sız cıkarken konusup oyle cıkında gerısı hayırlısıBirde bu teyze çok değişmez bence konuşmanın fayda göstereceğini sanmıyorum az bucuk insan tanıyorum ,muhtemelen ya teyze çikarir ,ya da ben istifa ederim.
katılıyorumHer halükarda bu işin sonu işi bırakmaya geliyorsa bırakın o sizi işten çıkarsın.
Siz neden bu kadar ince düşünüyorsunuz?
Ben ayrılıyorum demeyin. Çocukları arayın söyleyin böyle böyle diye. Teyze sinirlenip sizi işten çıkaracaksa kendisi çıkarsın. Zaten huysuz kadın. Siz ona mantı da açsanız arkanızdan konuşur.
İşe çok ihtiyacınız varmış o yüzden söylüyorum bunları. Teyzenin önceki yardımcısından çok memnun kaldığını da sanmıyorum. O bir önceki yardımcısını överek size aba altından sopa gösteriyor. O kadar memnun olsalardı birbirlerinden önceki yardımcı 2 aylığına geçici birini ayarlardı sonra kendi gelirdi zaten.
Teyze size her işi yaptırmak için önceki yardımcısını övüp duruyor. Yemeyin şu numaraları :)
En cokda iş saatlerini ovuyor o 3_4-5 de çıkardı diyor , teyzeciğim benim küçük çocuğum olduğu için bu saatlerde anlaşma yaptim diyorum ,çocuğa bakanin var çocuğu boşver sen işine bak diyor ,bende olurmu teyzeciğim saatim belli ben bu şekilde anlaştım diyorum oyle deyince suratı düşüyorHer halükarda bu işin sonu işi bırakmaya geliyorsa bırakın o sizi işten çıkarsın.
Ben ayrılıyorum demeyin. Çocukları arayın söyleyin böyle böyle diye. Teyze sinirlenip sizi işten çıkaracaksa kendisi çıkarsın. Zaten huysuz kadın. Siz ona mantı da açsanız arkanızdan konuşur.
İşe çok ihtiyacınız varmış o yüzden söylüyorum bunları. Teyzenin önceki yardımcısından çok memnun kaldığını da sanmıyorum. O bir önceki yardımcısını överek size aba altından sopa gösteriyor. O kadar memnun olsalardı birbirlerinden önceki yardımcı 2 aylığına geçici birini ayarlardı sonra kendi gelirdi zaten.
Teyze size her işi yaptırmak için önceki yardımcısını övüp duruyor. Yemeyin şu numaraları :)
ıcten ıce ah teyze ah ıkı gunluk dunya dua kazanmak varken ne bu huysuzluk sımdı dıye gecırdım yaslılar mental olarak daha guzel enerjıler vermelı halbukı aşmıslar bazı seylerı oyle olmalıyken ölümü unuturcasına ekstra bır huysuzlasma oluyor yazık dıyebılıyorum sadeceMuhtemelen bayramın geçmesini bekliyor bayram öncesi personel nereden bulup çalıştıracak ,çıkarırsa anlatacağım zaten telefon numaralari var çocukların en azından yeni personelin başı yanmasın .
sızı ıkna etmek ıcın dıyor onu o bosverın o laflarını o suratını ıstedgı olmadı ıkna edemedı ona suratı oyle :)En cokda iş saatlerini ovuyor o 3_4-5 de çıkardı diyor , teyzeciğim benim küçük çocuğum olduğu için bu saatlerde anlaşma yaptim diyorum ,çocuğa bakanin var çocuğu boşver sen işine bak diyor ,bende olurmu teyzeciğim saatim belli ben bu şekilde anlaştım diyorum oyle deyince suratı düşüyor
Birde ben çok duygusal biriyim ,daha önce uzun yıllar bebek ve çocuk bakımında calistim yıllarca 2 aile bebegini büyüttüm el üstünde tutuldum çok iyi ailelerdi ,hiç böyle memnuniyetsiz işverenim olmadı hiç alışkın değilimHer halükarda bu işin sonu işi bırakmaya geliyorsa bırakın o sizi işten çıkarsın.
En cokda iş saatlerini ovuyor o 3_4-5 de çıkardı diyor , teyzeciğim benim küçük çocuğum olduğu için bu saatlerde anlaşma yaptim diyorum ,çocuğa bakanin var çocuğu boşver sen işine bak diyor ,bende olurmu teyzeciğim saatim belli ben bu şekilde anlaştım diyorum oyle deyince suratı düşüyor
Birde ben çok duygusal biriyim ,daha önce uzun yıllar bebek ve çocuk bakımında calistim yıllarca 2 aile bebegini büyüttüm el üstünde tutuldum çok iyi ailelerdi ,hiç böyle memnuniyetsiz işverenim olmadı hiç alışkın değilim
Evet maddi ihtiyacim var olmasa calismazdim ,aslında fabrika iside aradım bulamadım ,bu işin zaten iş saatleri zaten cezbetti beni parasida saatine göre iyiDuygusal olduğunuzu anladım zaten. Yoksa bu kadar teyze beni atmasın ama ben istifa edeyim diye düşünmezdiniz.
Ama açıkçası duygusal karar verecek durumda değilsiniz. Kaç aydır işsizmişsiniz. Eşiniz işsiz kalmış çocuğunuz okuyor. Azıcık sabredin, kendinizi şu duruma alıştırın.
2 gün çok erken işi bırakmak için.
Teyzenin tepkilerine bu kadar anlam yüklemeyin. Yaşlı ve huysuz belli ki. Siz akşam 7de de çıksanız o surat asacak bir şey bulur. Onun tepkisi size değil.
O yüzden bırakın sizi işten çıkaracaksa o çıkarsın. Ama çıkarmayacak zaten sizi işten. O öyle aksilik yapıyor.
