2 kere boşanmış adamla olur mu?

Yani internette erkekler öyle diyor, kadına hiç vurmasan da kadın elini kolunu sallayarak doktora gidip “kocam dövdü” diyince, doktor hemen darp raporu veriyormuş, bu yalan di mi?
Dr da salak, iz yara bere morarma olmadan karar veriyor oyle mi?
Elini hafifce sıktım,kizariverdi
Gitti rapor aldi demeye getirmistir o adam.
Evet kadinlar narindir. O pis ellerini sürmeyecek ozmn, kendine hakim olacak bagirip cagirip cinnet gecirirken !!

Cok mu arıyorsunuz böyle tipleri kriterleriniz tecavüzcü dayakci koca aramakmi ya bazı kadınlar gerçekten hakkediyo ya kızım adam iki kere boşanmış sence çok iyi koca olduğu icinmi boşadi bu kadınlar bunu..hic bekleme yarın evlen sen kaçmaz böyle adam

Bulunmaz kısmet. Bence hemen evlenmelisiniz. Siz de darp raporlarınızı duvara asarsınız artık

Adam tecavuz etmedim, iftira diyor

Adam basbayağı kriminal dayak var, tecavüz var, 2 kadın da mı yalan söylüyor, devletin doktoru rapor vermiş o da mı yalan söylüyor? Herkes yalancı iftiracı bu adam mı temiz?

Siz nasıl biriyle evleneyim diye konu açmamış mıydınız, çocuğunuz yok muydu? Böyle sapık ve iğrenç bir adamı çocukların yanına koyacak kadar koca aşkıyla akli melekeleriniz kaybetmişseniz ev-len-me-yin. Çocuklara yazık yahu siz kesinlikle evlenmeyin oturun oturduğunzu yere.

Ben de boşanmış olduğum için, karşı taraf da boşanmış çocuklu olsun dedim, o yüzden buna denk geldim

Uyap vatandaşini bir kontrol edin,izin vermezse görüşmeyi kesin..

NOT : İki kere boşanmış biriyle evlenerek hata etmiş biriyim

Valla abim de 3 evlilik yaptı, abim diye demiyorum mükemmel biridir,maalesef gelin hanımlar hızlı çıktılar,çok şükür şu an da çocuklarıda oldu çok mutlu ma işin içinde dayak varsa çok iyi düşün derim

Ettim mi diyecek? Oyle dese yaninda kim kalir? Gerçi kadinlarimiz bir garip oyle dese bile yaninda kalacak birileri de mutlaka cikardi.
Ne var bu adamlarda bu kadar anlamiyorum ya, o kadar şey soyleniyor korkmuyorsunuz da hiç.

Bu teyze de katilsever tayfadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…