2 haftadan fazladır konuştuğum birisi var ve 5 aylık ilişkisi bitmiş.

Bu kişi sadece sosyal medyadan mı konuştuğunuz biri?

Çok aceleci davranmışsınız açılmakla. Daha 2 haftadır tanıdığınız ve hiç yüz yüze görüşmediğiniz kişiyi iltifata boğmuşsunuz. İki haftada yan yana bile gelmeden nasıl anladınız çok efendi biri olduğunu? Gözünüzde çok büyütmüşsünüz bu kişiyi. Bu kadar pohpohlamayın 2 günlük adamları
+1

Neden sen açıldın ki? Gayet aydın kafada biriyim ama kadınların açılmasını pek de doğru bulmuyorum ya; sen adım attığında kabul edecek kadar hissi olan adam kendi adım atsın bi zahmet.
Ayrıca, "kimseye güvenemiyosun, biliyorum" falan dramalarına hiç girme, güveni kırılan insanlar elbette var ama genelde bahane olarak kullanılıyor bu. Sana karşı hisleri olsa kimse tutamaz onu, merak etme.

İnternetten tanışıp sevgili olmakta falan bir sakınca görmüyorum hatta neredeyse çoğu ilişkim böyle başladı. Ama görmediğin bilmediğin biriyle 2 hafta konuşmak, teselli etmek falan çok acayip geliyor. İnternetten bulursun fiziksel olarak beğenirsin işi gücü eğitimi de genel olarak sana uyuyorsa ertesi gün buluşursun. Ne diye mesajlaşıyosunuz bu kadar anlamıyorum. Mesajlaşarak tanışılmıyor kesinlikle. Bilmiyorum belki de ben mesajlaşmayı falan sevmediğim için bana saçma geliyordur ama size ne ki mesela elin adamının 5 aylık ilişkisinden? İnternette beğenirsin sonra gerçek hayatta tanışırsın buluşma süresini uzatarak kendini ağırdan satma havası mı oluşturuluyor anlamadım. Veya güvenmeye mi çalışıyorsunuz? Bu ikisi de böyle olmaz bence. Haftalarca mesajlaşarak tanımadığınız adamlara duygusal yatırımda bulunuyorsunuz sonra dangalağın biri çıkınca üzülüyorsunuz.
Teselli ettiği biriyle sonradan sevgili olup düzgün bi ilişkisi olanı görmedim. Hayal falan kurma bence kaç yaşında adam 5 aylık ilişkim diye ağlayıp tanımadığı bi kadından teselli bekliyor çok itici. Yardımsever duyarlı vs olmak başka, diğer insanların duygusal yüklerini sırtlanmak başka. Vaktinizi boşa harcamayın
Filmlerdeki saçma sapan senaryolardan özendi bence; kötü, kalpsiz kadının üzdüğü mükemmel adamı iyileştirip aşık eden esas kız klişesi:KK53:

bence numarasını silmek gereksiz bir hareket. Yüzyüze bulusabilirsiniz, internetten tanışmaya karşı değilim tek sıkıntı daha yüzyüze görüşmeden hoslandım vs tarzı şeyler garip geliyor. Yüzyüze bulusmaya niyeti yoksa en kısa sürede bence o zaman silin telefonunu
Numarayı silme sebebim hem seni kaybetmek istemiyorum hem de yeni birini sevecek gücüm yok demesi. Evlilikten korkması ve benden cinsellik beklentisi içine girmesiydi

