2 kere boşanmış adamla olur mu?

Vücutta birşey olmadığı halde darp raporu kim verir ki üstüne kadınların elinde belgeler var ee erkek bişey yapmadım diyor sizde inanıyorsunuz hadi birtanesi iftira diğeri ne başınızı ne çocuklarınızı yakmayın uzak durun asla iş güç de yapmayın bu adamla

Beraber iş yapalım diyor, bana da faydası olurmuş işin, arkadaş olarak diyor, ne diyeyim engel mi basayım her yerden
Evet engelle hemen, kendini düşünmüyosan çocuğunu düşün. Ya bi de evlenip boşanmışsın daha mantıklı düşünmen lazım. Sakın sakın arkadaşlık bile etme. Bir adam neden 2 defa boşanır?? Sende biliyosun ki kadınlar kolay kolay boşanmaz, bu adamda şiddet de var tecavüz de, ay bi de çocuğun var

Evlilik içi tecavüz neden korkutuyor kiii? Çocuğun olduğu için cinsel şiddette korkutmasın ne ki bunlar?
Sen 'dediğin' gibi adamın saf görünüşüne inan ve görüşmeye devam et tabiki. Dayak, cinsel şiddet, arzun dışı cinsellik bunlar hiç bir şey gerçekten. Zamanla alışılır.

Valla kırk kere düşünmeniz gereken bir konu bence pek yanaşmayın bu adama eveleneniz bile hep tetikte olacaksınız bence değmez

Foruma katılım tarihiniz 2013 senesi olmasa sahte üyesiniz diyecektim.

Adam 2 kere boşanmış, 2 sinde de darp raporları var kanıtlar var mahkeme ilamı var siz hala şiddet ve tecavüz İDDİASI diyorsunuz hayret ettim. Gerçekler kabak gibi ortada siz görmemek için direniyorsunuz.

Asıl dışarıdan mazlum görünenler içeride hasta ruhlu çıkıyor yalnız.

Bir de işini gücünü sorarsanız demişsiniz de aile içi şiddet, istismar suçlarını işlemiş birinin işini gücünü maaşını kim umursasın?

Evlilik içi tecavüzü meşru gören zihniyet en âlâ sapıktır. Bu adamdan tez vakitte kaçmazsanız bir sonraki kurban siz olursunuz.

Ya ben bekar halimle böylesi adamla muhatap bile olmazken siz çocuklu halinizle böyle biriyle sevgili olmayı planlıyorsunuz fazla safsınız galiba. Çocuklu bir annenin herkesten daha mantıklı adımlar atması gerekiyor. Ama siz fazla heyecan peşindesiniz yazık ki çocuk da heba olacak sizin yüzünüzden.

Son düzenleme:
Yani internette erkekler öyle diyor, kadına hiç vurmasan da kadın elini kolunu sallayarak doktora gidip “kocam dövdü” diyince, doktor hemen darp raporu veriyormuş, bu yalan di mi?
Muayene etmeden hic bir doktor bunu imzalamaz ruh hastasi degilse hic bir kadin esim beni dovdu diyerek rapor almaz cunku kadin utaniyor zaten ozellikle cevresinden boyle bir durum yasadigi icin sakin inanmayin

Onlar bunu yapanın size yapmayacağını nerden biliyorsunuz? Neye güvenerek konuşmayı düşünüyorsunuz?

Görüşme

**** Gorusme. ****

2.boşanma
2 tane siddet,darp raporu
Tecavuz etme iddiasi

Bosanmis, bir omur gecmis, vicdanli da davranmamis eski eslerine..(ne biliyim esyalari al vs de diyebilirdi, sonucta o kadinlardan cocuklari dogmus) (kaldi ki kimse de qlmaz ztn tenezzul etmez orasi ayri )kavga aninda cirkinlesiyor demekki

Gorunusle falan olmuyor. Kavun degilki koklayip alsan. 2 tane gecmsii de sorunlu, hic mi hakkini helal edenler yok bu qdama? Cocuklarla arasi nasil, onlar ne diyor?
Inandirici gelmedi

Ben cok sevsem bile, degir aynisi bana da olur 2 kotu ornegi var onumde diye yeşil isik yakmazdim hic
Dolayisiyla arkadas olmanin da adimlarini atmazdim
Uzak dur, cocugun da varmis madem. Nolur nolmaz. Sen 3.su olma
2. Bosanman olmasin senin de
Belli ki adam iliskileri yonetemiyor,gecimsiz, psikolojik sorunlu..

Olumsuz referanslar neden yeterli gelmiyor size? Başınıza bela mı arıyorsunuz?

Allah akıl fikir versin. Bu kadar mı çaresiz bu kadar mı yokluktasınız ? Sonra sokak ortasında sizin kafadakiler dövülüp öldürülünce yardım eden garibanı da içeri atıyorlar. Ben elimi sürmezdim diyeceğim de dayanamam işte. Değmiyorsunuz cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…