Herhalde suurunuzu kaybettiniz zira aklı selim kafa ile bu sorular sorulamazKızlar bir adamla tanıştım, 2 kere boşanmış. Araştırdım, iki evliliğinde de kadınlar dayak attığını iddia ediyorlar araştırdım ve darp raporları var ikisinin de.
Erkekler darp raporu konusunda şöyle diyor internette, kadın üstünde hiç bir iz, yara, morluk vs olmasa da doktora gidip “kocam dövdü” diyince, doktor direk darp raporu veriyormuş, bu doğru mu??
Eski karısının biri, defalarca evlilik içi tecavuze uğradığını söyledi, bu konuda şikayetçi de olmuş hatta bir şey çıkmamış.
Adam da hepsini inkar ediyor, tecavuz, dayak fln yapmamış, kadınlar iftira atmış. Adam tip olarak çok mazlum, yani görsen bu döver demezsin.
Şimdi bu adam benimle sevgili olmak istiyor, ben de korkuyorum.
Özellikle evlilik içi tecavuz iddası beni korkuttu. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Dışardan birinin tecavuzu farklı, evlilik içi farklı, evlilik içi tecavuz sayılmaz diyenler var. Sizce bu konuyu nasıl değerlendireyim.
Adamın saf görünüşüne güvenmeli miyim? Sevgili olmayı kabul etmedim daha, arkadaş olarak görüşmek istiyor, benim de aklıma başıma bir iş gelir mi diye korkuyorum tecavuz gibi yani.
Adamın işi gücü iyi, soranlar için.
Ben boşanmış ve çocukluyum. Adamın da çocuğu var.
Çocuklu bir kadın olduğum için, cinsel şiddet olaylarına hassasım biraz. Evlilik içi cinsel şiddet iddiası olan eski kadın olsa, o adamla arkadaş olarak bile görüşmez misiniz?
Yorum yapın kızlar, beni doğru yola yöneltin. Görüş derseniz görüşcem önce arkadaş olarak, sonra ilişki olabilir. Tehlikeliyse görüşmeyeceğim.
Tipine baksan da tehlikesiz, ben cadı dururum yanında. Eski karılarına maddi olarak zırnık vermemiş boşanırken bildiğim kadarıyla.
Beraber iş yapalım diyor, bana da faydası olurmuş işin, arkadaş olarak diyor, ne diyeyim engel mi basayım her yerdenAy tövbe estağfurullah kızım başına bela mı arıyorsun sen ya
Adam tecavuz etmedim, iftira diyorKusura bakmayin ama akıl tutulması mi yaşıyorsunuzher biri kaçmak için yüz sebep gücünde yazdiklarinizin. Ben olsam selam vermeye korkardım.
Iki kadın da mi tam olarak darp etti diye iftira atmış yani? Nasıl bu kadar iyi niyetlisiniz şaşırdım.
Tecavüz sayılmaz mi demenize ise ne diyeceğimi bilemez haldeyim. Kocam bile olsa dur deyince durmuyorsa elbet tecavüzdür bu.
Aslaa sizi arkadaş ayağına kendisine bağlayacakBeraber iş yapalım diyor, bana da faydası olurmuş işin, arkadaş olarak diyor, ne diyeyim engel mi basayım her yerden
Yani internette erkekler öyle diyor, kadına hiç vurmasan da kadın elini kolunu sallayarak doktora gidip “kocam dövdü” diyince, doktor hemen darp raporu veriyormuş, bu yalan di mi?Doktorlar mesleklerini tehlikeye atma ugruna polis varken darp edilenin yaninda yanlis rapor verecek oyle mi? Doktor soruyor suphelendiginde bile rapor vermek istiyor kadin magdur olmasin diye onun icin gecsin bu isleri, uzak durun
Tabi öyle diyecekAdam tecavuz etmedim, iftira diyor
Tabi ki yalanYani internette erkekler öyle diyor, kadına hiç vurmasan da kadın elini kolunu sallayarak doktora gidip “kocam dövdü” diyince, doktor hemen darp raporu veriyormuş, bu yalan di mi?
Ay böyle bir şey mümkün mü sence ?Yani internette erkekler öyle diyor, kadına hiç vurmasan da kadın elini kolunu sallayarak doktora gidip “kocam dövdü” diyince, doktor hemen darp raporu veriyormuş, bu yalan di mi?
Ne desin evet ettim ama bir sor niye ettim mi desin?Adam tecavuz etmedim, iftira diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?