Sevgilisi ondan ayrılmış ve ben de ona teselli olmaya çalışıyordum hayatına ben girdikten sonra daha iyi olmaya başladı bana Allah razı olsun iyi ki varsın dedi. Gün geçtikçe konuşmalarımız flörte döndü. Birbirimize fotoğraflar attık o da beğendi, ben de onu çok beğendim. Annem ailem seni görse çok sever çok güzel birisin dedi En son ona açılmaya karar verdim. Senden hoşlanıyorum diye itiraf ettim. Biliyorum daha çok kısa bir süre ama konuşma tarzın, kültürlü olman, efendi birisi olman, dış görünüşün hoşuma gitti açıkçası dedim. O da bana:Teşekkür ederim sen de öylesin ama birbirimizi biraz tanıyalım olur mu 🙏Acele etmek istemiyorum anlayışın için teşekkür ederim dedi . Ben de evet seni anlıyorum yeni birine güvenmekten korkuyorsun, birbirimizi tanımaya devam edelim aceleye gerek yok belki ilk görüşmemizde ikimizin de düşünceleri değişebilir dedim. Sizce eski sevgilisini mi özlüyordur hâlâ. Biz tanıştığımızda çok kötü durumdaydı. Bu süreçte neler yapabilirim? Buna benzer bir durum yaşayan var mı? Önerileriniz nelerdir? Acele edip ona kendisini kötü hissettirmek istemiyorum. Bana söylediği bazı sözler var o da benden etkilendi beni beğendi diye düşünüyorum.
E yara bandı görevi görmüşsün. Bir gün seni çıkarıp atar yani. Neden teselli vermek için yanında oldun ki? Bırak kendi atlatsın sonra seninle yola girsin. Daha 5 ay olmuş tabii ki unutamaz daha önceki sevgilisini.

Numarayı silme sebebim hem seni kaybetmek istemiyorum hem de yeni birini sevecek gücüm yok demesi. Evlilikten korkması ve benden cinsellik beklentisi içine girmesiydi
Oha.
Bunu şimdi mi söylüyorsun?
Acele etmeyelim, birbirimizi tanıyalım diyo ama bir yandan da seks beklentisi var, bunu alenen belli etti, öyle mi? Bi de hâlâ çok efendi falan diyorsun, pes.
Evlilikten korkmuyor, birini sevecek gücü de tükenmiş değil, "seninle" istemiyor bunları sadece, nesini anlamıyorsun ki?
Bi de özür dileyince dünyanın en anlayışlı insanı modunda cevap vermişsin, sanıyor musun ki senin bu davranışını çok takdir edip senden etkilendi? Bence orada tamamen bitti sizin mevzu.
Seni kaybetmek istemiyorum ayağı da yedekte tutmak, canı sıkılırsa arada egosunu tatmin etmek için, ola ki cinsellik ihtimali için.

Duyguların çok uçta gibi geldi bana. Birkaç gün önce hiç görüşmediğin bir adama açılman da, şimdi iletişimi tamamen kesmen de abartı olmuş. Bu evrede duyguları ve beklentileri daha düşük tutmak yararına olabilir.
Duygularım ve ruh halim gel gitli bazen evet 😂😂

E yara bandı görevi görmüşsün. Bir gün seni çıkarıp atar yani. Neden teselli vermek için yanında oldun ki? Bırak kendi atlatsın sonra seninle yola girsin. Daha 5 ay olmuş tabii ki unutamaz daha önceki sevgilisini.
Buna gerek kalmadan numarasını sildim iletişimi kestim. Kimseyi sevecek gücü yokmuş cart curt. Hem seni kaybetmek istemiyorum dedi hem birbirimizi tanisak mi belki birbirimize alisiriz dedi sonra işin içine cinsellik beklentisi girince güzellikle konuyu kapatıp evlilik öncesi cinsellik istemiyorum haramda huzur aranmaz diyip numarasını sildim

