2 günlük geçikme geçikme mi?

Aaaa çoook heyecanlı. Ya açıkcası ben bazen geri çekilme ile takvim yöntemini kombine ediyorum daha başıma bir şey gelmedi. Ama yumurtlama döneminde neredeyse çift kat prezervatif yani

Ben tam gününde test yapmıştım kabak gibi çıkmıştı. 2 gün sonra da kan testinde bHCG 11binlerde bir sayı çıktı

Emzirirken kullanılan ilaç da var. Eşin niye korunmuyor ki? Korunurken bile hamilelik riski var tabi Allah verince oluyor ama yine de tedbir bizden. Umarım yoktur canım hayırlısı.

Ne güzel yardımcı olmadan olmaz zaten kesinlikle. Benimde Allah şuanlık korusun ama olursa annemde eşimde yardım eder mutlaka sağolsunlar ama ben nedense hazır hissetmiyorum sanki
Ben de hazır değildim, hatta doğuma 5 hafta kala izne ayrıldığım güne kadar olayın farkında da değildim
Bence çocuk annenin istediği, kendini hazır hissettiği zaman olmalı. Ben dikkatsizliğim yüzünden yaşadım o zorluğu çok şükür geçti sayılır zor dönem.

Ben de çok korkuyorum insanlar korunurken hamile kalınca. Allah ömür verince oluyor bir şekilde. Yiyecek ekmeği olan doğuyor. Peki duyguların nedir?

2.için cabalıyoruz. Oglum 1 yasındayken 5 haftalık kardeşini kaybettik o gün bugündür olmadı.. Araları olmasın istiyoruz bakalım, siz ne hissediyorsunuz?
İnşallah tez zamanda hayırlısı ile tekrar olur. Ben şuan mutluyum. Aslında ilk öğrendiğimde olmasını istemedim çünkü cidden zorlayabilir beni ama sonra düşündüm ki araları olmayacak kardeş ve arkadaş olacaklar şuan daha iyi hissediyorum kendimi. Çevrem ne kadar kötü hissettirmeye çalışsa da şuan iyiyim

Ben de çok korkuyorum insanlar korunurken hamile kalınca. Allah ömür verince oluyor bir şekilde. Yiyecek ekmeği olan doğuyor. Peki duyguların nedir?
Öyleymiş hani biz çok korunuyor muymuşuz tahminimce hayır ama yine de Rabbim ol deyince oluyormuş gördüm. Biz kızımı çok istedik 3 yıl sonra oldu. Şuan hemen olması mutluluk verici. Şuan mutluyum sadece biraz soru işaretleri var aklımda hatta sormak istiyorum buarada. Tek korktum bebeklerime yetemeyecek olma korkusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…