Selam arkadaşlar bu pirinç diyetinin ben yaptım bundan seneler önce 2008 yılıydi..12-13 GÜNDE tam 8 kilo vermiştim...ama hergün yedim günde iki öğün sabahlari bir meyve...teyzemde bunun kitabı vardi Blitzschnell Diät diye..Teyzem de 1 buçuk ayda 25 kilo vermişti...ben tekrar başlamak istiyorum çünkü evleneli çok kilo aldım 20 kilo vermek lazım acil...
1,5 ayda 25 kilo mu
1,5 ay boyunca sadece pirinç lapası mı yedi?
Evet aynen öyle sadece pirinç haşlamasi...ama yanında meYve sebze oluyordu ve bitkisel çaylar artı bol su....ben fazla spor yapmadan üstelik vermiştim 12 günde 8 kilo...kitabına göre uygulanıyor...ilk 2 hafta sadece yaninda meyve sonrasında sebze ekleniyordu...ama çok etkili bi diyet ben bununla daha çabuk kilo veriyorum diğer türlü çok az az veriyorum...
Kulağa çok hoş geliyor aslında ama sürekli sadece pirinç lapası yemenin uzun vadede zararı olmaz mı ki?
Bir de pirinç içindeki nişastadan dolayı karbonhidrat grubuna giriyor. Nasıl kilo verdiriyor aklım almıyor bir türlü :)
Mesela kahvaltıda da pirinç lapası mı yeniyor? Nasıl hazırlanıyor bu pirinç lapası?
Çok soru sordum ama :)
bu sabah 62.8 ile başladım 1 gün yapacam yarın kahvaltıya arkadaşıma gidecem ama akşam gene lapa yerim sonucu yazarım yarın ve öbürgün ben tadını sevdim vallaa
Bu diyeti 2 gün yaptım, sabah aksam öğlen pirinç lapası yedim, daha saglıklı diye kepekli pirinç kullandım. örneğin; sabah lapanın içine yarım kırmızı elma doğradım bolca tarçın döküp yedim, öğlen de taze soğan ve dereotuyla salata seklinde tükettim, hepsi yağsız tabi. Aksam da değişiklik olsun diye içine domates doğradım. Ve 1. 2. Gün 6-7 km yürüdüm İlk gün 200 gr kaybettim, 2. Gün 500 gr. 61 kiloyla başladım sonuç 60.3 (diyet kola da içtim 1 kutu)
Diyet beni 2. Gün biraz halsiz bıraktı o yüzden 1 gün ara verip sadece protein ile beslendim (meyve de yedim kiraz elma gibi sabah yumurta peynir, aksam haslanmıs tavuk yogurt... 10 km yürüyüş yaptım. Hiç işlenmiş karbonhidrat almadım, ekmek yok.)
bugün yine pirinç diyeti yapıyorum. Bu kez basmati pirinç ile deneyeyim dedim. 10.000 adım yürüyüş yaptım. Sabah: yarım elma tarcın ve basmati pirinç lapası. Öğlen: sarımsaklı probiyotik yoğurtlu pirinç lapası. Ara öğün de kalan yarım elma. Akşam: bol baharatlı domatesli pirinç lapası. Tabi hergün en az 2 litre su ve yeşilcay ve soda ve 1 kutu diet kola içiyorum)
Bakalım yarın sabah tartıda ne çıkacak :))) tabiki sonucu yazacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?