Babaanne gelmeden evi terk edin. Çünkü ben evliliği benim hakkımda hüküm veren, kendi sorumluluğunu bana mecburiyet olarak dayatan saygısız bir kv ye zorunlu bir kölelik olarak görmüyorum. Kendisi baksın kv sine, ya da Eşiniz tek başına baksın madem tek yönlü karar veriyor! Benim evim hakkında kararlar verecek üçüncü bir kişi ve buna izin veren bir eş tercih etmedim ve etmiyorum diyin giderken de. Bu emrivakiyi kabul etmenin biri ikisi olmaz. Ya kabul edersiniz hayat boyu yok sayılır, saygısız kv nin kararlarıyla yaşarsınız ya da benim evime ben karar veririm dersiniz o kv ile de mesafeli ve Çin seddi kurarak bir yaşam sürersiniz. Zira kendisine Çin seddi bile yeterli olmayabilir. Olay yaşlı bir insanın iki gün sizde kalması asla değil. Yeni evli insanlara kendi sorumluluğunu saygısızca ve ısrarla yıkan bir kv ve bu durumda eşinden yana olmayan pısırık bir koca olayı. Bir yaşlıya ömür boyu seve seve de bakılabilir ama iki eşin ortak kararı, rızası ve kabulü ile!. Çocuğum da olsanız aynı şekilde düşünürdüm.Daha da büyük bir tepki verirdim. İzin vermeyin bu duruma