Önceki konulara bakma huyundan kurtulamıyorum. 2019 da 26 yaşında olduğunuzu üç- beş ay sonra da 30 yaşında olduğunuzu yazmışsınız. Yeni evli olduğunuzu artık çocuk düşündüğünüzü ama olmazsa diye korktuğunuzu yazmışsınız. Şimdi de nikahtan düğünden bahsediyorsunuz. Siz tam olarak hangisisiniz ona göre yorum yapsak.
1. Si cocugum olmuyor demedim interntten baktım olmayacak mı acaba dedim hiç denemedim diye de yazdım düzgünce bakarsanız suanda da 28 yasına yeni giricem 30 yasına yakınım dedim bi konuda.ayrıca da evlenmeden önce cinsellige sasırmak yerine kendinizle ilgileninBende siz yazınca baktım. Ben şok
Haklısınız. Küçük yerde boşanmak daha kolay. Şimdi vazgeçmeyin ama ilerde sizi hiç savunmayacağı için kolayca boşanırsınız. Küçük yer çünkü2 senedir bekliyoruz 2 hafta sonra nikah var nasıl dönebilirim kücük yerdeyiz kendimi cok kotu hissediyorum
Biz konustuk ve hallettik ailesine söylemedigi bi şey yok nikah günü kendi evimize gecicezHaklısınız. Küçük yerde boşanmak daha kolay. Şimdi vazgeçmeyin ama ilerde sizi hiç savunmayacağı için kolayca boşanırsınız. Küçük yer çünkü
Evlenmeden cinselliğe biz şaşırmıyoruz bizi ilgilendirmez de siz çok takıyorsunuz galiba çünkü yeni evliyim demişsiniz gayet de görünüyor yani ne yazdığınız. Evlenmeden cinsellik yaşadığınızı gizlemeye siz çalışmışsınız yani kimsenin sizi yargıladığı falan yok1. Si cocugum olmuyor demedim interntten baktım olmayacak mı acaba dedim hiç denemedim diye de yazdım düzgünce bakarsanız suanda da 28 yasına yeni giricem 30 yasına yakınım dedim bi konuda.ayrıca da evlenmeden önce cinsellige sasırmak yerine kendinizle ilgilenin
Cunku burada yasca büyük insanlar da var ve toplumuzda bakire olup olmadıgımı anlamak icin doktorlar bile evli misin diye sordugu icin hastalıkla ilgili kısımda oyle sordum bunda aaaa ne tuhaf her yerde ne yazdın sen denecek bişi yok benceEvlenmeden cinselliğe biz şaşırmıyoruz bizi ilgilendirmez de siz çok takıyorsunuz galiba çünkü yeni evliyim demişsiniz gayet de görünüyor yani ne yazdığınız. Evlenmeden cinsellik yaşadığınızı gizlemeye siz çalışmışsınız yani kimsenin sizi yargıladığı falan yokşaşırılan kısım bu yani neden bir konuda evli bir konuda nişanlı oluyorsunuz. Önce siz kafanızdaki tabuları yıkın . Arkadaşın şaşırdığı yorum benim olduğu için belirteyim dedim .
Ya bu kurdele takamazsın bakire değilsin vb tam hatırlayamadım zırvalayan değil miydiEvlenecegini söylüyor nikaha onlar da gelecek de evlendikten sonra biz gidicez beraber yaşıcaz diyemiyor yani tam anlamıyla
Zaten ilişki yaşıyorlarmış. Kurdele kalmamış ortadaYa bu kurdele takamazsın bakire değilsin vb tam hatırlayamadım zırvalayan değil miydi
Hatırlamaya çalıştım da o ise evlenmesin zatenZaten ilişki yaşıyorlarmış. Kurdele kalmamış ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?