Benim canım bende gecen hafta idrar da ve kanda ögrendim senin dgerin kac benim c.tesi 91.82 cikti sali gunu tekrar verdim 311.88 cikti yükselmis bana da hemsire doktora gitme gozukmez dedi ama bradaki arkadaslar folik asit kullanmaya basla diyor bugun alip baslayacagim sende bir doktora git istersenkızlar ben 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim daha kese gözükmüyor idrar ve kanda ccıktı cok korkuyorum daha cok kucuk bir aksılık olur dıye bu sekılde ogrenenler var mı ? Nasıl surdu surec
Benim canım bende gecen hafta idrar da ve kanda ögrendim senin dgerin kac benim c.tesi 91.82 cikti sali gunu tekrar verdim 311.88 cikti yükselmis bana da hemsire doktora gitme gozukmez dedi ama bradaki arkadaslar folik asit kullanmaya basla diyor bugun alip baslayacagim sende bir doktora git istersen
Amin insallah canim ögleden sonra gitmeyi düsünüyorum amin insallah canmCanım ben dun kan verdım 87 falan cıktı adetıme 6 gun vardı en son adetım 29 mayısta bıttı 22 sınde adet gunum doktora gıttım hamılesın dedı haftaya tekrar kan verıcem ınsallah yukselme olur normal ve saglıklı bır gebelıktır. Bana doktor folik asit ve vitamin verdi sende baslamalısın ama bir doktora danısarak tebrik ederim Allah insallah bebeklerımızı saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp eder sen ogrendıgınde ne kdr vardı adetıne?
3 gun vardı canım adetten iki gun sonra da 311 cikti iste :)Canım ben dun kan verdım 87 falan cıktı adetıme 6 gun vardı en son adetım 29 mayısta bıttı 22 sınde adet gunum doktora gıttım hamılesın dedı haftaya tekrar kan verıcem ınsallah yukselme olur normal ve saglıklı bır gebelıktır. Bana doktor folik asit ve vitamin verdi sende baslamalısın ama bir doktora danısarak tebrik ederim Allah insallah bebeklerımızı saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp eder sen ogrendıgınde ne kdr vardı adetıne?
benim de bat tarihim 23 haziran. siz direk kan tahlilnde mi öğrendiniz? belirtiler yaşadınız mı peki ?Canım ben dun kan verdım 87 falan cıktı adetıme 6 gun vardı en son adetım 29 mayısta bıttı 22 sınde adet gunum doktora gıttım hamılesın dedı haftaya tekrar kan verıcem ınsallah yukselme olur normal ve saglıklı bır gebelıktır. Bana doktor folik asit ve vitamin verdi sende baslamalısın ama bir doktora danısarak tebrik ederim Allah insallah bebeklerımızı saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp eder sen ogrendıgınde ne kdr vardı adetıne?
benim de bat tarihim 23 haziran. siz direk kan tahlilnde mi öğrendiniz? belirtiler yaşadınız mı peki ?
Folik asit kullaniyor musunuz ? Kullaniyorsaniz ne zaman kullanmaya basladiniz?Ben kızlar adetime 5 gün vardı öğrendiğimde 32 çıkmıştı sonucum
Ben hamile kalmadan önce başlamıştım folbiol kullanıyodum hamile kalınca da doktor aynısını verdi şimdi 3. Ayıma girdim vitamine başladım içinde var zaten folik asitte bıraktım şimdi folbiol üFolik asit kullaniyor musunuz ? Kullaniyorsaniz ne zaman kullanmaya basladiniz?
Anladim canim benm degrr 311 daha 3 haftalk diyorlar da doktora gitmedim p.tesi gidicem al ic diyr bazilari kararsiz kaldm doktora gitmednde birsey icmek istemiyorm gec kalmis olur.muym kiBen hamile kalmadan önce başlamıştım folbiol kullanıyodum hamile kalınca da doktor aynısını verdi şimdi 3. Ayıma girdim vitamine başladım içinde var zaten folik asitte bıraktım şimdi folbiol ü
Adetin geciktimiReferans degerım 5.0 bilen var mı anlamı nedir
Referans degerım 5.0 bilen var mı anlamı nedir
Hayır BTA hcg 9.0 cıktı doktor gebelik var ya da yok diyemeyiz dedi yarın testi tekrarlat dedi bana dun yaptım testi yandaki referans degerıde 5.0 cikmis 0 ın Altında degıl kafam karıstı
Pazartesi günüm 4 gun erken yaptım testi 9.0 referans da 5.0 cumartesi gel dedi bana doktorAdetin geciktimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?