2 gündür aramiyor :(

Ararsa hemen yazıcam buraya zaten

Konun kapanmıs buradan yazayım. Bunu yaptıracak ya da yapmaya niyetlenecek insanda zaten karakterden eser yoktur, gözünden düsmeyi bırak, ayak hizanda olması lazım. Eger cidden baska kimse yok diyorsan ve onu kızdırıp öyle ayrıldı isen muhtemelen o....Uzaktayım diyorsun, sogudum diyorsun, ona da hissettirmissen birilerini buldugunu düsünmüştür, e hal böyle olunca sana malum meslegi yakıstırıp böyle bir sey yapmıstır belki? Cok mu uctum bilmiyorum ama? Gercek olma ihtimali beni igrendirdi, erkegin cirkefi de cok mide bulandırıcı...

Ya bende ona şaşkınım işte. Böyle şeyler yapcak bi adam değil. Üstelik ona gelene kadar yaptırcak çok insanda tanıyorum .

Ya bende ona şaşkınım işte. Böyle şeyler yapcak bi adam değil. Üstelik ona gelene kadar yaptırcak çok insanda tanıyorum .

O zaman baskasından süpheleniyor isen, devam ederse bu savcılıga suc duyurusunda bulun.

Sakın ha arama..
Ama bu süre içerisinde düşün.
Dönerse geri dönmeli misin sence?
Soğuduğun bir adamla hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacaktır.
Ki gerçekten aşıksan, seviyorsan; soğuma diye bir şey zaten mümkün değil.
Bırak bence...gitmesi ikinizin de hayrına.

Belki de dogru soyluyorsun..

KİZLAAAR Bİ KAC SAAT SONRA DOGUM GUNUMM :) MESAJİNİ BEKLEMEKTEN DOGUM GUNU HEYECANİ YASAYAMİYORUMM

katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…