- 24 Mayıs 2013
- 293
- 131
- 323
- Konu Sahibi hastalik hastasi
-
Şaka gibi bir olay.
Arada sadece 1 şehir mesafe varken bir de!
Daha da uzak olup her an yanındaymış gibi hissettiren, öyle yaşayan pek çok çift varken, uzaklığı suçlama.
Başına çok çok kötü bir şey gelmemişse ve saçma sapan bir açıklaması olursa suratına dahi bakmazdım ben. Tabii ki bitireceksin. Öyle olmalı.
Böyle bir sevgili olmaz. Bırak gitsin ve kesinlikle arama. Açıklama yapmazsa da onun şerefsizliğidir bu.
Arama bosver, zamani olmasa bile sana mesj atacak kadar zaman ayirabilir..
Kendini rezil etme ve degerini bil. Tam tersine onsuz mutlu oldugunu görsün.
Böyle yapmakla sadcee kendini yipratirsin, bir erkek icin degmez.
onu 2 gün boyunca aradım, mesaj attım tık yok.
ya meşgule verdi ya da bakmadı. bende ona söylemedim ama kafamda bitirdim.
artık çok yıprandım. bizimkisi uzak mesafe ilişkisiydi. bir şehir uzaktayız ama yine de uzak yani o kadar yakın değil. böyle telefona hapsolmak hep beklemek ve bir acıklama bile almamak çok kötü. insan bi müsait değilim yazar ama yok. bu onun tek yapışı değil. düşünceli biri değil ve beni pek önemsemiyor da anladım bunu nihayetinde...
belki de o ilişkiyi bitirdi bilmiyorum ama bu saatten sonra tekrar üstüne düşersem kendimi onun gözünde daha fazla rezil edeceğim. yarın ilk iş buraya bakmak olacak. kızlar lütfen bana daha fazla kendimi rezil etmemem için artık onu aramamamı söyleyin çünkü ne kadar karar versemde yinede arayasım geliyor. ama bunu yapmamam lazım.
.Canım ilişkini kendiminkine benzettim.3buçuk yıl sürdü bizimki ve 4 gün önce kesin bi şekilde ayrıldık.ama ne yalan söyliyim içim yanıyor..bizim mesafelerimiz çok çok daha fazlaydı, 12 saat.beni sevdiğine emindim gerçekten ama çocuğun ruhunda vardı odunluk.aynı seninki gibi dönem dönem böyle ilgisizlikleri oluyordu.müsait değilim yazmak çok mu zordur yani? Bazen ona hiç anlam veremiyordum.inşallah Allah öyle birini çıkarır ki karşıma, iyi ki bitirmişim eskisini derim.kafamda bitti ama kalbîmde hala bitmedi..
İlişki, çiftlere bir takım sorumluluklar yükler. Sevgilin bunun bilincinde değil sanırım. Kesinlikle bir daha arama hatta o ararsa da açma. Yaptığı hatanın idrakına varsın. Daha snra da durumu izah eden bir mesaj atarsın biter gider. Kendine böyle davranılmasına müsaade etme sakn. bu ne cesaret vallaha anlamıyorum. Eskiden erkekler birini sahiplenmekle övünürlerdi yeni nesil erkekler sallamamayı maharet sanıyor.
Erkekler bz kadınların onlaron kolelerı olmamazı ısterler hep pesleslerınden kosalım ısterler.onlarn egolarında var bu ama bız kadınlar yapmalım bunu kendımızım degerını dusurmeyelım.bence sende aslave asla arama oyle sorumsuz bırı senı sadece boyle uzer baskada bır ıse yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?