Oha.
Bunu şimdi mi söylüyorsun?
Acele etmeyelim, birbirimizi tanıyalım diyo ama bir yandan da seks beklentisi var, bunu alenen belli etti, öyle mi? Bi de hâlâ çok efendi falan diyorsun, pes.
Evlilikten korkmuyor, birini sevecek gücü de tükenmiş değil, "seninle" istemiyor bunları sadece, nesini anlamıyorsun ki?
Bi de özür dileyince dünyanın en anlayışlı insanı modunda cevap vermişsin, sanıyor musun ki senin bu davranışını çok takdir edip senden etkilendi? Bence orada tamamen bitti sizin mevzu.
Seni kaybetmek istemiyorum ayağı da yedekte tutmak, canı sıkılırsa arada egosunu tatmin etmek için, ola ki cinsellik ihtimali için.
Kimseyi sevecek gücü yokmuş cart curt. Hem seni kaybetmek istemiyorum dedi hem birbirimizi tanisak mi belki birbirimize alisiriz dedi sonra işin içine cinsellik beklentisi girince güzellikle konuyu kapatıp evlilik öncesi cinsellik istemiyorum haramda huzur aranmaz diyip numarasını sildim. Ruh halim gel gitli bazen. O yüzden böyle oldu galiba ama iyiyim şuan sorun yok 😊

Buna gerek kalmadan numarasını sildim iletişimi kestim. Kimseyi sevecek gücü yokmuş cart curt. Hem seni kaybetmek istemiyorum dedi hem birbirimizi tanisak mi belki birbirimize alisiriz dedi sonra işin içine cinsellik beklentisi girince güzellikle konuyu kapatıp evlilik öncesi cinsellik istemiyorum haramda huzur aranmaz diyip numarasını sildim
Senin cümleler de tam libidokiller ha :KK53: hakkında hayırlısı, umarım yaraların kapanır yeni bi sayfa açarsın, haramda huzur aranmaz vs, cinsellik bekleyen adama senin muhafazakarlığın şoku:KK53: Seni yargılamıyorum, ben de bu konularda seçiciyim, evlilik dışı cinsellik de istemiyorum ama yani cümleler cidden cringe ve zaten çok farklısınız bence, çocuk da anlamıştır. Boşver.

En güzelini yapmışsınız. O isteklerini nasıl sıraladıysa sizin de bu şekilde sıralamanız çok güzel olmuş. Her zaman biz erkeklere uyacağız diye bir şey yok. Hoşlantınız ise zamana bağlı olarak ve onu bir daha görmeyerek geçecektir emin olun.

Senin cümleler de tam libidokiller ha :KK53: hakkında hayırlısı, umarım yaraların kapanır yeni bi sayfa açarsın, haramda huzur aranmaz vs, cinsellik bekleyen adama senin muhafazakarlığın şoku:KK53: Seni yargılamıyorum, ben de bu konularda seçiciyim, evlilik dışı cinsellik de istemiyorum ama yani cümleler cidden cringe ve zaten çok farklısınız bence, çocuk da anlamıştır. Boşver.
Ahahaha ben normalde istekli birisiyimdir eskiden hatam oldu ama artık uslandim kendimi kullandırmaya niyetim yok. Birisi hayatıma girecekse net olacak, sevmek istiyorum ama sevemiyorum diye bir durum olmaması lazım. İnsanlar görüşür gezer sohbet eder. Bu daha görüşmeden bana eğer devam edersek ben cinsellik isterim falan dedi. Hayat cinsellikten ibaret değil. Evlilikte cinsellik önemli %75 ini kapsar benim için. O bana inançliyim ama bu cinselliğin günah olarak görülmesine anlam veremiyorum dedi ben de ona dedimki eşinle günah değil biliyorsun. Ben bunu helal şekilde eşimle yaşamayı tercih ederim. Ayrıca her şey sevgili yada nişanlıyken yaşansa evliliğe gizemli bir şey kalmaz , zaten evlenmeden evli gibi olur ve evlenince de mutluluk,huzur kalmaz dedim

Yok hayır 5 aylık iliski ama 5 yıl gibi geldi bana ve kimseyle o kadar yakın olamadım. 1 yıl önce ayrıldık dedi

