2 gunluk işimden ayrilsammi ,düşünmekten kafayı yiyeceğim

sorması ayıp ne kadar maaşınız
birde nerde yaşıyorsunuz?

Teyzenin sürat asmasida beni üzüyor bu sefer ,saatimdende fire vermek istemiyorum iki arada bir derede kaldım , bilmiyorum biraz daha sabredeyim belli olur herhalde durum .
Bence bebeginizden bahsedin imkanınız varsa yaşlı teyze görsün bebeginizi içine merhamet gelir kendi der bugün de erken çık der belki sıkılmak yerine çareler aramalıyız

Takıntılı değilim takıntılı olan teyze iş yaparken peşinden hiç ayrılmıyor ,yaptığım her işi kontrol ediyor vs vs. Uzaktan davulun sesi size hoş geliyor ama hoş değil...

Bence bebeginizden bahsedin imkanınız varsa yaşlı teyze görsün bebeginizi içine merhamet gelir kendi der bugün de erken çık der belki sıkılmak yerine çareler aramalıyız
Bebeğim olduğunu biliyor zaten bakanin var diyor ,sen bebeği unut diyor çıkış saati bana bu teyze hiç bildiginiz gibi degil

Önce konuşun, teyzenin bakımı ki , ağır işler için mi alindiniz ?

Muhtemelen bütün işlerini yaptırmaya çalışıyor. Bir kaç güne ağır işler biter , rutine biner .

Yine de muhakkak konuşun ailesiyle.

Kaç tl . Alıyorsunuz ?

söylemek istemiyormuş maaşı :)

Bebeğim olduğunu biliyor zaten bakanin var diyor ,sen bebeği unut diyor çıkış saati bana bu teyze hiç bildiginiz gibi degil
Allah yardımcın olsun bence ara ara bebeginizi getirin sevsin kadın yanlız kalmaktan mı böyle oldu acaba zamanla tanırsın umursamazsın ben yatalak diye düşündüm filimlerdeki gibi kadına yola getir bence müzik aç oynayın beraber

İşleri çocuklarıyla yazılı oluşturun. Her gün yapılacak işler neler. Yazıya döküldü mu ne yapılabilir ne yapılamaz iş yükünden karşılıklı anlaşılır.

Maşallah size cidden bu dediklerinizin hepsini her gün yapıyor musunuz. Çok takdir ettim

Kadın huysuzluğundan önceki bakıcıları kaçırmış, çocuklarıda şikayetçidir ondan bakıcı bulmuşlardır. Ya katlancaksın, yada bırakcakdın. Çaresi yok gibi. Tek yaşayan bi kadının her gün ütülencek neyi oluyo.

Iyi de sizde açık açık konuşun teyze benim çocuğum var ben yarim gün diye bu ise girdim 1 dakika bile geç çıkamam yetişmeyen iş yarına kalsın deyin ve çıkın.
Gittiği yere kadar çalışın bence paranızı alırsınız sonra çıkarırsa çıkarır keyfi bilir.
Zaten hergun gitmiyor musunuz illa ki o işler yapılacak yani .
Bu acele neden?

Yatakta yattığı kıyafetler bile her şey ,sorun iş değil ,sorun iş çalışma saatleri öncesindeki psikolojik baskı

Çıkınca arkada hiçbir iş kalmasina tahammülu yok ,o sebeple her gün herşey dört dörtlük Muş gibi olacak

Ya o teyzenin kullandığı bir taktik.
Niye bu kadar taktınız ki?
Eminim ona da neler cektirip ne laflar sokuyordu.
Siz çıksanız bu sefer yeni girene sizi övecek belki de.
Yoksa ne diye bu kadar eleman değiştirsin?
Takmayın duymazdan gelin sallamayın gittiği yere kadar paranızı almaya bakın.
Çocukları da bıkmıştır zaten bu huysuzdan.

Çıkınca arkada hiçbir iş kalmasina tahammülu yok ,o sebeple her gün herşey dört dörtlük Muş gibi olacak
Iste tahammül etmeyi öğrenecek mecbur.
Şu an yolunu yapmaya çalışıyor o.
Bakalım saf mi kabul edecek mi fazla kalmayı diye.
Oyuna gelmeyin ve taviz vermeyin.
Sizin ise ihtiyacınız varsa onun da yardımcıya ihtiyacı var her şey karşılıklı sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…