2. Haftadan Şiddet

Hanımefendi yavaş rezil edin isterseniz.İşte bu kısasa kısas zihniyeti yüzünden bu haldeyiz.Burda öğretmenleri gömmek serbest , ben de bazı meslektaşlarımı kınıyorum , yaptıkları kabul edilemez.Sizin gibi düşünen veliler de en az o öğretmenler kadar hatalı.Çocuğuna sabah kahvaltı hazırlayıp okula yollamaya üşenen veliler biliyorum ben.Kendi çocuğuna sahip çıkmayan anne babalar söz konusu öğretmen oldu mu asalım keselim moduna giriyorlar.

Konu sahibine gaz vermeyin.Aklıselimle bu iş çözülebilir , böyle rezil etmekle vs değil.
Yavas olamam bu konuda. Benim bakmaya kiyamadigim oglumun canini acitacak, sinifta rezil edecek susamam asla. Kendi cocuguma sahip cikiyorum cok sukur. Soz konusu sadece ogretmen degil kendi annem babam yada esimde cocugumun canini acitsa ayni tepkiyi onlarada gosteririm. Ne yapalim peki ogretmen benim cocugumun canini yaksin oturup izleyelim mi? Ogretmendir vurur mu diyelim. Ben sikayetle birakmam. Kendimde ogretmenle konusurum. Kimsenin vurmaya canini acitmaya hakki yok

Saygilar.

Siddetin her turlusune sonuna kadar karsiyim keza benim de bir cocugum var ve egitimciyim ama bu durum sizdeki cirkin uslubu( hele de bir ogretmene yapilan) hakli cikarmaz
Ogretmen de bir insan ettin kemikten yuzlerce cocukla ugrasiyoruz emin olun bazen annesinden daha cok dusundugumuz bile oluyor
o ogretmen o cocuga vurduysa cirkin bir hareket sizin de bir ogretmene yonelen uslubunuz bir o kadar cirkin
Hele de bir öğretmene neden yapılmaz? Öğretmen olunca ne oluyor? Karşılıksız bir şey yapmıyorsunuz. İdealist öğretmenler illa vardır ama çoğu öğretmen bu işi para kazanmak için yapıyor.Mesleklere kutsallık eklemek saçma.

Doven ogretmen gormemis olmaniz bu ogretmenlerin varligini ortadan kaldirmiyor hanimefendi. Yani yorumunuz o kadar sacma ki neresinden tutsam elimde kaldi. Komik.

sanki konu sahibesi yalan söylüyor.
konuştukları için favorisinden çekmiş. şiddet derken tekme tokat girişmeyi anlıyor sanırım bazıları.

Yahu şiddeti sonuna kadar kınıyorum tamam da bu öğretmen dusmanligi nedir? Öğretmeni bukadar degersizlestirmek nedir? Yok esek gibi ne yaparım, yok şoyle rezil ederim boyle rezil ederim. Siz boyle davranip bunu da cocuklariniza yansıttığınız surece o çocuk ogretmeni saymayacak zaten.. Evde cocuklarınızı bukadar pamuklara sarıyorsanız lütfen derste nasıl durmaları gerektigini de anlatın..
Öğretmenin yaptıgı nekadar yanlışsa bu usluplar da okadar yanlış.

Hele de bir öğretmene neden yapılmaz? Öğretmen olunca ne oluyor? Karşılıksız bir şey yapmıyorsunuz. İdealist öğretmenler illa vardır ama çoğu öğretmen bu işi para kazanmak için yapıyor.Mesleklere kutsallık eklemek saçma.

Ulkede kutsal olmayan bir sey yok ki arkadas.. elini at bir kutsala carpiyorsun, hayir merak ediyorum karsiligini aldigin meslek nasil kutsal oluyor ve yazilimcilar neden kutsal degil? :/

sanki konu sahibesi yalan söylüyor.
konuştukları için favorisinden çekmiş. şiddet derken tekme tokat girişmeyi anlıyor sanırım bazıları.
Burada atilip tutulanlara bakmamak lazim, kendi cocugunun basina gelse okulda tas ustunde tas birakmaz eminim. Klavye basinda milletin cocugu icin 'bi sey olmaz yea' demek ne kadar kolay.

belki bana kızacaksınız ama
derste konuşmamayı ögrenır ,

kızımda yeni ilk okulu bitirdi gerçekten çok falza bagıran konuşan laf dinlemeyen çocuklar var okulda
Hayır. Bir ogretmen olarak asla cocuklara el kaldirmam anasinifinda sinir krizi gecirdigim gunler oldu.. ama asla cocujlara el kaldirmadim bu yapicagim en son sey.. hic bir ailede buna izin vermemeli

Yahu şiddeti sonuna kadar kınıyorum tamam da bu öğretmen dusmanligi nedir? Öğretmeni bukadar degersizlestirmek nedir? Yok esek gibi ne yaparım, yok şoyle rezil ederim boyle rezil ederim. Siz boyle davranip bunu da cocuklariniza yansıttığınız surece o çocuk ogretmeni saymayacak zaten.. Evde cocuklarınızı bukadar pamuklara sarıyorsanız lütfen derste nasıl durmaları gerektigini de anlatın..
Öğretmenin yaptıgı nekadar yanlışsa bu usluplar da okadar yanlış.
Iyi de isini hakkiyla yapan ogretmenlere kimsenin bir sey dedigi yok ki? Neden tum ogretmenlere hakaret ediliyormus gibi lanse ediliyor durum anlamadim. Evet benim de cocuguma biri siddet uygulasin (ogretmeni veya bir baskasi fark etmez ) ben de onu rezil ederim ve bunda yanlis bi sey görmüyorum.

