2 haftaya evleniyorum lütfen yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende agda yaptır derim ama eger surekli tuy dokucu,jilet vb. kullanıyosan oyle bir ay surmicektir temizliin, ve kıl kölerin daa guclu olduu için daa cok acır yinede agda yaptırmanı oyle dewam ettirmeni tawsiye ederim.......a.s.

düşünsenize nişanlınıza soruyosunuz aşkım...
efendim
hani biz evlenicezya
evet
ne yapmamı istersin jilet tüy dökücü ağda nasıl hoşuna gider
ay ne iğrenç bi durum
temizlik ve rahatlık bakımından ağda derim ben

düğünden 2-3gün önce gittim ağda salonuna. Yaptırdım ağdamı 1ay rahat ettim. Hem tatilde, hemde eşimle.. :))))yerimseniben

ya bacaklar bile feci acıyo oraya nasıl yaptırıyonuz yaa benim canım çok tatlıdır bende ewlilik hazırlıklarına başladım ama oraya yaptıramam galibaa:((((daha acısız bi yöntem bilen warmıı :)))

ya bacaklar bile feci acıyo oraya nasıl yaptırıyonuz yaa benim canım çok tatlıdır bende ewlilik hazırlıklarına başladım ama oraya yaptıramam galibaa:((((daha acısız bi yöntem bilen warmıı :)))

emla krem kullan ben asla dayanamazdım uyuşuyo tamamen 6 aydır ağdayla alıyodum şimdi okulla uğraşmaktan vaktim olmuyo uyuştur 2 saat bekle ağda yap temizlen kafadan 3-4 saatimi alıyo diye jilete döndüm tekrar ama emla kremi deneyebilirsiniz. forumda konusu mevcut arama yaparsanız bulursunuz.

bencede sir ağda, jilet yapıpda kocanı dalama sonraa kızmayın ama bencee öle, oraya jilet yapmak iğrenç

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Back
X