- 13 Mart 2016
- 360
- 115
- 103
- 35
Yüksek ihtimal var canımPazartesi günüm 4 gun erken yaptım testi 9.0 referans da 5.0 cumartesi gel dedi bana doktor
Bakalım canım ınsAllah bugun de hafif sol kasıgımda aniden kalkmayla agri oldu yuksek atesımde varYüksek ihtimal var canım
Bende 4 haftalik hamileyim, 788 cikdi kan deyerim, bebegim keseye dusmus dun doktora gitdim , folik asit hamile olmadan oncede kullaniyordum, simdide kullaniyorum , bence herkes kullanmali ,her kese saglikli mus mutlu dogumlar arzu ediyorum
Mayis 10, benimki 5 hafta 10 gunu gostermeliydi amma doktor ultrasonda 4cu haftadasin dedi , gec dollenme olmus herhaldeSon regl tarihiniz neydi acaba?
kızlar ben 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim daha kese gözükmüyor idrar ve kanda ccıktı cok korkuyorum daha cok kucuk bir aksılık olur dıye bu sekılde ogrenenler var mı ? Nasıl surdu surec
Benim testime mi cevap verdiniz görünüyor mu silik çizgi ben görüyorum ama bilmiyorum bana mi öyle geldiVar canım
Dayanamayıp yaptım nu cıktı
Ben simdi baktim evet gorunuyor amma cok silik, ne zaman sonraki regl tarihiniz?bu testi ne zeman yaptiniz ?Benim testime mi cevap verdiniz görünüyor mu silik çizgi ben görüyorum ama bilmiyorum bana mi öyle geldi
Sizdede cok silik ama var
24 ü regl tarihim daha 1 hafta var testi dün yaptım.Ben simdi baktim evet gorunuyor amma cok silik, ne zaman sonraki regl tarihiniz?bu testi ne zeman yaptiniz ?
belirtiler var mı peki ?24 ü regl tarihim daha 1 hafta var testi dün yaptım.
Adetime 3 gun var yarın yine kan testi yaptırıcam bakalım .sSizdede cok silik ama var
Evet tatlım fotoğrafta daha az belli olur yakından daha fazla ben fotoğraf çtan zorlanmadan gördümBenim testime mi cevap verdiniz görünüyor mu silik çizgi ben görüyorum ama bilmiyorum bana mi öyle geldi
Idrarda bu degerler reglden sonra daha belli olacak , ama sabrsizlaniyorsaniz kan testi yaptirin orada kesin cikacaktir , simdiden hayirlisi, insaAllah guzel haberler alirsiniz)24 ü regl tarihim daha 1 hafta var testi dün yaptım.
Hadi hayirlisi tez zamanda guzel haberler alirsiniz insaAllahAdetime 3 gun var yarın yine kan testi yaptırıcam bakalım .s
Bekleyeyimm adet gecikinceye kadar en iyisi. Inşallah sizde güzel haberlerle gelirsiniz :)Idrarda bu degerler reglden sonra daha belli olacak , ama sabrsizlaniyorsaniz kan testi yaptirin orada kesin cikacaktir , simdiden hayirlisi, insaAllah guzel haberler alirsiniz)
sen de belirtiler oldu mu ?Bekleyeyimm adet gecikinceye kadar en iyisi. Inşallah sizde güzel haberlerle gelirsiniz :)
Normalde adetten 1 hafta once belirtiler ağrılar olurdu bu kez 2 hafta once başladı dün test yaptım silik ikinci cizgi çıktı. Suan ise adet olacak gibiyim belkide test bozuktur. Bakalım hayırlısı olsunsen de belirtiler oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?