2 gunluk işimden ayrilsammi ,düşünmekten kafayı yiyeceğim

Teyzeden gözüm korktu çocuklarıyla konuşursam ve duyarsa zaten benimle çalışmaz biraz huysuz birisi

Nasıl ayrilsam iyi konuşmayacak çünkü çok yardımcı değiştirmiş ve hepsinin arkasından konuşuyor

sen yaşlı teyzenin gelini misin bakici misin:?
geliin gibi görüyor gibi geldi

Ev süpürme, silme, tuvalet banyo, balkon, çamaşır bulaşık, ütü, toz alma, dağınık yerleri anında toplamak vs, bizim evin de rutin her gün yapılan işleri
Çok hızlı. hızlı yapıp yormamaya çalış kendini. Kadın yaşlı diyorsun, takıntısı olur.
Dolabı sildiriceği gün sadece dolabı sil mesela dolabı sil mutfağı temizle çık. Çok her şeye yetişeceğim diye yorulma.. İşe ihtiyacın varsa çalış Biraz daha

Ben ücretin ne olduğunu merak ettim.
ben bu saatte çıkmak zorundayım çocuğum var deyin. İşine gelirse. 1 dk bile kalmayın fazla.

Sorun iş değil örnek dolabı silecegin gün sadece dolap sil cik olmuyor tüm yukarıdaki sayılan işleri yapacaksın her gün artı dolap çıkıyor araya vb ,tabii saatle yarisiyorum ama yinede saatimde cikmami istemiyor bu seferde çok hızlı çalışıyorsun diyor ,bende yetismez başka türlü teyze diyorum sende geç çık diğer yardımcim 3_4 _5 e kadar kalıyordu diyor ,ben o kadar saat için anlasmadimki ? İşimi hızlı yapıp cikiyorum yinede çıkmış diye suratı asılıyor ,laf sokuyor bu büyük bir sorun aslında bu şekilde çok uzun vadeli calisilmaz ..bu teyzeye niye yarım gün tuttular bilmiyorum ama çocuklar yarım gün diye anlaşıyor teyze geri planda bu şekilde davranıyor bence çünkü tek yaşıyor ,..yoksa çocukları çok iyi birisine benziyor. .

Teyzeden gözüm korktu çocuklarıyla konuşursam ve duyarsa zaten benimle çalışmaz biraz huysuz birisi

İyi de sizin işvereniniz kim? Teyze mi? Çocukları mı?
Siz çocukları ile görüşüp anlaşmışsınız.
İş akdi çocuklarıyla sizin aranızda
Bence teyze sizi şikayet etmeden siz durumdan haberdar edin çocuklarını.

Deyin ki:
Bakın ben bu işi saatinde çıkıp kendi çocuğumla ilgilenebileceğim diye kabul ettim. Bana 2 dediniz ama anneniz 4’te çıkmamı bekliyor. Eğer siz de onunla aynı fikirdeyseniz siz yeni çalışan ben yeni iş bakayım.

Teyze çıkmanıza 10 dk kala 1 saatlik iş söylüyorsa ona da yumuşak yumuşak, “teyzecim çıkmama 10 dk var, o iş yetişmez, yarın gelir gelmez ilk onu yapayım olur mu” deyin ve çıkış saatinizde çıkın.

Sizden öncekilerin hangi saatlerde çalıştığı sizi bağlamaz. O zaman ona göre konuşacaklardı başta, işler uzarsa kalabilir misin demelilerdi.

Ben ücretin ne olduğunu merak ettim.

ben bu saatte çıkmak zorundayım çocuğum var deyin. İşine gelirse. 1 dk bile kalmayın fazla.
Ücret ne kadar olur 9-2 arasında sizce pek piyasayida bilmiyorum ama bana göre yüksek burdan rakam vermek istemiyorum

Hiç yazdiginiz gibi olmuyor çocukları ile anlaştım ama geri planda teyze psikolojik baskı yapıyor isede ihtiyacim olduğunu anladı belki o sebeplede yapıyor bilmiyorum , çocukları ile konuşup arada sorun olsun istemiyorum illaki duyar çok akıllı bir teyze ,konuşursam çıkmam lazım beni çalıştırmaz huysuz zaten

arkadasımız dogru soyluyor arka planla oyle olmazsa cıkarsınız cocuklarıyla konusun ben ozellıkle 9-2 saatlerı arasında anlastım cocugum var dıye ,anlastıgımız saatın dısına cıkmamı ıstıyor, cocuguma gıtmem lazım dıye 2 de anlastık cıkmak ıstedıgımde bu konuda tavır yapıyor ,ben yardım ıcın anlastım ama bana hergun tum ev ıslerını yaptırıyor benı fazla zorluyor ,sıze bu sekılde benım faydam zaten olamaz boyle devam edecekse baska bırını arastırın ama en bastan ne ıstedıgınızı tam belırterek boyle ınsanlar zor durumda kalır ben sımdı yenı ıs bakmak zorunda kalıcam dersenız cocukları annesıne saatlerın dısına cıkma kadınla anlasma seklımız var der

