- 14 Haziran 2016
- 32
- 11
- 8
- 40
benim de bat tarihim 23 -24 haziran. erken testlerden yapsam mı yapmasam mı öylece arada kaldım. Benim sol kasıkta elimle bastırınca bi acı hissediyorum. bir de sabahları gaz sancısı oluyor. Ama gebelikten yoksa normal olağan durumlar mı çözebilmiş değilim. İçimde ki his hamilesin diyor, belki de öyle olmasını istediğim için. Evrene pozitif mesaj gönderelim :)Normalde adetten 1 hafta once belirtiler ağrılar olurdu bu kez 2 hafta once başladı dün test yaptım silik ikinci cizgi çıktı. Suan ise adet olacak gibiyim belkide test bozuktur. Bakalım hayırlısı olsun
Ben de hissediyorum senin gibi :) o yüzden dayanamadım test yaptım. Sol kasikta gelip giden batmalar oluyor 10 gündür. Goguslerde ise hassasiyet var.suan adet olacak gibi ağrım var ara ara.Inşallah güzel haberler veririz tabiki hakkımızda hayirlisini versin Rabbim.benim de bat tarihim 23 -24 haziran. erken testlerden yapsam mı yapmasam mı öylece arada kaldım. Benim sol kasıkta elimle bastırınca bi acı hissediyorum. bir de sabahları gaz sancısı oluyor. Ama gebelikten yoksa normal olağan durumlar mı çözebilmiş değilim. İçimde ki his hamilesin diyor, belki de öyle olmasını istediğim için. Evrene pozitif mesaj gönderelim :)
Ben de hissediyorum senin gibi :) o yüzden dayanamadım test yaptım. Sol kasikta gelip giden batmalar oluyor 10 gündür. Goguslerde ise hassasiyet var.suan adet olacak gibi ağrım var ara ara.Inşallah güzel haberler veririz tabiki hakkımızda hayirlisini versin Rabbim.
Benimkiler de dokununca aciyor.ben 29 mayıstan itibaren gun asiri 10 hazirana kadargöğüslerim benim minnako yüzden göğüs hissiyatı konusunda uçları elleyince acıyor. bir de genelde uç kısmı olmazdı göğüslerimin, içine girik şekildeydi. hatta ben nasıl emziririm derim hep uç olmadığı için. ama bugünlerde uçları çıkmış. Bilmiyorum yaaa siz hangi günlerde ilişkiye girdiniz ? İnşallah hayırlısıyla bebişlerimiz gelir.
iş çıkışı ben de gidip şu erken testlerden alıcam ama testi nasipse pazar sabahı yapmayı planlıyorum. hem adete daha yakın olur hem de varsa bebiş eşime babalar günü hediyesi bu güzel haberi vermiş olurum inşallahBenimkiler de dokununca aciyor.ben 29 mayıstan itibaren gun asiri 10 hazirana kadar
Tesekkur ederim , benim bebegim henuz cok kucuk bende kalp atislarini bekliyorum, insaAllah tez vakitde nasib olur duymakBekleyeyimm adet gecikinceye kadar en iyisi. Inşallah sizde güzel haberlerle gelirsiniz :)
Inşallah o guzel haberi verirsiniz.bu arada benim aldığım testler 5 tl lik normal testler.erken test almadım.iş çıkışı ben de gidip şu erken testlerden alıcam ama testi nasipse pazar sabahı yapmayı planlıyorum. hem adete daha yakın olur hem de varsa bebiş eşime babalar günü hediyesi bu güzel haberi vermiş olurum inşallah
Canım folk asit in düşük değilse problem olmaz ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur bebeğinin ilk dönem gelişimini iyi yönde etkiliyor. Pazartesi doktora gideceksen bekle bence 2 günden sorun olmaz ben yeni başladım içmeye hamile kalacağımı tahmin edebilse idim önceden içmeye başlardım Anladim canim benm degrr 311 daha 3 haftalk diyorlar da doktora gitmedim p.tesi gidicem al ic diyr bazilari kararsiz kaldm doktora gitmednde birsey icmek istemiyorm gec kalmis olur.muym ki
Aynen canım bende bilsem kullanmaya baslardim olmuyor diye hic doktorlarda vermedi :) klomenden sonra pregestan vermisti onu.kullandm.sadece rabbim hayırlısını versin insallah sen ne kadarliksin? :)Canım folk asit in düşük değilse problem olmaz ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur bebeğinin ilk dönem gelişimini iyi yönde etkiliyor. Pazartesi doktora gideceksen bekle bence 2 günden sorun olmaz ben yeni başladım içmeye hamile kalacağımı tahmin edebilse idim önceden içmeye başlardım 
Amin inşallah benimde sat 16 Mayıs Pazartesi kanda hcg 628 çıktı bugünde ultrasonda baktık ama göremedik Rabbim ultrasonda görmeyi ve kalp atışını duymayı nasip eder çok sabırsızım galiba bir hafta daha bekleyeceğim ama nasıl geçecek bilmiyorumTesekkur ederim , benim bebegim henuz cok kucuk bende kalp atislarini bekliyorum, insaAllah tez vakitde nasib olur duymak
Benim de sat 19 mayıs :) sali gunum 311 cikti bir daha yaptirmadmAmin inşallah benimde sat 16 Mayıs Pazartesi kanda hcg 628 çıktı bugünde ultrasonda baktık ama göremedik Rabbim ultrasonda görmeyi ve kalp atışını duymayı nasip eder çok sabırsızım galiba bir hafta daha bekleyeceğim ama nasıl geçecek bilmiyorum
Dr a gittin mi pekiBenim de sat 19 mayıs :) sali gunum 311 cikti bir daha yaptirmadm
Gitmedim p.tesi gidicemDr a gittin mi peki
Saglik ocagnda hemsire gidersen görünmez dedi ben dedim vitamin falan verir kese görünmeyince onu da vermez dedi ama ben p.tesi gidicemDr a gittin mi peki
Canim referans deger olcum yapan cihazın algilayabilecegi deger senin degerin referanstan yuksek cikmis yarin daha da yüksek cikarsa ve artmaya devam ederse senden mutlusu olmaz :)Hayır BTA hcg 9.0 cıktı doktor gebelik var ya da yok diyemeyiz dedi yarın testi tekrarlat dedi bana dun yaptım testi yandaki referans degerıde 5.0 cikmis 0 ın Altında degıl kafam karıstı
Cok silik de olsa görünüyor
Canım referansdan yuksek cikmasi mı gerekıyormus Inan hıc haberim yoktu ılk defa senden duyuyorum ☺ sımdı bıtane daha test yaptım erken gebelik testıymısCok silik de olsa görünüyor
Hamileysen ondada cikar merak etmeInşallah o guzel haberi verirsiniz.bu arada benim aldığım testler 5 tl lik normal testler.erken test almadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?