- 30 Mayıs 2014
- 16.037
- 25.001
- 598
Yavas olamam bu konuda. Benim bakmaya kiyamadigim oglumun canini acitacak, sinifta rezil edecek susamam asla. Kendi cocuguma sahip cikiyorum cok sukur. Soz konusu sadece ogretmen degil kendi annem babam yada esimde cocugumun canini acitsa ayni tepkiyi onlarada gosteririm. Ne yapalim peki ogretmen benim cocugumun canini yaksin oturup izleyelim mi? Ogretmendir vurur mu diyelim. Ben sikayetle birakmam. Kendimde ogretmenle konusurum. Kimsenin vurmaya canini acitmaya hakki yokHanımefendi yavaş rezil edin isterseniz.İşte bu kısasa kısas zihniyeti yüzünden bu haldeyiz.Burda öğretmenleri gömmek serbest , ben de bazı meslektaşlarımı kınıyorum , yaptıkları kabul edilemez.Sizin gibi düşünen veliler de en az o öğretmenler kadar hatalı.Çocuğuna sabah kahvaltı hazırlayıp okula yollamaya üşenen veliler biliyorum ben.Kendi çocuğuna sahip çıkmayan anne babalar söz konusu öğretmen oldu mu asalım keselim moduna giriyorlar.
Konu sahibine gaz vermeyin.Aklıselimle bu iş çözülebilir , böyle rezil etmekle vs değil.
Saygilar.