Ama böyle olmaz. Evde kurallara uymayınca veya hayır dediğimiz bir şeyi yaptıklarında dövüyor muyuz çocuklarımızı? Sınıf öğretmenimiz neden yapmıyor bunları?

Dediğim gibi ceza verilebilir ama şiddeti asla kabul edemiyorum. Daha 8 yaşındalar.
Şimdi öğretmen olanlar burda hak verecek bu duruma. Asla kabul edilemez. Benim çocuğum 1. Sınıfta alışmıyor okula okul fobisi var. İlk gğnü son gğnü yok bunun. Ceza versin ok ama şiddet ne demek. Okuldan soğursa ne olacak. Öğretmenle konuşun bence. Asla bu durumu kabul etmediğinizi bilsin.

Ulkede kutsal olmayan bir sey yok ki arkadas.. elini at bir kutsala carpiyorsun, hayir merak ediyorum karsiligini aldigin meslek nasil kutsal oluyor ve yazilimcilar neden kutsal degil? :/
Öyle deme office öyle deme.
Ben branş öğretmeniyim, bu sene 4lere de giriyorum, akıl sağlığını koruyan her ilkokul öğretmeni yeminle kutsal.

Kesinlikle.. mesela bende koca dayagi yiyen kadina “sen bunu hakedecek ne yaptin bakalim” diyecegim artik, oyle yapmamiz gerekiyormus bunu da ogrendik.. sonra da tembihleriz kadini kocana karsi gelme diye :KK53:

Burda cocuk da uslu dursaymis, sussturmak icin yapmis vs diyenleri not etmek lazim aslinda, hele de ogretmenim diyenleri.
Bahsetmisimdir, kizkardesim de ilkokul ogretmeni, bu yil birinci siniflari almis yine, anlata anlata bitiremiyor, soyle tatlilar, böyle sirinler. Bugun biri altina kacirmis, cocuk utandi diye bizimki uzulmus, iste bunları gorunce diyorum ki öğretmen var, ogretmencik var.
Bari susup otursalar da meslegi karalamasalar.

Bi' okula gitmek için mutlulukla uyanmak var. Sınıfa girerken çocuklara 1 şey daha katabilmek için zevkle ders anlatmak var

Bir de sırf maaş için, 2-3 kendince bir şey anlatıp sınıfın anlayıp anlamamasını bile umursayan öğretmenler var.

Bu işin temel yapısı; çocuklarla uğraşmak. Sen bu işi bunu bilerek seçtin/yapıyorsun. Eğer sadece bu işi para kaynağı olarak görmüyorsan bu gibi durumlara da hazırlıklı olup tolerans göstermelisin.

Tabii ki maaşını alacak, parasını kazanacak. Doğanın kanunu bu. Kimse hayır için yıllarca üniversite okuyup, 9-10 saat çalışmıyor.

Öyle deme office öyle deme.
Ben branş öğretmeniyim, bu sene 4lere de giriyorum, akıl sağlığını koruyan her ilkokul öğretmeni yeminle kutsal.

Ya sadece cocuk degil ki kahve, insanla ugrasmak zor zaten ben kesinlikle ogretmen olamam mesela.. ama herkes de kutsal arkadas kimseye gik diyemiyorsun resmen herkes ulu manilu gibi takiliyor ulkede :27:

Iyi de isini hakkiyla yapan ogretmenlere kimsenin bir sey dedigi yok ki? Neden tum ogretmenlere hakaret ediliyormus gibi lanse ediliyor durum anlamadim. Evet benim de cocuguma biri siddet uygulasin (ogretmeni veya bir baskasi fark etmez ) ben de onu rezil ederim ve bunda yanlis bi sey görmüyorum.
Çünkü genel olarak boyle bir algi degersizlestirme var toplumda.. ki direkt bimere sikayet et sunu bunu yap ifadelerinden belli..
Bu ifadeler kullanılmadan " ogretmenle konusup durumu degerlendirin ne ne degil anlayin sonra ne gerekiyorsa yaparsiniz" denilse anlayabilirim. Başka turlusu zor.. ve şiddete bukadar karşı medeniyette insan tavrıyla celisiyor.

hadi bakalım biz de kutsalız, mühendisler kutsaldır aksini iddia eden mühendis değildir. :deli:

yazma abla kod mod bırak herkes kendi yapsın bundan sonra, instagrama bi güncelleme gelmesin de görüyim onları heheeeyy:halay:

SAyın veli bir sınıf öğretmeni üstelik şuan da 2. Sınıfları okutan bir öğretmen olarak cevap yazmak istiyorum. Öncelikle branş öğretmenleri daha büyük sınıflara alışık olduğu için tepkisinin belki de çok büyük ve yanlış olduğunun farkında değildir. Benim fikrim sınıf öğretmeninizle konuşun o öğretmene uygun bir dille anlatsın . Eğer baktınız çare olmuyorsa müdür ile görüşün sonuçta direkt müdür ile görüşürseniz sınıf öğretmeninin haberi olmadan bu duruma üzülebilir. Tabi naçizane fikrim bunları yaparken çocuğunuza belli etmeyin bu sefer öğretmene saygı ve sevgisi kalmaz. Kendinizi yıpratmayın bu durumu sınıf öğretmeninizin çöreğini düşünüyorum.

Back
X