2 gündür konuşmuyoruz

denizdilan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
352
518
53
Kızlar uzun olacak direk yazıyorum
Erkek arkadaşım ailesiyle tatile gitti pazartesi günü. Aynı üniversitede okuyoruz 1 yıl 2 aydır beraberiz ve final haftamız ancak buna rağmen rapor alıp ailesi ile tatile gitti. Gider tabi sınav onun sınavı banane. Neyse şimdi sadede geleyim. Kendisi sabahtan akşama kadar fitness, havuz, aqua park , kahvaltı, öğle yemeği derken tatile dalıyor buraya kadar da normal. Sabahları günaydın yazıyoruz akşam 17.30 da duş alıp 19.00 daki yemeğe inmeden bana yazıyor konuşuyoruz. Sonra akşam da müzik, yemek çay ama ailesiyle neyse bunlar normal ama salı günü akşam yemeğe giderken telefonu yanına almayı unutmuş beyimiz şarjda ve 19.00 dan 24:20 ye kadar ses seda yok bi güzel mesajı döşedim gelince aradı kavga ettim. Annesi de yazdı bana ama ne olursa olsun ailesi ile de olsa bana yazmalı bence. Neyse o gün kavga ettik ertesi gün soğukta olsa konuştuk haber verdi. Ancak perşembe günü yine biraz tartıştık dedim akşamları az da olsa konuşuyoruz ve final haftası insan hiç sormaz mı sınavların nasıl napıyosun nasılsın? Ne dese beğenirsiniz o kafada değilim ! Eh şimdi ölür müsün öldürür müsün bende kızdım tartıştık sonra ben çaya kaçıyorum hadi iyi akşamlar dedi bende sanada dedim yani perşembe akşamından beri konuşmuyoruz. Bugün tatilden döndü. Ama yazmadı bende yazmıcam . Sizin öneriniz var mı bu konuda

E bu adam yemek yerken çay içerken telefon kullanamıyor mu?
Valla pek sorumluluk sahibi biri gibi gelmedi bana.
Telefonu nasıl unutuyor saatlerce pek inandırıcı gelmedi bana bilemiyorum.
Yazma yazana kadar.

E bu adam yemek yerken çay içerken telefon kullanamıyor mu?
Valla pek sorumluluk sahibi biri gibi gelmedi bana.
Telefonu nasıl unutuyor saatlerce pek inandırıcı gelmedi bana bilemiyorum.
Yazma yazana kadar.
Evdede böyledir tv izlerken, yemek yerken telefonla uğraşmayı çevresindekiye saygısızlık olarak görür

Sevgilin tatilde ve gitmeyi kendi secmis. Bence buna saygi duymalisin. Yasin kac bilmiyorum ama sevgiline git tatilinin tadini cikar burayi dusunme. Sadece yatmadan yatmaya iyi oldugunu biliyim demeliydin. Sonucta ailesiyle gitmis. Merak edilcek ve rahatsiz eden bir durum yok.

Ya insan bi otele tatile gidince özellikle söyle beş yıldızlı güzel bi otelse, gerçekten o kafada olmuyor ki. Senin sınavını mi düşüncek?
Uzun uzun kalmıyor zaten durduğum süreyi en iyi şekilde değerlendireyim diye düşünmüştür.
Evet araması gerekirdi ama unutadabilir telefonu.
Gereksiz olmuş sonunda araması gerekirdi en azından. Ama tatil modundan çıkmamıştır.
İnsan dönmek istemiyor tatilden aklı kalıyor filan.
Siz aramayın bu durumda.
Ararsan daha da simarabilir.
Bekleyin. Beklemeyi bilenin her şey ayağına gelirmiş.
İnşallah benim Kocam da gelir. Dinimiz amin

Evet çok mantıklı konuşuyorsun ama 2 gündür konulmuyoruz mesaj atıp atmama konusunda kararsızım sence böyle bir anda ne yapmak daha makul

Aynn en iyisi beklemek yoksa şımarır

Sonuna kadar haklısın. Bırak yazma sakın.
Benim eski sevgilimde böyleydi aynı, eski sevgilim bile demek istemyiorum. Her neyse.
Aklı başına gelip yazdığında cevap verme. Nedenini sorarsada " o kafada değilim " dersin.
Sende sınavlardan sonra at kendini tatile. Ne hali varsa görsün.

