- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
merhaba hanımlar 2 haftadır rejim yapıyorum ama aşırı sıkı bi rejim deil..niye 1 kilo veriyorummmm normalde ben 2 haftada 2-3 kilo vermem lasımdı ama 1 kilo vermişimm
sabah 1 dilim kepek ekmegi,1 kibrit kutusu kdr peynir domate salatalık yerim yada bunları yemem az yaglı omlet yaparım..2 çaybardagı çay 1 şekerli
ögleleyin meyve suyu içerim acıkırsam bi kaçtane çubuk kraker falan yerim..
akşamda pilav 2 ,kaşık ana yemek 2 kaşık yerim bide ayran içerim..9 gibide 1 kivi 1 elma yerim ..
normalde bunun 3 katını yer vee aburcubur baya yerdimm,günde 1 litre kola içerdim iki haftadır hiç içmedim, 10 ayda 10 kilo aldım 45 kiloydum 55 kilo oldum boyumda kısa öyle olunca popo göbek fışkırdı
bide hamilelik düşünebilirm 1 sene içinde 45 kiloya inmek istiyroum en azından hamile kaldıgımda şimdiki kilom kdr olurum:)bide 55 de hamile kalsam dogum yapana kdr 70 i bulurum yusyuvarlak olurum sonrasındada zayıflamak mesele...şansımaaa rejim yapmaya başladıgımdan beri sürekli yagmur yagıyor yürüyüş yapmak istiyrum ondan heralde:)
şimdi ben nerrede yanlış yapıyorum kızlarrrr ..forumu okuyorumm haftada 3-4 kilo veriyor arkadaşlar..ben iki haftada 2-3 kilo versem mutlu olcam ama hiç tık yokk

sabah 1 dilim kepek ekmegi,1 kibrit kutusu kdr peynir domate salatalık yerim yada bunları yemem az yaglı omlet yaparım..2 çaybardagı çay 1 şekerli
ögleleyin meyve suyu içerim acıkırsam bi kaçtane çubuk kraker falan yerim..
akşamda pilav 2 ,kaşık ana yemek 2 kaşık yerim bide ayran içerim..9 gibide 1 kivi 1 elma yerim ..
normalde bunun 3 katını yer vee aburcubur baya yerdimm,günde 1 litre kola içerdim iki haftadır hiç içmedim, 10 ayda 10 kilo aldım 45 kiloydum 55 kilo oldum boyumda kısa öyle olunca popo göbek fışkırdı

şimdi ben nerrede yanlış yapıyorum kızlarrrr ..forumu okuyorumm haftada 3-4 kilo veriyor arkadaşlar..ben iki haftada 2-3 kilo versem mutlu olcam ama hiç tık yokk

Son düzenleme: