- Konu Sahibi Love_your_life
-
Hem sezaryenin üzerine erken hamile kaldığım hem bebeğim küçük olduğu için ikinci hamileliğim de doğumum da biraz ağır geçti ama çabucak ayaklanabildim. Çok yorucu oluyor iki küçük çocuk, bir de çalışıyorum. Ama benim annemle eşim çok yardımcı oluyorlar. Yani ilk öğrendiğimde korkmuştum ama iyi ki doğurmuşum diyorum.Hay Allah ya. Peki hayatınız nasıl oldu sonrasında iki bebeğinize de. Çok ciddi korkuyorum ben ya. Kızım zaten çok zor bir bebek umarım daha sonraki süreçlerde vardır
emzirirken hamile kaldim emzirme koruma yontemi degilKızlar 25 günlük adet döngüm var. Genelde gecikmez. Belki arada 1 2 gün o da çok nadir. Eşimle bir yöntem değil belki ama emzirme vs derken geri çekilme yöntemi kullanıyoruz. Şuan adetim 2 gün geçiti. Kızım 12 aylık olmak üzere. Biraz korktum belki geçikme mi 2 gün ya çok ciddi endişe duydum. Şuan adette hamilelikte belirtisi yok. Çok endişe duyuyorum. Test yapmak için beklemeli miyim? İçim içimi yiyor
Tamamdır yapıp yazarım mutlaka.Bazen çıkmayabiliyor o yüzden emin olmak için bir kaç gün daha bekle demiştim canım o zaman yap sonucu bize de haber ver mutlaka
Ne güzel yardımcı olmadan olmaz zaten kesinlikle. Benimde Allah şuanlık korusun ama olursa annemde eşimde yardım eder mutlaka sağolsunlar ama ben nedense hazır hissetmiyorum sankiHem sezaryenin üzerine erken hamile kaldığım hem bebeğim küçük olduğu için ikinci hamileliğim de doğumum da biraz ağır geçti ama çabucak ayaklanabildim. Çok yorucu oluyor iki küçük çocuk, bir de çalışıyorum. Ama benim annemle eşim çok yardımcı oluyorlar. Yani ilk öğrendiğimde korkmuştum ama iyi ki doğurmuşum diyorum.
Umarım hakkınız da hayırlısı neyse o olur ben bile heyecanlandım şuan:)Tamamdır yapıp yazarım mutlaka.
Hiç hiç hazır değilim. Kızmayayım ama olmasın yaSanırım şu an icin hazır değilsiniz ama benim içimden insallah hamilesinizdir demek geldi..kızmayın
Eşim dükkandan gelip getirecek inşallah bekliyorumUmarım hakkınız da hayırlısı neyse o olur ben bile heyecanlandım şuan:)
Henüz eşimin dükkanı bırakıp gelmesini bekliyorum.sonuç belli mi?
Ben 12 aylikken annem kardesime hamile kalmis az kavga etmedik bende cok yaramazmışım ama suanda iyi anlaşıyoruz ikiz gibi büyüdük annem diyorki 10 sene yaşlandımHiç hiç hazır değilim. Kızmayayım ama olmasın ya
Ya hadi yaaaaap :) bizde merak ettik yahuHenüz eşimin dükkanı bırakıp gelmesini bekliyorum. ☺
Çok mutlu edici bir haber oldu buBen 12 aylikken annem kardesime hamile kalmis az kavga etmedik bende cok yaramazmışım ama suanda iyi anlaşıyoruz ikiz gibi büyüdük annem diyorki 10 sene yaşlandım
Eşim dükkandan bir türlü çıkamadı misafir gelecek ben çıkamıyorum birde diyor ki yok olduysa oldu yani ne yapalım ama yaYa hadi yaaaaap :) bizde merak ettik yahu
Belki de gençleştirir :)Çok mutlu edici bir haber oldu bu10 yaş mı daha fazla mı yaşanırım bilmem cidden
Ahahahahhaahahah rahatlıkkkk seviyemEşim dükkandan bir türlü çıkamadı misafir gelecek ben çıkamıyorum birde diyor ki yok olduysa oldu yani ne yapalım ama yaanaa dedim deli mi ne ya beni oyalıyor
Niye prezarvatif kullanmiyonuzKızlar 25 günlük adet döngüm var. Genelde gecikmez. Belki arada 1 2 gün o da çok nadir. Eşimle bir yöntem değil belki ama emzirme vs derken geri çekilme yöntemi kullanıyoruz. Şuan adetim 2 gün geçiti. Kızım 12 aylık olmak üzere. Biraz korktum belki geçikme mi 2 gün ya çok ciddi endişe duydum. Şuan adette hamilelikte belirtisi yok. Çok endişe duyuyorum. Test yapmak için beklemeli miyim? İçim içimi yiyor
İsterseniz yapın ama görünmez. İki tane alın 5 TL lik. Birini yapın biriminde gelmezse 5 gün içinde yapın. Emzirme var doğum var düzensizlik olmasa da olabilir. Emzirme ve geri çekilme bir yöntem değil. Emzirme korumasida imkansız. Hormonal dolayı böyle denmiş zamanında ama her bünye aynı değil ki . Ve koruyuculuguda yok. Kendimden biliyorum. Geri cekilmede de sadece boşalma sırasında sperm gelmez. Baştada bir miktar gelir ve hamilelik riski çok yüksektir. Zevk suyu da denir. Biraz acik yazdım. Ama biraz araştırın. Bir yaşını geçmiş iğne spiral veya hap danışarak artık kullanabilirsiniz. Bu iki şeyde koruması nerdeyse sıfırdır . Bilginize. Ben emzirirken geri cekilme ile hamile kaldım. Ordan biliyorum. Eşime defalarca anlatmama rağmen hayır hamile kalınmaz diye geri kafalilik yaptı. Sonuç bu oldu.Kızlar 25 günlük adet döngüm var. Genelde gecikmez. Belki arada 1 2 gün o da çok nadir. Eşimle bir yöntem değil belki ama emzirme vs derken geri çekilme yöntemi kullanıyoruz. Şuan adetim 2 gün geçiti. Kızım 12 aylık olmak üzere. Biraz korktum belki geçikme mi 2 gün ya çok ciddi endişe duydum. Şuan adette hamilelikte belirtisi yok. Çok endişe duyuyorum. Test yapmak için beklemeli miyim? İçim içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?