Onerim kendi hayat tarzina ve anlayisina gore birini bulman ve bu cocuktan yarindan tezi yok ayrilman.
Sen belliki okulunu sinavini okulda gecirecegin sureyi okulu uzatmamaya dert edecek bilinc duzeyinde diplomani almayi onemseyen bir kizsin. Ama karsinda sinav doneminde ''tatile'' gitmek icin cocuguna duzmece rapor aldirip tatile giden bir aile ve onun yetistirdigi bir o kada umursamaz cool ve muhtemelen o okulu bitirsede bitirmesede hayatinda maddi anlamda birsey fark etmeyecek biri var.
Sende eger birazcik benim kadar sinir olduysa bu ''sevgilim'' deidign cocuga bu iliskinin uzun vadeli asla olamayacagini anlaman fazla surmez diye umut ediyorum. Kimsenin hayatini elestirmek bana dusmez ama belliki sevgilinle aranda baya bir hayat tarzi farki var oyle bir adamdan anlayis ilgi bekleme bile adam kendi sinavini umursamamis ki seninkini onemsesin, belliki okumakta falan gozu yok ve hatta maddi anlamda ihtiyaci bile yok aileside bu kafada oldugundan dolayi o hic umursamiyor.
Daha fazla bu cocukla zaman kaybetme derim.

Aksine annesi felç geçirdi onun için gitti tatil konusunda bişey diyemem ama umursamaz sorumsuz biraz bu konusda haklısın

Ben burda sizi hatali goruyorum. Tatilde olan sevgilinizden ilgi beklemissiniz. Telefonu unutmus. Sizi aramis bunu bildirmek icin, ustune bir de kavga etmissiniz. Tatilde olmasa merak etmenizi gercekten anlayacagim. Ben herzaman sevgilim bir yere gittiginde, aksam basini yastiga koydugunda haberim olsun yeter derim. Ozaman bu tur sorunlarda kalmiyor hem de erkek kendini baski altinda hissetmiyor. Tabi bu karsilikli olmali.
Bence gorev sizin. Asil merak edeceginiz yerde sevgilinizden mesaj bekliyorsunuz. Eve gelmis mi gelmemis mi sormalisiniz bence.

O kafada değilimi yapıcam :) o kesin

Öyle düşünmüyorum ancak görüşünüze saygı duyarım

Bende senin görüşüne saygi duyarim.
Ama sana yazık olur. Su anlattigin tavirlarindan bile anladım ne oldugunu.
Sen kendinden pay bic.
Seninde finalin sinavin var ama onu dusunebiliyorsun.
Bahanen yok .
Ama o tatilde bunlari düşünmüyor.
Sen tatile gitsen onun gibi mi yaparsin?
Benimde uzun zamandir iliskim var ve hic boyle bir sey yasamayiz.
O kadar yoğun islerde bile vakit buluriz birbirimize.
Kaldi ki tatilde yani.

Hımm evet dediklerin mantıklı ama her ilişki farklı yani sizde baya bir sorumluluk var maşallah bizde biraz daha rahat karşılıklı

Üstelik ben baskıcı sıkıcı bir insan değilim. Aksine ozrguklukten yanayim.
Oyle dusunme diye dedim.
Her dakika yazsin etsin diye bir sey yok.
Ama o kafada degilim diyerek bile seni gozden cikardigi belli yani seni kirmaktan cekinmiyor ve bu en kötüsü işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…