- 14 Eylül 2014
- 21.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 104.831
- 798
- Konu Sahibi Buffalosos
Gidin iki gün otelde kalın, kendi ağırlasın o zaman.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşınızı merak ettim.Farkındayım. Ayrılmak istiyorum
Bu kaynananin fazlası var bende.yok ben bababnne hic gelmesin demedim tabi ki agırlarım 1 2 gün ama bana hic sorulmadan dün kaynana kişisi oğluna dönüp yarın gidip alacaksınız sizde kalacak diye hüküm verdi. bana sormadı müsait miyim diye belki misafirim var ya da bizim işimiz var. evimizi çekip ceviren benim. kendimi savundum ama sallamadılar.
Esin anasının ağzına bakan biri ise her seyde zorluk çekersiniz sizi çok iyi anlıyorumyok ben bababnne hic gelmesin demedim tabi ki agırlarım 1 2 gün ama bana hic sorulmadan dün kaynana kişisi oğluna dönüp yarın gidip alacaksınız sizde kalacak diye hüküm verdi. bana sormadı müsait miyim diye belki misafirim var ya da bizim işimiz var. evimizi çekip ceviren benim. kendimi savundum ama sallamadılar.
29 yasındayımYaşınızı merak ettim.
Eşimin babaannesi iki gün bizde kalacakmış, ben de ayrılırım o zaman gibi bir tavır çok doğru değil. Aile mevzularına şimdiden girerseniz zaten huzurunuz kalmaz. Sonuçta yaşlı bir kadıncağız, gelsin iki gün kalsın, ne eksilir ki. Emrivaki hoş değil ama siz karşılıklı restleşmişsiniz kayınvalidenizle.
Es ana ağzına bakan tiplerden ise kendi kendini yer insan. Bnm basimda da var ana ağzına bakan iyi davrandım olmadi kotu davrandım olmadiBu kaynananin fazlası var bende.
Laftan asla anlamaz yönetir surekli emreder vs ama ben bu tarz şeyleri gördükçe mesafe koydum mesafeden bile anlamaz.
Eşinize şuan olmayacağını uygun olmadığınızı işlerin yoğun olduğunu vs açıklayın.
Eş idare edecek artık.
Annesine o desin.
Anneni ara söyle belki büyüklerin bi fikri olur kaynanani arayıp uygun dille uyarır arkanda ailenin oldugunu görsün..29 yasındayım
Yalnız eşin babaannem bizde kalacak demesiyle kayınvalidenin babaannen sizde kalacak demesi arasında dünyalar kadar fark var.İşte bu tip durumlar evlilikte hep var olacak.
Kesin kes konusuyorsunuz da ileride diyelim sizin aileden biri geldiği zaman da eşiniz aynısını yapacak.
Diyorsanız ki benim ailemden kimse gelmez sonuna kadar yürüyün o zaman.
Valla evlilik hep karşılıkli işler durumu.
Bir adım atarken diğer adımı da düşüneceksiniz.
Domino taşı gibi herşey.
Bir şekilde idare edecekler olayi.Yalnız eşin babaannem bizde kalacak demesiyle kayınvalidenin babaannen sizde kalacak demesi arasında dünyalar kadar fark var.
Malesef babanne de unutkanlık rahatsızlığı var.. kulakları da duymuyorKvniz fena
Eşiniz de karısına sesi çıkanlardan
Babaanne gelmek istemiyormuş zaten onun kabahati yok
Ben olsam babaanneyi misafir ederdim kvnin yaptıklarını tatlı dedikodu halinde ona anlatırdım
Ertesi günde kaynanam kaynanasının gelmesi şerefine mangal yakacaktı hadi gidelim de mangal yiyelim der herkesi galeyana getirirdim
Kv ne mangalı falan derse aa mangal yakcam dememiş miydin sen? Kaynanam için yakıcam falan demiştin ondan öyle anlamışım neyse derdim
Madem herkes kafasına göre hareket ediyor bende ortama uyardım![]()
Ne kadar terbiyesiz insanlarpeki babaanne ne kadar kalacak sizde , onun için bi şey dediler mi ?
bir kaç günse sorun değil ama sürekli kalacaksa işin rengi değişir. Kayınvalide evlenseler de onlara göndersem diye beklemiş resmen.
Benzer bir durumu ilk evliliğimde ben de yaşamıştım. 2 yıllık evliydim sanırım. Eski eşimin babaannesine 5 evlat dönüşümlü bakıyordu yaz-kış olarak. Kaynana ve kayınpeder de bizimle yaşıyordu (evlendiğimizin ikinci haftasından itibaren)
Sıra onlarda olmamasına rağmen eski eşin amcası kaynanayı arayıp annemi yolluyorum. 1 sene kalsın maaşı da sizde kalsın Biraz da torunu baksın demiş.
tek torun eşim değildi. Diğer evlatları da kabul etmek istemedi kadını.
o sıralarda bizim evde de kaynanayla çok büyük sorunlar vardı eşimin dahil olmak istemediği …. Çözemediğimiz…Şu an bizim ev böyle bi duruma müsait değil. Olmaz huzursuz olur hem kadın hem biz dedim kabul etmedim. Böylelikle eşimin tarafı sülalece hatta bütün köy bana bilendi.
sonrasında dikiş tutmadı zaten. Başka şeyler de oldu ve boşandık.
kv sorunu malesef.. bencil ilgi delisi bir kv. hep o ne derse olsun ne yaparsa yapsın istiyor. evi komple ben dizdim benim ailem yaptı kendi istemeye bile gelmedi.Ben iki haftada ayrilmak istemene takildim oncesinde beraber yasiyomussunuz. Her sey cok guzeldide, nikahtan sonrami bozuldu. Kvnin tavrı normal demiyorum, ayrilmayi dusundurcek kadar ne var. Iki haftada ne yasadiniz