2.hamilelik için çok mu erken ????

canım emin ol çok rahat bakarsın
aralarında yaş farkı çok olmasıda sorun oluyo
zaten evde 1 bebek varsa enaz 3 sene anneye bağımlı oluyo evde işten başını çıkaramıyosun
en azından ikisini büyütürsün başkada yapmazsın hayatını yaşarsın valla
benim etrafımda çok var senin gibi arkadaşlarım
inan illa biri daha sakin oluyo
RABBİM kolaylığını verir emin ol

cnm bence allah sabrını muhakkak veriyo.ben ilk oğlum 1,5 yaşındayken ikinciye hamile kaldım şimdi ikinci 15 aylık ve ben 3.ye hamileyim üstelikte süpriz bi gebelik.şu an ciddi bi rahatsızlığım ve düzenli kullanmam gereken 15 tane ilacım var ve 1-2 hafta snrda kortizona geçecektik.düzenli ilaç kullanmadığım taktirde kolon kanseri olma riskim var çevremdeki herkes bebeği aldırmamı istiyo ama ben rabbim böle bi zamanda nasip ettiyse bi hikmeti vardır yada benim için büyük bir sınav olduğunu düşünüyorum.sonunda öleceğimide bilsem bebeğimin canına kıyamam gelen allahtan geliyo.hem düşün bunun canına kıydığında allah korusun rabbimin elindekinide almayacağı ne malum.ya bidaha hiç çocuğun olmassa..böle bi günaha girme düşüncesi bile günah bence.dua et rabbim sana sağlık ve bakma gücü versin..

benim çevrem de aynı senin gibi bebeği 8 aylıkken hamile kaldı hiç aldırmayı düşünmedi bile.şimdi biri 4 biri 5 yaşında büyüdüler .ikiz gibiler.çok da iyi anlaşıyorlar birlikte oynuyorlar en azından paylaşmayı da biliyorlar.arada kavgaları oluyor tabi ama bu her yaşta oluyor biri büyük olunca daha çok sorunlar daha çok kıskançlıklar ortaya çıkıyor.bi çocuk gelişimcisi olarak çocuklar arasında yaş farkının az olması kanaatindeyim.benim de 2,5 yaşında bi oğlum var şimdi ben de 7 haftalık gebeyim:)oğlum şimdiye kadar çok yalnız kaldı geç bile kaldım....

senı cok ıyı anlıyorum arkdasım benımde oglum 9 aylıkken2. oldu bende duyunca uzuldum agldım herkes herseyı dedı hatta aldırmayı bıle dusundum ..dalga gectıler ama sonucta bebegımı dogurdum benım oglumda daha emıyodu kesmek zorunda kaldım hıcte zorlanmadım cunku oglum emmekten ısal oldu hıc bısey yemedı gunlerce sudan baska onu oyle gordukce bıttım zaten ustelık sezeryanla dogum yapmıstım..hersey gecıyo suanda 2 oglum 4 aylık oldu bı ıyıyıkı dogmus bı gorsen cok tatlı maasallaah usluda hıc bı zorluk cekmedım cok sukur..etrafın lafların bos ver canını sıkma ınsallah rabbım saglıklı bı sekılde kucana almayı nasıp etsın kendıne ıyı bak unutma sana ıhtıyacı olanlar var...

benim gorumcem ayni senin gibi olmustu tatlim,oglu 6 aylikken hamile kaldi.oglu cooook zor bi bebekti,ama ikinci kiz oldu oyle uslu,oyle sakindi ki,varligiyla yoklugu hiss edilmezdi.hatta su an bebegi 8 aylik,kendisi de 4 aylik hamile olan bi tanidik var :)) bunu dusun rahatla istersen :)) ben yine istiyorum kismetse ama kizim 15 aylik,cok yaramaz,cok zorlaniyorum onla,ustelik okuyorum da.okulum bitsin insallah,onumuzdeki yaza hamile girmek istiyorum nasipse...herseyin hayirlisi olsun hepimiz icin....

Canım Allah o bebeğe can verdiyse senin de her işini yoluna koyar. Evham yapma, Allah her işini kolaylaştırır gör de bak..

boyle dusunenlere sinir oluyorum kusura bakma bunu soylemeden gecemeyecegım.madem ıkıncı cocugu henuz ıstemıyordun nıye korunmadın! kacıncı yuzyılda yasıyoruz! sen korunmadın dıye karnındakı masumun sucu ne!ayrıca uzun ugraslardan sonra yavrusuna hamıle kalan bırı olarak evlat yoklugunu cok ıyı bılırım.Allahın gucune gıder halıne sukret.bıraz zor olur belkı ama bırlıkte buyurler sonra rahat edersın.aldırmayı hıc ama hıc dusunme aksı taktırde cok buyuk bır gunaha gırersın sırf zevk ıcın aldırdıgın ıcın!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…