2 haftalık hamile olduğunu öğrenenler var mı ?

kızlar ben 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim daha kese gözükmüyor idrar ve kanda ccıktı cok korkuyorum daha cok kucuk bir aksılık olur dıye bu sekılde ogrenenler var mı ? Nasıl surdu surec
Benim canım bende gecen hafta idrar da ve kanda ögrendim senin dgerin kac benim c.tesi 91.82 cikti sali gunu tekrar verdim 311.88 cikti yükselmis bana da hemsire doktora gitme gozukmez dedi ama bradaki arkadaslar folik asit kullanmaya basla diyor bugun alip baslayacagim sende bir doktora git istersen

Canım ben dun kan verdım 87 falan cıktı adetıme 6 gun vardı en son adetım 29 mayısta bıttı 22 sınde adet gunum doktora gıttım hamılesın dedı haftaya tekrar kan verıcem ınsallah yukselme olur normal ve saglıklı bır gebelıktır. Bana doktor folik asit ve vitamin verdi sende baslamalısın ama bir doktora danısarak tebrik ederim Allah insallah bebeklerımızı saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp eder sen ogrendıgınde ne kdr vardı adetıne?

Amin insallah canim ögleden sonra gitmeyi düsünüyorum amin insallah canm

3 gun vardı canım adetten iki gun sonra da 311 cikti iste :)

benim de bat tarihim 23 haziran. siz direk kan tahlilnde mi öğrendiniz? belirtiler yaşadınız mı peki ?

benim de bat tarihim 23 haziran. siz direk kan tahlilnde mi öğrendiniz? belirtiler yaşadınız mı peki ?

canım ıkı tane erken gebelık testı yaptım ıkısındede cıktı sonra kan tahlılı yaptırdım ordada cıktı. belırtıler yasadım gögüslerimde hassalasmıstı ve cok sık ıdrara cıkıyodum ama belırtıler ıcın erken olabılır belkı psıkolojıktır ama test yaparken emındım hamıle oldugumdan belırtılerden degılde hıssettm ıste degısık bısı:)

Folik asit kullaniyor musunuz ? Kullaniyorsaniz ne zaman kullanmaya basladiniz?
Ben hamile kalmadan önce başlamıştım folbiol kullanıyodum hamile kalınca da doktor aynısını verdi şimdi 3. Ayıma girdim vitamine başladım içinde var zaten folik asitte bıraktım şimdi folbiol ü

Ben hamile kalmadan önce başlamıştım folbiol kullanıyodum hamile kalınca da doktor aynısını verdi şimdi 3. Ayıma girdim vitamine başladım içinde var zaten folik asitte bıraktım şimdi folbiol ü
Anladim canim benm degrr 311 daha 3 haftalk diyorlar da doktora gitmedim p.tesi gidicem al ic diyr bazilari kararsiz kaldm doktora gitmednde birsey icmek istemiyorm gec kalmis olur.muym ki

Bence başla faydası var zararı yok hiç bi doktor keşke içmeseydın demez emin ol iyiki başlamışsın önceden dedi bana doktorum

Hayır BTA hcg 9.0 cıktı doktor gebelik var ya da yok diyemeyiz dedi yarın testi tekrarlat dedi bana dun yaptım testi yandaki referans degerıde 5.0 cikmis 0 ın Altında degıl kafam karıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…