:) Canım benimm sağol tabi umarım o tarz bir savaş ortasında bulmam kendimi de gerek kalmaz,Sen oyle durumlarda bana yaz ben tutarim seni mantigin yener :) insallah guzel haberler getiririm sizlere. Yarin ki kiyafetimde biraz transparan umarim sorun cikarmaz...
İnsallah allah sana yasatmaz bunlari arkadasim:) Canım benimm sağol tabi umarım o tarz bir savaş ortasında bulmam kendimi de gerek kalmaz,
Ayyy kıyafet konusu mu :/ bu tarz şeylere tavrı sertmi oluyorki? aslında doğum günün ya belki görmezden gelebilir yani gelmeli, inşallah gelir :)
yaa belkide bugün doğum günü bugünde giyiversin derr yani böyle olmasını diliyoruum birde içimden bir ses yarın güzel geçicek diyorr ben bile heyecanlandım yani şuan :)İnsallah allah sana yasatmaz bunlari arkadasimmuhtemelen 'bu ustundeki kiyafet ne ece boyle? Daha acigi yok muydu? Giymeseymissin zahmet olmus" der. Sonra da " neyse beni ilgilendirmiyodu dimi? " der gecer.. Yani oyle dusunuyorum..
Canımya ne yorum yapıcagımı bılemedıgım ıcın bıse yazmadım .Ama bellıkı ıkınızde sevıyorsunuz .ERkek arkdsınız sanırım artık ugrasmak ıstemıyor .yorulmus .Hakkınızda hayırlısı olsun.Yarın buluscagı kız bı hıkaye bence .Gidiyor cnkı
Nerden bilebilirdik ki arkadasim bosver olacagi varmis istecanım sen keşke aramasaydın ya o başkasını aradğı an çekip gitseydin keşke. bende barışmaya niyeti var sandım laf olsun diye buluşmak istemiş resmen :/
haklısın.. şimdi atlatmaya bak sen boşverNerden bilebilirdik ki arkadasim bosver olacagi varmis iste
İnsallah bitecek canim insallah. Son konumu okudun dimi?haklısın.. şimdi atlatmaya bak sen boşver
okumadım hemen okuyorumİnsallah bitecek canim insallah. Son konumu okudun dimi?
Abla keske bununla kalsaydi 'aptallikla'ilgili bi konum var sikilmazsan oku derim. Cok zor bi donem benim icinCanim ya yasadiklarini okudilum da cok zor. Ne olursa olsun dogumgununde yaninda birisini arayip randevu ayarlamasi cok iğrenç. Sen de sinirle yanlis yapmissin. Benden sana abla tavsiyesi seni zerre kadar sevseydi yaninda o kisiyi aramazdi. Kimse senden degerli degil fistik defolsun hadsiz:-( cok sinirlendim cok
Son gelismeleri sonra gordum. Cok cirkin olmus. Simdi yoluna bakma zamani. Insallah hersey guzel olur.Ya aslinda sikinti bendeydi hep. Herseyi alttan alan cok anlayisli bi sevgiliydi. Her tartismada sanki o suclu gibi "gulum tamam sen sakin ol lutfen " diyip herseyi alttan alirdi. Ama ben hem son zamanlarda gorusememiz hem gidecek olmasi yuzunden hem daha cok hircinlastim hemde sogudum gibi ama bi taraftanda bagimlilik gibi hic kopamadim. Biliyorum arasa bu zamana kadar arardi. Delikanli cocuktur dogum gunumu kutlar. Ama o kadar o gun ben alttan almazsam biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?