- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Emzirirken kullanılan ilaç da var. Eşin niye korunmuyor ki? Korunurken bile hamilelik riski var tabi Allah verince oluyor ama yine de tedbir bizden. Umarım yoktur canım hayırlısı.Evet aslında bir korunma değil ve ciddi risk. Emzirdiğim için ilaç kullanamadım eşimde korunmayı tercih etmeyince derken böyle bir bir şey çıktı ortaya işte çok garip hissettim kendimi. Test yapsam belli olur mu peki
Ben de hazır değildim, hatta doğuma 5 hafta kala izne ayrıldığım güne kadar olayın farkında da değildimNe güzel yardımcı olmadan olmaz zaten kesinlikle. Benimde Allah şuanlık korusun ama olursa annemde eşimde yardım eder mutlaka sağolsunlar ama ben nedense hazır hissetmiyorum sanki
Çok mutluYaaainşallah sonumuz aynı olmaz peki hayatı nasıl oldu sonra
Cok sevindim Allah bakma gücü kuvveti versin.. Darısı banaKızlar uyarı aldım yazamadım hamileyim
Sağolun. Amin sizinde ilk mi ikinci mi olacak peki. Allah her türlü yardım etsinCok sevindim Allah bakma gücü kuvveti versin.. Darısı bana
2.için cabalıyoruz. Oglum 1 yasındayken 5 haftalık kardeşini kaybettik o gün bugündür olmadı.. Araları olmasın istiyoruz bakalım, siz ne hissediyorsunuz?Sağolun. Amin sizinde ilk mi ikinci mi olacak peki. Allah her türlü yardım etsin
Aaaa hayırlı olsun. Bundan sonra daha dikkatli korunacağım korktum.Kızlar uyarı aldım yazamadım hamileyim
Yaa hayırlı olsun sağlıkla gelsinKızlar uyarı aldım yazamadım hamileyim ☺
İnşallah tez zamanda hayırlısı ile tekrar olur. Ben şuan mutluyum. Aslında ilk öğrendiğimde olmasını istemedim çünkü cidden zorlayabilir beni ama sonra düşündüm ki araları olmayacak kardeş ve arkadaş olacaklar şuan daha iyi hissediyorum kendimi. Çevrem ne kadar kötü hissettirmeye çalışsa da şuan iyiyim2.için cabalıyoruz. Oglum 1 yasındayken 5 haftalık kardeşini kaybettik o gün bugündür olmadı.. Araları olmasın istiyoruz bakalım, siz ne hissediyorsunuz?
Sağol teşekkür ederim. Başta korktum ama bu güzel bir duyguymuş ya 2. bir bebekAaaa hayırlı olsun. Bundan sonra daha dikkatli korunacağım korktum.
Amin çok sağolYaa hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Öyleymiş hani biz çok korunuyor muymuşuz tahminimce hayır ama yine de Rabbim ol deyince oluyormuş gördüm. Biz kızımı çok istedik 3 yıl sonra oldu. Şuan hemen olması mutluluk verici. Şuan mutluyum sadece biraz soru işaretleri var aklımda hatta sormak istiyorum buarada. Tek korktum bebeklerime yetemeyecek olma korkusuBen de çok korkuyorum insanlar korunurken hamile kalınca. Allah ömür verince oluyor bir şekilde. Yiyecek ekmeği olan doğuyor. Peki duyguların nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?