Ararsa hemen yazıcam buraya zatenAnlattığina yakin seyler yaşadım canım sonradan ayni sehire geçince düzeldi tabiki ama sana tek tavsiyem sakin arama aradigin anda kiymete biner sen umursama mutlaka arar dogum gununde aramazsa zaten bitmiştir yoluna bakarsın ararsa da hemen yelkenleri suya inditme ne soğuk ol ne cok samimi
Ya bende ona şaşkınım işte. Böyle şeyler yapcak bi adam değil. Üstelik ona gelene kadar yaptırcak çok insanda tanıyorum .Konun kapanmıs buradan yazayım. Bunu yaptıracak ya da yapmaya niyetlenecek insanda zaten karakterden eser yoktur, gözünden düsmeyi bırak, ayak hizanda olması lazım. Eger cidden baska kimse yok diyorsan ve onu kızdırıp öyle ayrıldı isen muhtemelen o....Uzaktayım diyorsun, sogudum diyorsun, ona da hissettirmissen birilerini buldugunu düsünmüştür, e hal böyle olunca sana malum meslegi yakıstırıp böyle bir sey yapmıstır belki? Cok mu uctum bilmiyorum ama? Gercek olma ihtimali beni igrendirdi, erkegin cirkefi de cok mide bulandırıcı...
Bebeğim konu aramayı geçti birazcık demin bi konu açtım onu okuyup ona da fikrini söylersen sevinirimDogum gununde de aramazsa iste o zaman bitmis demektir...
Ya bende ona şaşkınım işte. Böyle şeyler yapcak bi adam değil. Üstelik ona gelene kadar yaptırcak çok insanda tanıyorum .
Şuanlık ses seda yok. Ama bilmiyorum.O zaman baskasından süpheleniyor isen, devam ederse bu savcılıga suc duyurusunda bulun.
Cok zor bir durum, kafayi yiycek gibi oluyor insanSence de zor bi durum degil mi ama ya
Hayir boyle yaparak beni onsuzluga alistirirsa donmesin zaten aptal.Cok zor bir durum, kafayi yiycek gibi oluyor insan
Belki de dogru soyluyorsun..Sakın ha arama..
Ama bu süre içerisinde düşün.
Dönerse geri dönmeli misin sence?
Soğuduğun bir adamla hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacaktır.
Ki gerçekten aşıksan, seviyorsan; soğuma diye bir şey zaten mümkün değil.
Bırak bence...gitmesi ikinizin de hayrına.
Sana mantıklı bir şey söyleyeyim. Şu an bitirmeyi düşünüyor ama bir yandan da seninle aynı durumda bitiremiyor. Eğer bu dönemde onu kesinlikle aramazsan, ona yönelik hiç bir şey yapmazsan bir süre sonra kuyruğu pıstırıp ben sensiz yapamıyorum diye döner...Ama aksi şekilde davranıp, arar, mesaj atar sitem edersen daha çok kaçar. Sen şu an kendinle ilgilen, senden bir adım görmeyince nasıl yani bu kız benden vaz mı geçti hani beni seviyordu deyip hiç olmadı meraktan döner...
Aramaz diye bir şey yok, o şu an kendini tartıyor onsuz yapar mıyım yapamaz mıyım diye, seni ağını at bekle illa ki arar, karşısındaki kişiden ses çıkmayınca aramayanı, dönmeyeni daha görmedim zira sorununuz çok büyütülecek bir sorun değil.
Son 40 dakka arkadasim ...katılıyorum
20......Son 40 dakka arkadasim ...
Mutlu yıllar canım benim...Son 40 dakka arkadasim ...
20......
Mutlu yıllar canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?