- 27 Haziran 2016
- 39
- 3
- 1
Alllah im tez vakitte yine sağlıklı versin canım çalışmalara devam. Doktor bisey dedi mi korun korunma gibi5 lere düşmüş hastanede öğrendim
Alllah im tez vakitte yine sağlıklı versin canım çalışmalara devam. Doktor bisey dedi mi korun korunma gibi[/Q
Doktor bişey demedi ama ben kendimi uzun bi süre hamilelik için hazır hissetmiorum
Tebrikler canım allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahPardon kızlar 237.60
Canım benden söylemesi 10 gün bekle acele etme dikkat et kendine bende çünkü boyle sevindim sonra kimyasal gebelik geçirdim bu günde adet oldum 10 gün 15 gün bekle acele etme hicIdrarla gebelik yaptim ama onda bisey yok
İ
İlk mi bu cnm
Kızlar merhaba adetime 4 gün varken test yaptırdım kanda 66 cıktı 6 gün sonra doktor yüne test yaptırdı 619 cıktı değerim(yani bu cumartesi) .doktorum 1 hafta sonra cumartesi gel dedi .degerin 2 kat arması gerekiyormus benim 6 gün sonra yaptıgım teste 320 cıkması lazımdı ama 619 cıktı .2 kattan fazla artmış olması kötü bi anlama gelmiyordur değil mi kendi kendimi kuruyorum şimdi cumartesiye kadar bekleyemiyorum bilginiz var mı??
kimyasal gebelik mi yaşadın canım 3 kere3.cü olacaktı düşmeseydi
Yok canım değilmiş keseyi gördük bugunde kalp atışını duyacağız inşallah inanılmaz heyecan vericicanım benım ikiz olabılırmı bebeklerın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?