2 günlük geçikme geçikme mi?

Hay Allah ya. Peki hayatınız nasıl oldu sonrasında iki bebeğinize de. Çok ciddi korkuyorum ben ya. Kızım zaten çok zor bir bebek umarım daha sonraki süreçlerde vardır
Hem sezaryenin üzerine erken hamile kaldığım hem bebeğim küçük olduğu için ikinci hamileliğim de doğumum da biraz ağır geçti ama çabucak ayaklanabildim. Çok yorucu oluyor iki küçük çocuk, bir de çalışıyorum. Ama benim annemle eşim çok yardımcı oluyorlar. Yani ilk öğrendiğimde korkmuştum ama iyi ki doğurmuşum diyorum.

emzirirken hamile kaldim emzirme koruma yontemi degil

Ne güzel yardımcı olmadan olmaz zaten kesinlikle. Benimde Allah şuanlık korusun ama olursa annemde eşimde yardım eder mutlaka sağolsunlar ama ben nedense hazır hissetmiyorum sanki

Eşim dükkandan bir türlü çıkamadı misafir gelecek ben çıkamıyorum birde diyor ki yok olduysa oldu yani ne yapalım ama ya anaa dedim deli mi ne ya beni oyalıyor
Ahahahahhaahahah rahatlıkkkk seviyem esinizde bir alemmis valla. Biz kadınlar tezcanli

Bende merak ettim şimdi.
Biz kadınlar amma meraklıyız
Sonucu bekliyorum

Adetim bı gün gecikmisti.
Doktorumun ısrarı ile test yaptırdım.
Ve pozitif sonucu görünce ben çok sevindim tabi ki çok uğraştık, tüp bebek ameliyatlar derken doğal yolla gelen bı gebelik.

Niye prezarvatif kullanmiyonuz

İsterseniz yapın ama görünmez. İki tane alın 5 TL lik. Birini yapın biriminde gelmezse 5 gün içinde yapın. Emzirme var doğum var düzensizlik olmasa da olabilir. Emzirme ve geri çekilme bir yöntem değil. Emzirme korumasida imkansız. Hormonal dolayı böyle denmiş zamanında ama her bünye aynı değil ki . Ve koruyuculuguda yok. Kendimden biliyorum. Geri cekilmede de sadece boşalma sırasında sperm gelmez. Baştada bir miktar gelir ve hamilelik riski çok yüksektir. Zevk suyu da denir. Biraz acik yazdım. Ama biraz araştırın. Bir yaşını geçmiş iğne spiral veya hap danışarak artık kullanabilirsiniz. Bu iki şeyde koruması nerdeyse sıfırdır . Bilginize. Ben emzirirken geri cekilme ile hamile kaldım. Ordan biliyorum. Eşime defalarca anlatmama rağmen hayır hamile kalınmaz diye geri kafalilik yaptı. Sonuç bu oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…