kendisini sahiplenici olmasıyla överdi aslında. ama bende anlamıyorum. insanlar çok değişik. ben vaatlere de inanmayan biriyim. güvensiz biriyim oldu bitti. babamdan dolayı biraz da. her neyse. beklemiyordum. benim de bir suçum var tabi. suç mu dersiniz ne dersiniz bilemem ama seçici olmalıydım. hislerim onunla yapamayacağımı diyordu, mantıklı biriyim biraz. oturur düşünürüm ama bu sefer aceleye geldi ve hislerimin doğru olduğunu anladım. sağolun bu arada, eğer ararsa açmayacağım. çünkü alçaltıcı bir davranıştı onunkisi ve daha fazla kendimi düşürmeyeceğim.

daha fazla yıpratmayacağım kendimi. memur olmama az kaldı. sınavlara daha fazla ağırlık verip önüme bakacağım. onun beni unuttuğu gibi unutacağım. zaten şu an daha çok kendim için umutluyum. bu da geçer. ayrılık değilde daha çok karşınızdaki insanin bu alçaltıcı davranışı insanin canını acıtıyor yoksa aşk ilişkilerini ajite eden biri değilim. eminim kadının köle olmasını isteyen erkekler ayrılık sonrası güçlü kalan kadınlara hayran oluyorlardır. şu an daha güçlüyüm. çünkü telefona hapsolmadım ve artık onu düşünmüyorum.

Ulaşmak isteyen insan mutlaka bir şekilde ulaşır arkadaşların dediği gibi konusamiyorsa bile ki 2 gun boyunca çok saçma bir bahane ama sana mutlaka bir mesaj atardı bence kafasında bitirdi ama delikanlı gibi açıklama yapmak yerine kaçmayı seçmiş senin anlamanın bekliyor sanırım bırak sende arama o seni merak etsin.

şimdi çalışmaya gidiyorum. uygulama sınavım var önümde. sanırım daha vaktim var ve daha iyisini yapabilirim.
hepinize teşekkürler sevgili kk üyeleri. siz olmasaydınız kendimi daha fazla rezil edecektim. üstelik önümdeki sınav için de kötü bir performans sergiyebilirdim ama şu an hem güçlü hem de mantıklıyım.
sağolun.
ben bu şehirde yalnızım ve arkadaşım bile yok anlatacak. o yüzden bana iyi moral oldunuz ve aklımı başıma getirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…