2 gündür aramiyor :(

Kizlar kisaca ozet gecmem gerekiyor sanirim. Saat tam 23:45 te '' Ece ben sali gunu gidiyorum gitmeden once seni gormek istiyorum yarin gorusebilir miyiz" dedi. Bende "gorusunce ne degisecek Murat?" dedim (hesapta cok gururluyum ya) "bisey degismicek biliyorum ama ben seni son kez gormek istiyorum hayir dersen anlarim ama" dedi. Bende yarin arkadaslarimla maltepede dogum gunum icin toplanacagimi soyledim. Bu hemen vay efendim neymis ben gidecekmisim eglenecekmisim keyfime bakcakmisim o gidiyomus ben egleniyomusum. Bende icim kan aglaya aglaya "kusura bakma gidiyosan gidiyosun arkandan yas tutacak halim yok sen bilirsin " dedim. Cevap vermedi. 10 dakka sonra "dogum gunun kutlu olsun bu arafa" dedi sigir!! Ya o kadar insan uzun uzun mesaj yazmis be hayvan ! Be okuz! Ben senin kac aylik sevgilinim domuz. Bu mu kuru bi dogum gunun kutlu olsun mu? Tabi yine yatakta tepine tepine sadece "tesekkurler" yazdim ve bitti. Bi daha yazmicak biliyorum. Sanirim bu hikayede burda bitti. Suan cok pismanim keske sovseydim icimi rahatlatirdim en azindan pislik.

k.bakmada burda hatalı olan sensın .Çocuga küfretmedıgın kalmıs hala sevgililikten bahsedıyorsun .Gidicem son kez göreyım dıyor ve bunu dogum gununden 15 dakıka önce söyluyor . Sende yas tutcak halım yok falan dıyorsun .Otur agla bence

Ay agir mi konusmusum

Ay agir mi konusmusum

Yerın dıbıne sokmussun cocugu yanı .Belkıde sana suprızı vardı dogum gununde görüşmek ıstedıgıne göre . İnsan sehır dısına gıderken sevdıgını son kez görmek ıster .Ben ssehır dısına gıdıcem çarsamba gunu .Erkek arkdsımla vedalaşamadım dıye kaç gundur nasıl morelım bozuk .Ki ben 1 ay ıcınde gelecegım halde böyle ..Sevgiliniz ne zmn gelır bılmıyorum .

Gorusiyim mi yani napiyim

Hayranım böyle davranabilen kızlara ve tebrik ediyorum seni :) biraz fazla ağır kaçmış olabilir ama sanırım üstelemesini bekledin ısrar etsin diye bekledin hemen kendini bırakmamak için.. hı birde sanırım birşey değişmicek biliyorum demesi olumsuz etki bırakmış olmalı yani en azından kendimi senin yerine koyunca bunlar geldi aklıma canım ayrıca doğum günü mesajı konusunda kesinlikle haklısın. şuan durum ne yorum yapmak çok zor ama hikayenizin burda bittiğine katılmıyorum tabiiki

Bu tepkı karsısında bende olsam ustelemzdım .Ondakı gururda erkekte gurur yokmu .Bence ılskıler bellı bır duzeye ulaştıktan sonra gurur vs hıkaye olur .Arada saygıyı kaybetmemek favorımdır her zamn Bence cocuk bu muameleyı haketmedı naparsa yapsın

Ben mantik ve kalp savasinda guclu bi bayanim. Fakat bu defa gercekten terbiyesizik yaptim sanirim ve yazdim ona yarn yuzyuze gorusmek istedigimi oda hemen kabul etti. Yarin gorusucez ayrintilari anlatirim :)

Ben mantik ve kalp savasinda guclu bi bayanim. Fakat bu defa gercekten terbiyesizik yaptim sanirim ve yazdim ona yarn yuzyuze gorusmek istedigimi oda hemen kabul etti. Yarin gorusucez ayrintilari anlatirim :)

farkettim ve hayran kaldım benim mantığım genelde kalbime yenilirde :) sevindimm sorun çıkarmaması hoş olmuş.. yarın güzel haberlerini bekliyoruz o zaman belkide asıl kutlaması yarındır :)) hadi bakalımm

Kizlar son bir gelisme yarin gorusuruyoruz... Hakkimizda hayirlisi olur umarim. Dua edin

Sen oyle durumlarda bana yaz ben tutarim seni mantigin yener :) insallah guzel haberler getiririm sizlere. Yarin ki kiyafetimde biraz transparan umarim sorun cikarmaz...

sana mantıklı bişey söleyim...akışına bırak..

Dogru olanı yaptın canım .Yarın sorunlarını yuzyuze konusursun .ve sana tavsıyem cok dıkbaslı olma .Sonuçta ilişki yurumesı ıcın karsılıklı anlayıs ve fedakarlık gerekıyor .Hep karsımızdakınden beklersek bır sure sonra oda yoruluyor ve pes edıyor .Sonra o böyle yapmazdı neden yaptıkı dıyoruz .nedenı gayet acık .

Ah iste ben su cenemi bi tutabilsem ya oyle bi huyum var ki icimde kan aglar ona karsi "uzulmem ben sen bilirsin gidebilirsin bana farketmez " gibi konusabiliyorum. Yarin da yapicam kesin bunu. Ama gordugum anda ericem onu da biliyorum. Ahhh allahim bana yardim et lutfen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…