2 gündür aramiyor :(

Sen oyle durumlarda bana yaz ben tutarim seni mantigin yener :) insallah guzel haberler getiririm sizlere. Yarin ki kiyafetimde biraz transparan umarim sorun cikarmaz...
:) Canım benimm sağol tabi umarım o tarz bir savaş ortasında bulmam kendimi de gerek kalmaz,
Ayyy kıyafet konusu mu :/ bu tarz şeylere tavrı sertmi oluyorki? aslında doğum günün ya belki görmezden gelebilir yani gelmeli, inşallah gelir :)

İnsallah allah sana yasatmaz bunlari arkadasim muhtemelen 'bu ustundeki kiyafet ne ece boyle? Daha acigi yok muydu? Giymeseymissin zahmet olmus" der. Sonra da " neyse beni ilgilendirmiyodu dimi? " der gecer.. Yani oyle dusunuyorum..

İnsallah allah sana yasatmaz bunlari arkadasim muhtemelen 'bu ustundeki kiyafet ne ece boyle? Daha acigi yok muydu? Giymeseymissin zahmet olmus" der. Sonra da " neyse beni ilgilendirmiyodu dimi? " der gecer.. Yani oyle dusunuyorum..
yaa belkide bugün doğum günü bugünde giyiversin derr yani böyle olmasını diliyoruum birde içimden bir ses yarın güzel geçicek diyorr ben bile heyecanlandım yani şuan :)

Kizlaaar suan kuafordeyim bi kac saat sonra muratla bulusucaz aksama butun detaylari anlatiriiiim

Kizlarr merhaba bugun muratla bulustuk. Gunduzden once kuafore gittim tam ciktim baktim bundan ses yok ariyim dedim aradim nerdesin diye ben geldim seni bekliyorum dedi. Bende daha yeni ciktim haberin olsun dedim oda tamam ben beklerim sorun degil dedi. Sonra gittim. Oturduk bi kafede ne icersin diye sordu. Birer kahve ictik sonra ki diyalogumuz
Ben : "evet seni dinliyorum"
-dinleyecek bisey yok seni gormek istedim birakta biraz izliyim bu arada cok guzel olmussun
-tesekkur ederim ama yarim saat sonra arkadaslarimla bulusucam bisey diceksen dinliyorum.
-konusacak bisry yok ece hersey acikca ortada kimsenin senin kahrini benim kadar cekmez sadece bunu soyleyebilirim.
(ben aninda cirladim)
-ASİL SENİ BENDEN BASKASİ CEKMEZ BE SEN NE SANİYOSUN KEBDİNİ BULUNMAZ HİNT KUMASİMİSİN NESİN APTAL
-yoo ben oyle bisey demedim ama merak etme isteyene cektirebilirim kendimi
-HAHAHAHAHA GULİYİM BARİ SENİ KİM CEKER BE!
(telefonunu cikardi ve bi kiznumarasini aradi telefon konusmasi:)
-gulum naber ya (bana hep gulum diye hitap eder o kiza sotledi bu sefer )
Bende iyiyim bak ne dicem yarin erkenden bulusalim mi ? ( ya kiz da nasil bi yilisiksa olur canim kacta dedi aninda pis surtuk)
Sonra sozlestiler ve telefonu kapatti.
Ben tabi sus pus sinirden aglamak uzereyim. Murat:
-kimler cekiyomus bak bisey mi dicektin bu arada sen canim ?
-he bi dakka biriyle konusmam gerek tatlim
(sinirimden asla yapmazdim ama beni seven bi cocugu arayip bende bulusma ayarladim)
Bagirmaya basladi.
- sen bana kariscak en son kisisin haddini bil !
-Sus ece beni delirtme sus!
-susmuyorum ya sen kimsin sanane sanane sen kizla bulusma ayarlarken iyi ama pislik herif.
- tamam bisey demiyorum
(10 dakika sessiz kaldik)
-bugun senin dogum gunun.
-evet.
(masanin altindan orta boylarda bi ayi cikardi)
-keske boyle olmasaydi ama nasip degilmis iyi ki dogdun iyi ki varsin dogum gunun kutlu olsun
(gozlerim dolu dolu oldu ama kizla buluscagini dusununce tuttum kendimi)
-gerek yoktu cok tesekkur ederim.
Kalkti hesabi odedi yanagimdan optu ve ;
-ben yarin gidiyorum kendine dikkat et hoscakal Ece dedi ve gitti. Beni orda oylece elimde ustunde seni seviyorum yazan bi ayi ve yarin buluscagi kizi kafamda canlandirirken yapayalniz birakti. Bu son sevisi son gidisiydi..

Canımya ne yorum yapıcagımı bılemedıgım ıcın bıse yazmadım .Ama bellıkı ıkınızde sevıyorsunuz .ERkek arkdsınız sanırım artık ugrasmak ıstemıyor .yorulmus .Hakkınızda hayırlısı olsun.Yarın buluscagı kız bı hıkaye bence .Gidiyor cnkı

İnsallah oyledir

Kizma da tam ergen iliskisi muhabbetleri. Masallah ikinizin de telefonlarda boyle durumlarda aranabilecek afedersin yavsak tipler bulunuyomus. İkinizde de gram saygi yok ne iliskinize, ne birbirinize. Bitmesi hayirli olmus zaten universiteye gecince bunun ask olmadigini anlar baska taraflara yelken acardiniz.
İliski kac aylikti yeni galiba?

böyle saçma bir ilişki de ne gördüm ne duydum kusura bakmayın da..
telefonunuzda kimler kayıtlıymış öyle sizin?
ikiniz de yedek mi barındırıyorsunuz?

o adam telefonu eline alıp birisiyle konuşmaya başladığı an o masadan suratına tükürüp kalkacaktınız..
oturup bende ararım demek, sizin seviyenizi de düşürmüş..

ikinizde birbirinizin aynısınız..
bir süre sonra barışma ihtimaliniz bile var bu durumda..

ama size tavsiyem artık büyüdüğünüzü kabul edin ve o adama bir daha geri dönmeyip bu saçma sapan durumdan kendinizi çıkartın..

saçma sapan bir buluşma olmuş.
ikinizde böyle şeylere neden gerek duydunuz.

canım sen keşke aramasaydın ya o başkasını aradğı an çekip gitseydin keşke. bende barışmaya niyeti var sandım laf olsun diye buluşmak istemiş resmen :/

Canim ya yasadiklarini okudilum da cok zor. Ne olursa olsun dogumgununde yaninda birisini arayip randevu ayarlamasi cok iğrenç. Sen de sinirle yanlis yapmissin. Benden sana abla tavsiyesi seni zerre kadar sevseydi yaninda o kisiyi aramazdi. Kimse senden degerli degil fistik defolsun hadsiz:-( cok sinirlendim cok

Abla keske bununla kalsaydi 'aptallikla'ilgili bi konum var sikilmazsan oku derim. Cok zor bi donem benim icin

Son gelismeleri sonra gordum. Cok cirkin olmus. Simdi yoluna bakma zamani. Insallah hersey guzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…