2 haftalık hamile olduğunu öğrenenler var mı ?

Bende 4 haftalik hamileyim, 788 cikdi kan deyerim, bebegim keseye dusmus dun doktora gitdim , folik asit hamile olmadan oncede kullaniyordum, simdide kullaniyorum , bence herkes kullanmali ,her kese saglikli mus mutlu dogumlar arzu ediyorum

Bende 4 haftalik hamileyim, 788 cikdi kan deyerim, bebegim keseye dusmus dun doktora gitdim , folik asit hamile olmadan oncede kullaniyordum, simdide kullaniyorum , bence herkes kullanmali ,her kese saglikli mus mutlu dogumlar arzu ediyorum

Son regl tarihiniz neydi acaba?

kızlar ben 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim daha kese gözükmüyor idrar ve kanda ccıktı cok korkuyorum daha cok kucuk bir aksılık olur dıye bu sekılde ogrenenler var mı ? Nasıl surdu surec

Merhaba;
Bende hamile olduğumu yeni öğrendim. 5 hafta ücgünlüktü farkettigimde, doktorum keseyi göremedi kücük olduğu icin göremeyebiliriz dedi. ama kandan beta hcg takibi(artıs var mı diye) yaptı tam 6 haftalıkken çok sükür keseyi gördük. Hiç sıkıntı ve üzüntü yapmayın bende çok endişelenmiştim ama sizinki baya kücük Allah'ın izniyle en kısa sürede görürsünüz.

Idrarda bu degerler reglden sonra daha belli olacak , ama sabrsizlaniyorsaniz kan testi yaptirin orada kesin cikacaktir , simdiden hayirlisi, insaAllah guzel haberler alirsiniz)
Bekleyeyimm adet gecikinceye kadar en iyisi. Inşallah sizde güzel haberlerle gelirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…