Ben şuna eminimki çocukları ile konuşursam çıkmam lazım çünkü bu teyze çalıştırmaz huysuz...ama zaten eminim beni şikayet ediyor çıkış için yol yapıyordur aklı yarım gün anlaşan ama 3_4_5 e kadar çalışan yardimcisinda kalmış ( bazı sorunlar sebebiyle 1_2 aylık izin istemiş verilmemiş ama onu özlüyor 3-4-5 saat için )

İnsanız sonuçta. Yapabileceğiniz kadarını yapın. Zamanla siz de bir düzen olusturursunuz sonuçta. İş gerçekten cazipse sizin icin biraz daha sabredin derim. Laf soksun boş verin

cıkaracagından bukadar emınsenız yıne konusun cunku konussanızda konusmasanızda sızı cıkaracak demek kı barı cocukları bılsın bazı seylerı sızden sonra gelecek olan magdur olmasın . bırde o cıkaracagına sız cıkın sebebınızı belırterek belkı cocuklar anneyı ve sızı ıkna eder belkı sız onun yanına gıren 89484 kısısınızdır cocuklar bıkmıstır belkı konusmadan bılemezsınız bazı seylerı

Muhtemelen bayramın geçmesini bekliyor bayram öncesi personel nereden bulup çalıştıracak ,çıkarırsa anlatacağım zaten telefon numaralari var çocukların en azından yeni personelin başı yanmasın .

Camı hergün sileceğinizi düşünmüyorum ya da hergün dip bucak süpürge yapacağınızı.Ütü de herzaman olmaz yani özellikle siz ütüleyin diye buruşturacak hali yok kıyafetlerini. Toz alma tuvalet temizliği yine döküşen saçılan olduysa şöyle bir süpürme hergün yapılır.

Ama daha 2 gün olmuş haliyle işler de birikmiş bu 2 gün yoğun çalışmanız doğa değil mi? hani geçer 1 hafta 10 gün o zaman dersiniz ki hergün aynı işleri tekrar istiyor diye 2 günde buna nasıl karar verdiniz. Bence bu iş size göre değil yaşlı bakmak ev işi sabı gerektirir çok erken karar vermişsiniz gidişatla ilgili.

Her halükarda bu işin sonu işi bırakmaya geliyorsa bırakın o sizi işten çıkarsın.
Siz neden bu kadar ince düşünüyorsunuz?
Ben ayrılıyorum demeyin. Çocukları arayın söyleyin böyle böyle diye. Teyze sinirlenip sizi işten çıkaracaksa kendisi çıkarsın. Zaten huysuz kadın. Siz ona mantı da açsanız arkanızdan konuşur.

İşe çok ihtiyacınız varmış o yüzden söylüyorum bunları. Teyzenin önceki yardımcısından çok memnun kaldığını da sanmıyorum. O bir önceki yardımcısını överek size aba altından sopa gösteriyor. O kadar memnun olsalardı birbirlerinden önceki yardımcı 2 aylığına geçici birini ayarlardı sonra kendi gelirdi zaten.

Teyze size her işi yaptırmak için önceki yardımcısını övüp duruyor. Yemeyin şu numaraları :)

Muhtemelen bayramın geçmesini bekliyor bayram öncesi personel nereden bulup çalıştıracak ,çıkarırsa anlatacağım zaten telefon numaralari var çocukların en azından yeni personelin başı yanmasın .
Birde bu teyze çok değişmez bence konuşmanın fayda göstereceğini sanmıyorum az bucuk insan tanıyorum ,muhtemelen ya teyze çikarir ,ya da ben istifa ederim.

Hayır yanlış tahmin benden 1 gün önce dip köşe temizlik yaptirilmis ,teyze aşırı titiz ve takıntılı her şey aynı ,hiçbir şeyin yeri milim kaymayacak vs gibi durumları var ..bende sıkıntı yok hanımefendi tüm işi zaten yapıyorum,asla saygısızlık etmiyorum ,iş saatim geldiğinde cikisimi engelleyip laf sokmaya hakkımı var ? asil olan ben bu işe fazlayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…