2 haftadan fazladır konuştuğum birisi var ve 5 aylık ilişkisi bitmiş.

Evlilik deyince ne dedi 😂😂
O da evlilik istiyormuş çocukları çok sevdiğini söyledi. Güven sorunundan dolayı evlilikten de korkuyormuş beyefendi. Daha önce bana seni çok seviyorum iyi ki varsın deyip ertesi günü istemiyorum diyen de oldu. Bu 5 aylık iliski sonrası başka flörtü de olmuş ama anlaşamamislar falan. Seni kaybetmek istemiyorum dedi bana. Ama açıkçası bu ilişkiden hayır geleceğini düşünmüyorum artık

Erkekler biten ilişki sonrası herkese yürüme modunda olurlar genelde. Bu söylediklerine güvenmeyin o yüzden. Kaldı ki annemler seni görse çok sever demesine takıldım ben. Neyse genel olarak pek sağlıklı devam etmez bağlanmamaya çalışın. Bence konuşmayı bırakın daha da ilerlemeden. Konuşmayı bırakamayacaksanız da gözlemleyin bir süre. Öylesine konuştuğunuz birisi olsun duygusal yakınlık için acele etmeyin.

Şu an sizde de tam duygu yok zaten. Tam bana uygun birisi diye düşünüyorsunuz şu an ama belki hayal edip o adamı o hayale oturtmaya çalışıyor olabilirsiniz.
Bugün hem seni kaybetmek istemiyorum hem de güven sorunumdan dolayı seni üzmek istemiyorum sen gerçekten temiz bir kızsın bunu anladım dedi. İkilemde kalmış yani. Ben direk iletişimi kesmeyi düşününce kaybetme korkusu oldu galiba

Ben yanlış bir şey yaptığınızı düşünmüyorum.Beğenmişsiniz söylemişsiniz ama sanki biraz acele eder gibi bir tavrınız var
Erkekler sabırsız kadınları sevmezler
Buluşun görüşün her şey yoluna girer inşallah

Sevgilisi ondan ayrılmış ve ben de ona teselli olmaya çalışıyordum hayatına ben girdikten sonra daha iyi olmaya başladı bana Allah razı olsun iyi ki varsın dedi. Gün geçtikçe konuşmalarımız flörte döndü. Birbirimize fotoğraflar attık o da beğendi, ben de onu çok beğendim. Annem ailem seni görse çok sever çok güzel birisin dedi En son ona açılmaya karar verdim. Senden hoşlanıyorum diye itiraf ettim. Biliyorum daha çok kısa bir süre ama konuşma tarzın, kültürlü olman, efendi birisi olman, dış görünüşün hoşuma gitti açıkçası dedim. O da bana:Teşekkür ederim sen de öylesin ama birbirimizi biraz tanıyalım olur mu 🙏Acele etmek istemiyorum anlayışın için teşekkür ederim dedi . Ben de evet seni anlıyorum yeni birine güvenmekten korkuyorsun, birbirimizi tanımaya devam edelim aceleye gerek yok belki ilk görüşmemizde ikimizin de düşünceleri değişebilir dedim. Sizce eski sevgilisini mi özlüyordur hâlâ. Biz tanıştığımızda çok kötü durumdaydı. Bu süreçte neler yapabilirim? Buna benzer bir durum yaşayan var mı? Önerileriniz nelerdir? Acele edip ona kendisini kötü hissettirmek istemiyorum. Bana söylediği bazı sözler var o da benden etkilendi beni beğendi diye düşünüyorum.
5 aylık ilişki çok değil ki.Yeni mi ayrılmış.

5 aylık ilişki çok değil ama yogunluk fazlaysa unutması kolay da değil.
Adam unutamamis kafa dağıtmak için birileriyle konuşuyor erkekler yapar bunu genelde.
Bence yara bandı olma kimseye .

O 29 yaşında ondan çok hoşlandım ama ilk görüşmeyi bekliyorum tabiki ne olur bilinmez. Onunla ilgili hayaller kurarken buluyorum kendimi istemsizce. Tam aradığım, istediğim gibi birisi o
Hayır değil emin ol değil. Tam aradığın istediğin biri değil. Üzgünüm bu konu da bir tecrübem var da.

