Meraba kızlar şuan psikolojim çok bozuk çok kötü bi gece geçirdim ve hastayım yatıyorum ağlarken yazıyorum bunları .. Eşimle daha önce de ailesi yüzünden kavga ettik ve ben aşimin annesine bariz deli oluyorum aslında iyi bi kadın özünde ama bizim yuvamızı yıkmak için çok gaza geliyor kızlarının oğullarının . Eşime de kavga sebebi dedim ki bi daha ki konuştuğun da annene söyle artık anne ben evliyim çocuk değilim lütfen sürekli emir yağdırma de dedim hepsi bu çünkü her aradığında sürekli şu yemeği yapsın niye geliyo gizem gizem niye böyle niye şöyle gizem aşağı gizem yukarı ... Neyse aradan 3 ay geçti eşim konuşmuyor ailesiyle çünkü o kavga da beni hastanelik ettik kaburga kemiğimden ikisi kırıldı vs vs neyse unuttum dün de yine aynı şekilde çok aptalca basit bi konudan birbirimize girdik eşimin boynu bide yüzünde kollarında tırnak izlerim var bide onun cildi çok hassas dokunsam morarır kanar . Oda benim yüzümü mahvetti çok kötü bi şekilde öldürdük nerdeyse birbirimizi . Karakola gittik ben intihar etmek istedim artık bıktım çünkü hayatımı ben böyle hayal etmedim evliliğimi vs hap içtim ve midem yıkandı dün sabah kadar kan verirse ver mideme hortum soktular iğneler vs eve geldik evde ben ağlama krizine girdim ama yanıma bile gelmiyor surat beş karış heryerim mor insan içine çıkacak yüzüm yok sarılmasını bekledim . Benim ailemi aradı beni şikayet ediyor benim Ailemle arası çok iyi çok sever ailemi de ama ailem de onun ailesiyle küs bana ve aileme çok büyük hatalar yaptıklarından . Kafayı yemek üzereyim kızlar akıl verin şimdi gitti evden Ordu'ya arkadaşı a diye kv Kayseri deler ve inşallah Oray'a gitmemiştir yoksa doldurup anında dolduruşa gelir eşim sağ kalpli çok çaplı düşünemiyor ailesince bende evde ağlıyorum kafayı yedim bıktım bu Ada'mın hali nolcak böyle bi kaç gün sonra da ev taşıycaz bilmiyorum bu halde ne yapcaz biz off .... Allah Rıza'sı için bana dua edin babam yok yetime edilen dua kabul olur edeninde duası kabul olur Allah için yuvam yıkılmak üzere dua edin bana Allah için ....kafam bi milyon biraz saçma yazmış olabilirim mazur görün kızlar ...