Ahahaha ben normalde istekli birisiyimdir eskiden hatam oldu ama artık uslandim kendimi kullandırmaya niyetim yok. Birisi hayatıma girecekse net olacak, sevmek istiyorum ama sevemiyorum diye bir durum olmaması lazım. İnsanlar görüşür gezer sohbet eder. Bu daha görüşmeden bana eğer devam edersek ben cinsellik isterim falan dedi. Hayat cinsellikten ibaret değil. Evlilikte cinsellik önemli %75 ini kapsar benim için. O bana inançliyim ama bu cinselliğin günah olarak görülmesine anlam veremiyorum dedi ben de ona dedimki eşinle günah değil biliyorsun. Ben bunu helal şekilde eşimle yaşamayı tercih ederim. Ayrıca her şey sevgili yada nişanlıyken yaşansa evliliğe gizemli bir şey kalmaz , zaten evlenmeden evli gibi olur ve evlenince de mutluluk,huzur kalmaz dedim
Bence cringe şelalesi olmuş senin konuşmalar, kusura bakma :KK53: Yani adamın görüşü belli seninki belli, herkes kendi fikrine ve bakışına göre yaşamaya devam edecek, o son cümlelerin çok lüzumsuz olmuş, adama ne anlatmaya çalışıyorsun ki? Saçma sapan diyaloglar. Bence yazsa da cevap bile verme artık, işin şeyi çıkmış çoktan.

Son düzenleme:
Yok hayır 5 aylık iliski ama 5 yıl gibi geldi bana ve kimseyle o kadar yakın olamadım. 1 yıl önce ayrıldık dedi
Valla ben de kısa bi ilişki yaşamıştım ama karşılıklı olarak çok sevmiştik, sonra mantıksal baktığımız bazı şeylerden kaynaklı bitirmek zorunda kalmıştık salya sümük, aylarca da kendimize gelemedik ikimiz de, çok zordu, yani 5 ay kısa falan değil, yaşadığın yoğunluk ve derinlik önemli. 1 yıl da uzun zaman değil, ki ağzıyla söylemiş onun gibi olmuyor diye, unutamadığı veya kimseye öyle derin şeyler hissedemediği ortada. Yani adamı teselli etmene lüzum yokmuş, çünkü kötü kalpli kadın tarafından üzülmüş masum mağdur biri yok bence karşında, sevmişler olmamış bitmiş ve adam da unutamamış henüz, mevzu bu. Teselli ve anlayışlı kadın hâlleri itici duruyo bence böyle durumlarda, çünkü amaç kendini belli ediyor.

Iki guzel cumle kurani "efendi" adam yapmayin. Iki iltifata duygusal baglar gelistirmeyin. Sen bu adami sinirliyken gordun mu? Bu adamin sadakatinden, kisiliginden, huyundan suyundan haberin var mi? Iki hafta mesajlastigin adami hayatina almak icin ne acele ediyorsun? Iliskiden cikar cikmaz bir baskasiyla gorusup, konusabilen adami ister misin? Kaldi ki surekli acaba eskiyi ozluyor mu sorusuyla iliski yasayabilir misin?
Bugun iliskiye baslasaniz yarin sen eski sevgilini ozluyorsun diye kuruntu yapip kavga edersin. Adami daha tanimiyorsun bile. Off of. Ne diyim ki.

Silip engellemekle iyi yapmışsınız. Paşama bak hem kıza biraz birbirimizi tanıyalım acele etmeyelim, ilişkiye hazır değilim diyor. Hem de cinsellik bekliyor. Cinselliğe gelince hiç tanışmaya ihtiyaç duymuyor, ilişkiye hemen hazır oluyor.

2 haftadır sadece konuştuğunuz yüz yüze bile gelmediğiniz adamı bu kadar göklere çıkarmamanız gerektiğini tecrübeyle öğrenmiş oldunuz. Gördüğünüz gibi hiç de efendi bir adam değilmiş. o güven problemim varlar, tam aileme göre kızsınlar falan da hikaye. Tamamen sizi oltaya düşürmek için. Nitekim siz de onun bu hallerine inanmışsınız. Neyseki libidosu efendi adam rolünü daha fazla sürdürmesini önlemiş 😄

Back
X