Ama bana defalarca beni beğendiğini söyledi ailem annem seni görse çok sever çok tatlı güzel birisin kaşların çok güzel dedi. Makyaj yapmayı seviyor musun diye sordu hayır dedim. Belli zaten çok doğal birisin bu çok hoşuma gitti dedi

herşeyi geçtim adamın bu yazdığı bile red flag. Bir de merak ediyorum yüzyüze görüşülmeyen birinden nasıl hoslanılır ki yani yanyana oturunca o enerji tutması bile bambaşka birşey. Daha görmediğiniz bir adam için fazla ilerileri düşünmüyor musunuz sizce de?

herşeyi geçtim adamın bu yazdığı bile red flag. Bir de merak ediyorum yüzyüze görüşülmeyen birinden nasıl hoslanılır ki yani yanyana oturunca o enerji tutması bile bambaşka birşey. Daha görmediğiniz bir adam için fazla ilerileri düşünmüyor musunuz sizce de?
Evet fazla ileri düşündüm. Dün konuşmayı kestim kendisiyle. Ben ciddi ilişki insanıyım ileriye dönük evlilik istiyorum uzun süre kimseyi bekleyemem senin geçmiş ilişkini unutacağını ve yeni bir ilişkiye adapte olacağını sanmıyorum dedim seni kaybetmek istemiyorum dedi ama vedalaştım numarasini sildim

5 aylık ilişki çok değil ama yogunluk fazlaysa unutması kolay da değil.
Adam unutamamis kafa dağıtmak için birileriyle konuşuyor erkekler yapar bunu genelde.
Bence yara bandı olma kimseye .
1 yıl önce ayrılmış 5 ay ilişki kısa olsa da ona 5 yıl gibi gelmiş ve kimseyle onun gibi olamamış. Dün iletişimi kestim. Senin geçmiş ilişkini hemen unutacağını ve yeni ilişkiye adapte olacağını sanmıyorum dedim. Vedalaşıp numarasını sildim

Evet fazla ileri düşündüm. Dün konuşmayı kestim kendisiyle. Ben ciddi ilişki insanıyım ileriye dönük evlilik istiyorum uzun süre kimseyi bekleyemem senin geçmiş ilişkini unutacağını ve yeni bir ilişkiye adapte olacağını sanmıyorum dedim seni kaybetmek istemiyorum dedi ama vedalaştım numarasini sildim

Duyguların çok uçta gibi geldi bana. Birkaç gün önce hiç görüşmediğin bir adama açılman da, şimdi iletişimi tamamen kesmen de abartı olmuş. Bu evrede duyguları ve beklentileri daha düşük tutmak yararına olabilir.

Ama bana defalarca beni beğendiğini söyledi ailem annem seni görse çok sever çok tatlı güzel birisin kaşların çok güzel dedi. Makyaj yapmayı seviyor musun diye sordu hayır dedim. Belli zaten çok doğal birisin bu çok hoşuma gitti dedi
Eyvah eyvah. Gerçekten söylediklerine inanıyor musunuz? Kapımda ellerinde güllerle gözleri dolu dolu bekleyen adamın beni hiç sevmediğini öğrendim. Yazık, kendinize bunu yapmayın. Yüz yüze görmediğiniz birine açılmanız hiç iyi olmamış. Nasıl biri olduğunu bilmiyorsunuz daha. Kimsenin yara bandı olmayın.

Yanyana görmeyip görüsmediginiz bi adamdan nasıl etkilenebiliyorsunuz böyle hayret ediyorum ben. Özellikle "sen temiz kızsın" diyen erkekler genelde cok ucube cıkıyor bilesiniz. "Sen temizsin" diyenler 1700lerde kaldı sanıyorum sıcramıs bu caga.

Ayrıca rehabilitasyon merkezimisinizde iyilestirmek icin cabalıyosunuz saka gibi. Salın ipini gitsin. Son tomoz kozson... utanmasa omoyla yıkanmıs gibisin dicek hödük ya.

bence numarasını silmek gereksiz bir hareket. Yüzyüze bulusabilirsiniz, internetten tanışmaya karşı değilim tek sıkıntı daha yüzyüze görüşmeden hoslandım vs tarzı şeyler garip geliyor. Yüzyüze bulusmaya niyeti yoksa en kısa sürede bence o zaman silin telefonunu

Back
X