- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Evet aslında bir korunma değil ve ciddi risk. Emzirdiğim için ilaç kullanamadım eşimde korunmayı tercih etmeyince derken böyle bir bir şey çıktı ortaya işte çok garip hissettim kendimi. Test yapsam belli olur mu pekiCanım test yapmalısın hamile olma ihtimalin var elbette.hayırlısı olsun hakkında.ama geri çekilme korunma yöntemi degil ki canım.
Hay Allahım ya kendimi çok garip hissediyorum. En iyisi hemen test alıp yapmak. İnşallah doğurganlığa denk gelmemTest yapsan cikar.. son aylarda hep 25 gunse evet bence tedirgin olmalisin.. cocuk dogurduktan 1 yil sonrasina kadar asiri dogurgan oluyormus kadinlar
1 sene sonrasinda ayni yontemi kullansaydin yine olabilirdi : ( en azindan dogruyu yazmissin buraya. Cogu kisi korunduk ama hamile kaldim diyor. Umarim degilsindir ama oyleysede ikiz gibi buyuyecekler demekki:)Hay Allahım ya kendimi çok garip hissediyorum. En iyisi hemen test alıp yapmak. İnşallah doğurganlığa denk gelmem
Yani bu bir yöntem değil bu sadece bizim için bir şeylerden vazgeçememe yöntemi oldu ama şimdi olmuşsa nasıl olur hiç bilmiyorum. İkiz gibi büyükler çok güzel olur da kızım çok hareketli bir bebek ne hallere düşeriz bilmem ciddi gözümde büyüdü1 sene sonrasinda ayni yontemi kullansaydin yine olabilirdi : ( en azindan dogruyu yazmissin buraya. Cogu kisi korunduk ama hamile kaldim diyor. Umarim degilsindir ama oyleysede ikiz gibi buyuyecekler demekki:)
Once test yaparak ise basla:) merak ettim sonucu buraya yaz:)Yani bu bir yöntem değil bu sadece bizim için bir şeylerden vazgeçememe yöntemi oldu ama şimdi olmuşsa nasıl olur hiç bilmiyorum. İkiz gibi büyükler çok güzel olur da kızım çok hareketli bir bebek ne hallere düşeriz bilmem ciddi gözümde büyüdü
Once test yaparak ise basla:) merak ettim sonucu buraya yaz:)
Yapacağım mutlaka eşime dedim bakalım alsın sonuç ne olacakTest yapın çıkar hamile olabilirsinz
Gecikme varsa çıkar bir kaç gün daha bekleyip bence testi yapın kesin sonuc alırsınızKızlar 25 günlük adet döngüm var. Genelde gecikmez. Belki arada 1 2 gün o da çok nadir. Eşimle bir yöntem değil belki ama emzirme vs derken geri çekilme yöntemi kullanıyoruz. Şuan adetim 2 gün geçiti. Kızım 12 aylık olmak üzere. Biraz korktum belki geçikme mi 2 gün ya çok ciddi endişe duydum. Şuan adette hamilelikte belirtisi yok. Çok endişe duyuyorum. Test yapmak için beklemeli miyim? İçim içimi yiyor
YaaaBenim tanıdığım bir bayan bana 1 gün geciktiğini ve hamile olduğunu düşündüğünü söyledi, bebeği henüz 1 yaşında değildi, ben ona tıbbi açıklamalarda bulunurken, hani biraz bekle daha belli olmazken çok erken vs., derken ikinci gün test yapmış ve hamile çıkmıştı.
Cevap evet 2 gün gecikmede gecikme olabiliyor:)
Kendimi bir garip hissettiğim için şuan hemen yapmak istiyorumGecikme varsa çıkar bir kaç gün daha bekleyip bence testi yapın kesin sonuc alırsınız
Hay Allah ya. Peki hayatınız nasıl oldu sonrasında iki bebeğinize de. Çok ciddi korkuyorum ben ya. Kızım zaten çok zor bir bebek umarım daha sonraki süreçlerde vardırGeri çekilme yöntemiyle korunurken, kızım 11 aylıkken hamile kaldım. Şimdi büyük kızım 24 küçük kızım 5 aylık. Yine adet görmeye başladım bir gün gecikse bunalıma giriyorum ki bu sefer daha garanti yol seçtik korunmak için.
Test yaparsan çıkar bence test yap.
Bugün hemen yapacağım kısmetse bu düşünce zaten yoksa da adetimi geçiktirecekKorunmuyormussunuz bence test yapın idrar da benim cıkmıstı 2 gun de
Bazen çıkmayabiliyor o yüzden emin olmak için bir kaç gün daha bekle demiştim canım o zaman yap sonucu bize de haber ver mutlakaKendimi bir garip hissettiğim için şuan hemen yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?