O Oneway Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2014 50 49 38 15 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Oneway #321 Melekfasulye .!.: Eki Görüntüle 1853600 Genişletmek için tıkla... cnm ovu testı benım bıldıgım cıft cıkarsa yumurtlama donmındesın ovu testıyle hamılelık ogrenılmez benım bıldıgım ıdrarla gebelık testıyle ogrenılır. sen ovu testını hamıle olup olmadıgını ogrenmek ıcın mı kullanıyrsun
Melekfasulye .!.: Eki Görüntüle 1853600 Genişletmek için tıkla... cnm ovu testı benım bıldıgım cıft cıkarsa yumurtlama donmındesın ovu testıyle hamılelık ogrenılmez benım bıldıgım ıdrarla gebelık testıyle ogrenılır. sen ovu testını hamıle olup olmadıgını ogrenmek ıcın mı kullanıyrsun
Melekfasulye Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2015 385 273 103 15 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Oneway #322 Oneway .!.: cnm ovu testı benım bıldıgım cıft cıkarsa yumurtlama donmındesın ovu testıyle hamılelık ogrenılmez benım bıldıgım ıdrarla gebelık testıyle ogrenılır. sen ovu testını hamıle olup olmadıgını ogrenmek ıcın mı kullanıyrsun Genişletmek için tıkla... Yok canm o ay iki kere yumurtlamisim.bende once acaba hamilemiyim diye dusunmustum ama daha sonra adet oldum
Oneway .!.: cnm ovu testı benım bıldıgım cıft cıkarsa yumurtlama donmındesın ovu testıyle hamılelık ogrenılmez benım bıldıgım ıdrarla gebelık testıyle ogrenılır. sen ovu testını hamıle olup olmadıgını ogrenmek ıcın mı kullanıyrsun Genişletmek için tıkla... Yok canm o ay iki kere yumurtlamisim.bende once acaba hamilemiyim diye dusunmustum ama daha sonra adet oldum
G Gebekalan Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2022 36 6 1 23 13 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Oneway #323 Keseni karımdan mi baktı alttanmi