• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Kalite embriyo transferi olup sağlıklı gebelik yaşayan var mı

gizemli83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
7.010
3
0
42
İstanbul
[ı]hepinize merhaba arkadaşlar tüp bebek yöntemiyle hamile kalmaya çalışan arkadaşlar biliyorum rabbim ol derse olacak ve bir tane olsun 3 tane olsun birinci kalite olsun ikinci kalite olsun.... Sadece merak ediyorum 2. Kalite embriyo konup hamile kalan ve sağlıklı gelişim gözleyenleriniz varmı varsa ne olur bir şeyler söylesinler çok umutsuzum [/ı]

Gizemli merhaba. 35 yaşındayım. Benim 2. denemem. 2. kalite 2 tane blast embriyo transfer edildi ve şimdi hamileyim. Daha çok yeni, 5 haftamız yeni bitti ve bhcg değerleri normal. Ctesi sabahı keseyi göreceğim kısmetse. şimdilik kesin birşey diyemiyorum ama benimki tuttu en azından.
ılk denememde 1 tane 1. kalite, 2 tane 2. kalite embriyo transfer edilmişti ve sonuçta dış gebelik oldu. 3. gün transferi idi.
Bu sefer embriyologa sorduğumda 1. kalite ile 2. kalite arasında %5 fark olduğunu söyledi. ben de endişeliyim tabi, sevinmek için çok erken ama 2. kalite ile sağlıklı gebelik olmaz diye birşey yok.

Gizemli merhaba. 35 yaşındayım. Benim 2. denemem. 2. kalite 2 tane blast embriyo transfer edildi ve şimdi hamileyim. Daha çok yeni, 5 haftamız yeni bitti ve bhcg değerleri normal. Ctesi sabahı keseyi göreceğim kısmetse. şimdilik kesin birşey diyemiyorum ama benimki tuttu en azından.
İlk denememde 1 tane 1. kalite, 2 tane 2. kalite embriyo transfer edilmişti ve sonuçta dış gebelik oldu. 3. gün transferi idi.
Bu sefer embriyologa sorduğumda 1. kalite ile 2. kalite arasında %5 fark olduğunu söyledi. ben de endişeliyim tabi, sevinmek için çok erken ama 2. kalite ile sağlıklı gebelik olmaz diye birşey yok.

çoook sağol pelly1 içime bi nebze olsun su serptin..inşallah gelişirler gelişmeseler bile en azından ikinci kalite kalsınlar benimkileride blast yapıcaklar..senden en kısa zamanda bebeğinin kesesini görür kalp atışlarını duyarsın inşallah rabbim kimseyi bekletmesin...

Back
X