- 27 Haziran 2016
- 39
- 3
- 1
Doktora git hemen canım progesteron kullan ben kullanıyorum çok mu kanaman leke tarzında mi yoksa kanamami
Canim Allah daha buyuk imtihanlar vermesin.cok zor bi durum seni anliyorum.bende kalbi duran bebegimi 17 gun karnimda tasimisim.dr a gittigimde hic gelismedigi belliydi.dr apar topar kurtaja almaya kalkti.riskliymis cunku zehirleyebilirmis...cok agladim uzuldum ama verende Allah alan da o.Ins bebegimizi kucagimiza alip bugunleride atlatacagiz..Kanama çok aşırı değil
Azda değil
Bir hafta sürermiş
Alllah büyüktür üzülme rabbim yine verecek.Kızlar
Bebeğim rahime tutunamamış
O yüzden düşmüş
Çok yeni olduğu için kürtaj falan yapmadılar
Çok moralim bozuk beta ya bakıldı 5.68 dusmus cumartesi günü 37 idi bu gün boyle( çok kotuyum
Sağolasın canımCanim Allah daha buyuk imtihanlar vermesin.cok zor bi durum seni anliyorum.bende kalbi duran bebegimi 17 gun karnimda tasimisim.dr a gittigimde hic gelismedigi belliydi.dr apar topar kurtaja almaya kalkti.riskliymis cunku zehirleyebilirmis...cok agladim uzuldum ama verende Allah alan da o.Ins bebegimizi kucagimiza alip bugunleride atlatacagiz..
Doktor ne dedi??Çok moralim bozuk beta ya bakıldı 5.68 dusmus cumartesi günü 37 idi bu gün boyle( çok kotuyum
Haklisin canm bir anne icin bebegini kaybetmek cok buyuk bir aci...Sağolasın canım
İlk defa düşük yaptım
Ağır gelio
2 gün sonra yine kana bakıcak senin değerin kaçtı ilkDoktor ne dedi??
Ne zaman adet olurum ben peki canımCanım ya hakkında hayırlısı
Benimde 33 den 5,4 e düşmüşdü 3 gün içinde
yani bu değer düştükçe ne zaman adet olurum kanamam olur yani canimNe zaman bekliorsunda adetini
Adet dongunuz kac gunse okadar gun sonra adet oluyosunuz...Ben 24 dünde adet olacaktım 27 sinde düştü!!
canım ıkı tane erken gebelık testı yaptım ıkısındede cıktı sonra kan tahlılı yaptırdım ordada cıktı. belırtıler yasadım gögüslerimde hassalasmıstı ve cok sık ıdrara cıkıyodum ama belırtıler ıcın erken olabılır belkı psıkolojıktır ama test yaparken emındım hamıle oldugumdan belırtılerden degılde hıssettm ıste degısık bısı:)
Bende 23 unde adet olmam gerekirdi bu gün değer düştü adet olayım diyorumBen 24 dünde adet olacaktım 27 sinde düştü!!
Ben 24 dünde adet olacaktım 27 sinde düştü!![/QUOTE değerin kaça düşünce kanaman oldu
Değerin kaça düşünce kanaman olduBen 24 dünde adet olacaktım 27 sinde düştü!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?