2 haftalık yeni gelin evime buyrunn :)

evınız sahane gercekten bayıldım tam benım tarzım güle güle aşkla oturun inşallah bu arada ilk defa bı eve yorum yaptım sanırım

1... si galiba karadenizlisin dolabın üzerine koyduğun dolaylıktan anladım....2..si sende kırmızılar serpiştirmişsin evine buna bayıldım çünkü bende severim kırmızılarıı..3...sü evin şahane olmuşşş. sağlıkla ,,huzurla otur evindeee

eveet karadenızlıyım cookk tesekkur ederımm :)

her şey harika çok beğendim allah güle güle oturmayı nasip etsin
avizelerin harika acaba ben de bu tarz avize aradım ama bulamadım nereden aldığını paylaşabilir misin?

yatak odasında çiçek görünümündeki o ışıklı şey abajur mu ne? onu nerden aldınız? çok hoşuma gitti. eviniz çok güzel bu arada güle güle oturun

her şey harika çok beğendim allah güle güle oturmayı nasip etsin
avizelerin harika acaba ben de bu tarz avize aradım ama bulamadım nereden aldığını paylaşabilir misin?

teşekkür ederim öncelikle, avizeler hakcan aydınlatmadan, sipariş üzerine özel tasarım olarak yapıyorlar ama sizde yaptırabilirsin. :)

eviniz çok güzel yeni eşya kokusu olur ya mis gibi kokusunu alıyorum birde ağaç şeklinde ki abajura bayıldım güle güle sağlıcakla oturun

mevlam iyi günler göstersin hep güzel anıları birittirin inşallah. sağlıklı huzurlu mutlu bir yaşantınız ve mutlu çocuklarınız olsun... maşallah subanallah barekallah (ben nazardan korkarım)

çok güzel döşemişsin..beyaz..ama yatak odasındaki komode nin üstündeki..gece lambasına bayıldım..nereden aldın diye sorabilirmiyim..ağız tadıyla oturmanı dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…