2 gündür aramadı ve kafamda bitirdim

Benim salak erkek arkadasım da bir kere öyle yaptı. Hicbir sey yazmadım ben de tamamen bitti artık diye dusundum bes gun sonra yazdı. Sacmalıyorlar... Soğutuyorlar... Kendileri bilir. Hicbir sey yazma ve yapma asla arama. Su ilişkilerdeki tek evrensel kural kaçan kovalanır hep bunu duşun ve asla yazma. Elinden geleni yaptıktan sonra kenara çekilmek en mantıklısı. Sen elinden geleni yapmıssın sevgini göstermissin senden yana bir sıkıntı yok. Bırak o düşünsün.

sana deger vermiyosa sen hic verme. Salla gitsin!
sana erkek mi yok cnm :) boyle dusun
Not: salak gibi akil veriyorum boyle boyle yap diyorum ama ben kendimi engelleyemiyorum

Biranda unutulmaz ama unutuldumu aklına dahi gelmez nefret bile edebilirsin fazla takmana gerek yok 20lik yaş dişine bak sen en acısı o allah kolaylık versinn

sana deger vermiyosa sen hic verme. Salla gitsin!
sana erkek mi yok cnm :) boyle dusun
Not: salak gibi akil veriyorum boyle boyle yap diyorum ama ben kendimi engelleyemiyorum

yok valla haklısın. önüme daha iyileri de çıkacak. eminim. seçici olmamanın zararını çekiyorum bu da bana ders olsun.
aslında hepimiz için geçerli bu. yani hangi acı geçmiyor ki. kaç kişinin unutamadığı aşkı dinledim. mantıklı olup yaşadığı olaydan ders çıkaran insanlar ileri de daha mantıklı kararlar alıp mutlu oluyorlar. ders almak önemli.

hepinize teşekkür ederim.
siz olmasaydınız biraz daha fazla üzülecektim. ama sizin de görüşlerinizi alıncı iki gözümü de açtım ve gerçekleri gördüm.
bahsetmiştim ama yakında çalışacağım sınavı kazanırsam. sınava çalışıyorum. daha neler neler olur hayatımda.
unutmaya başladım şimdiden. belki de bizi daha çok alışkan olmamız ve birden kopmamız bu kadr üzüyordur. ben öyle düşünüyorum biraz

Senin yapacagin tek sey asla aramamak msj yazmamak. Kizlarin ve zamaninda benim de yaptigim en buyuk hata. Gecenlerde isyerinden bir erkek arkadas tlfnu titresimde msjlar geliyor baksana dedik ve bosver arizaya baglamıştır bes on msj atar dedi. Aciklama yapdedigimizde beyinsiz mi anlasin illa mi sogudum denmeli anlamiyorum bu kizlari dedi. Igrenc birsey de pekcok erkek bunu yapiyor. Karsisindakine aciklamaya gerek duymuyor. Aslaa hicbir sekilde arama msj yyazma

numarasını kayıtlardan falan sildim ve kafamda bitirdim artık. hani artık içimde ne umut taşıyorum ne de aşırı bir sevgi.
işyerindeki arkadaşın gibi o kadar düşüncesiz erkek var ki... ben bu konuyu yazınca aynı şekilde benim yaşadığımın bir benzerini de yaşayan kızların olduğunu gördüm.
kaçan kovalanırmış, doğru. teşekkürler yorum için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…