Bulamadım ki ,kaç aydır iş arıyorum ,iş yapmaktan gocunmuyorum ama iş anlaşması dışına çıkilmasida hoşuma gitmiyor ,küçük cocugum olduğu içinde iş bulamıyorum piyasa çok kötü ,zaten iş yok olanda çocuklu yaşı ileri birisini tercih etmiyor..zaten muhtemelen yine issiz kalacağım..sskli fabrika işi aradım uzun zaman ,Yaşlılarla uğraşmak zor. Başka bir baksan. Ben bile birgün de bu kadar işi aynı anda yapmıyorum. Üstelik kendi evimin işi.
Hayır yanlış tahmin benden 1 gün önce dip köşe temizlik yaptirilmis ,teyze aşırı titiz ve takıntılı her şey aynı ,hiçbir şeyin yeri milim kaymayacak vs gibi durumları var ..bende sıkıntı yok hanımefendi tüm işi zaten yapıyorum,asla saygısızlık etmiyorum ,iş saatim geldiğinde cikisimi engelleyip laf sokmaya hakkımı var ? asil olan ben bu işe fazlayim
Aslında anlamayacak bir şey yok örneğin saat 2 ye 5 kala (utuyude yarın yaparız diye plan yaptiysakda gün içinde) ..utuyude yapıp cikarmisin diyor ütü en az 1 saatlik 2 gündür aynı taktiği uyguluyor ve red ediyorum ..Çıkışı engellememiş ki bir önceki kadın işi bitince çıkardı demiş. Hani siz yazmışsınız ya hergün ütü hergün cam silme hergün banyo tuvalet temizliği istiyor diye işte bende 2 günde nasıl karar verdiniz hergün diye diyorum saygısızlık yaptınız demedim ki. Misal dün cam sildiniz bugünde cam mı sil diyor, camlar zaten temiz değil mi? ütü mesela ee bir gün önce yaptıysanız daha nasıl ütü çıkıyor yani henüz 2 günde nasıl hep aynı işleri hergün istiyor diyorsunuz anlamadım 2 gün yani daha. işinizi yapıyorsanız neden hergün her işi tekrar istiyor diye şikayet ediyorsunuz ki? daha 2 günde şikayet edip işe fazla olduğunuzu düşünmek? ilginçç
Niye ilgincki eksik olduğumu dusunmenizde ilginç ,konunun iş değilde iş saatimi engelleyecek durumdan şikayetçi oldugumu hala anlamamis olmanızda ilginç.temizlik işi yapmam hayat şartları dolayısıyla yoksa gayet eğitimli ve aklı çalışan biriyim .Çıkışı engellememiş ki bir önceki kadın işi bitince çıkardı demiş. Hani siz yazmışsınız ya hergün ütü hergün cam silme hergün banyo tuvalet temizliği istiyor diye işte bende 2 günde nasıl karar verdiniz hergün diye diyorum saygısızlık yaptınız demedim ki. Misal dün cam sildiniz bugünde cam mı sil diyor, camlar zaten temiz değil mi? ütü mesela ee bir gün önce yaptıysanız daha nasıl ütü çıkıyor yani henüz 2 günde nasıl hep aynı işleri hergün istiyor diyorsunuz anlamadım 2 gün yani daha. işinizi yapıyorsanız neden hergün her işi tekrar istiyor diye şikayet ediyorsunuz ki? daha 2 günde şikayet edip işe fazla olduğunuzu düşünmek? ilginçç
Günlük ev işi dendi ,iş sorun değil ..sorun iş saati çıkış öncesi 2 günde laf sokup sürat asmasi.Madem yaşlı bakımı için işe girdiniz, maksimum evi silip süpürür ve bulaşık kaldırırsınız. Rutin iş budur, üstü olmaz.
Günlük ev işi dendi ,iş sorun değil ..sorun iş saati çıkış öncesi 2 günde laf sokup sürat asmasi.
Teyzenin sürat asmasida beni üzüyor bu sefer ,saatimdende fire vermek istemiyorum iki arada bir derede kaldım , bilmiyorum biraz daha sabredeyim belli olur herhalde durum .Ben olsam çıkış saatimdem taviz vermem, bir gün önemli bir şey olur tamam ama onun dışında saatlik para alıyosunuz zaten. Baştan alıştırırsanız bir gün o işten elbet çıkarsınız. Ya da bir şekilde teyze ile ortak yol bulursanız uzun süre çalışırsınız.
Size katılıyorum konu sahibi biraz takıntılı geldi bana üsten yap geç banada kaynanam çok iş buyurur mesela ben evi silerken evi sil der tm derim geçerim biraz meraklı biri sorsa bilmiyorum ki derim bilsemde sırf dedikodu laf çıkmasın diye konuyu kapatırım eşimle bile paylaşmam ne gerek var bu hayatta hiç bir şeyi takmamak gerekÇıkışı engellememiş ki bir önceki kadın işi bitince çıkardı demiş. Hani siz yazmışsınız ya hergün ütü hergün cam silme hergün banyo tuvalet temizliği istiyor diye işte bende 2 günde nasıl karar verdiniz hergün diye diyorum saygısızlık yaptınız demedim ki. Misal dün cam sildiniz bugünde cam mı sil diyor, camlar zaten temiz değil mi? ütü mesela ee bir gün önce yaptıysanız daha nasıl ütü çıkıyor yani henüz 2 günde nasıl hep aynı işleri hergün istiyor diyorsunuz anlamadım 2 gün yani daha. işinizi yapıyorsanız neden hergün her işi tekrar istiyor diye şikayet ediyorsunuz ki? daha 2 günde şikayet edip işe fazla olduğunuzu düşünmek? ilginçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?