2 kere boşanmış adamla olur mu?

Bir sefer acilde denk gelmiştim aile içi şiddet vakasına. Doktorlar ve polisler kadına yalvardılar biz arkandayız korkma diye. Kadıncağız da şikayetçi olmamak için yalvarıyordu. Hemen yanımızdaki sedyede aradaki perdeden her şey duyuluyordu. Öyle üzüldüm ki seneler geçti unutamadım. Doktorun kadını ikna etmeye çalışması, kadının lütfen darp raporu olmasın demesi… Sizce yalandan darp raporu almak bu kadar kolay olabilir mi? Bir eş değil iki eş birden aynı iftirayı neden atsın? Dışarıdan ay ne iyi çift ne iyi koca dediğimiz evliliklerde neler duyuyoruz, sizin hiç mi kulağınıza gelmedi? Kendinizi ve çocuğunuzu ateşe atmayın lütfen.

Evlenin bu adamla da siz de iftira atin bari. Hangi kadin yuvsini yikmak ister adam normal olsa? Hadi biri yıktı ikincisi neden aynı sebepten boşanır? Siz adama inanmak istiyorsunuz bu belli ama başınıza bela alırsınız, engelleyin gitsin sapık herifi.
Ayrıca aile içi tecavuz tecavuzdur kardeşim. İlişki karşılıklı olandır.

Görüşmem tecavüz tecavüzdür rıza yoksa tecavüzdür kocam olması fark etmez darp raporu olayını bilmiyorum ama hadi kadının biri sorunlu ikisi de mi manyak ve sorunlu öyle tipten anlaşılmaz bence bu şeyler ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum

Soracak bir durum yok. Uzak durun. Tabi ki iddiaları kabul edecek hali yok. Dertsiz başınıza dert açmayın. Bu arada darp raporuna Dr vücutta gördüğü lezyon ve morlukları yazar. Evlilik içi de tecavüz olabilir. Evli olmak demek çiftlerin her koşulda sevişmeye rıza göstermesi demek değildir.

Uzak durun tabiki. İki kadinda mi yalan söylüyor?

Cidden soruyor musunuz
Ortada o kadar delil varken adamın tipine göre mi değerlendiriyorsunuz.
Hayatınızı mahvetmek istiyorsanız o şiddet gören kadınların arasında, tecavüze uğrayan kadınların arasında olmak istiyorsanız buyurun devam edin.
Bu arada tecavüz tecavüzdür evlilik içinde de yapsa

Dalga geçiyor. iki gün önceki konusunda sevgilim jartiyer vs giymemi istiyor ama sen al diyor diye söylüyordu. İki çocuk annesi bu kadın

tek başınıza olsanız koskoca kadınsınız ne haliniz varsa görün derdim çünkü apaçık olan birşeye bile gözünüzü kör etmeye hazırsınız
ama yahu çocuğunuz var yaa isterse tipi nasıl olursa olsun her iki karısının da böyle bir iddiası varsa, ihtimaline karşı bile değil sevgili omayı yüzüne bakmazdım
hele zırnık koklatmıyor ifadeniz o kadar çirkin ki sanki kadınlar kabahatli de koca olacak o adamdan sütten çıkma ak kaşık bi kuruş para vermiyor bakın gibi olmuş
biz ne dersek diyelim bence sizin yolunuz belli ama üzerimde kalmasın, bu adamla bütün iletişiminizi kesin yarın öbür gün hem kendiniz hem evladınız şiddete uğramak istemiyorsanız

İhtimaller dahilinde olan şeyler gerçekten iğrenç mevzular.
Çocuğunuz varmış bir de kesinlikle uzak durun!
Yaşınız kaç sizin? Çocuk gibi davranıyorsunuz.

iki kişi aynı şeyi söylüyorsa bunda bir şey var demektir.

Bu kadar sorunlu insanlar nasıl hep sizin karşınıza çıkıyor bende bunu anlamış değilim?
Daha geçen bir konu açtınız diye hatırlıyorum, o adam bu adam değil herhalde. Kaç yaşında insanlarsınız, doğruyu yanlışı ayırt edebilecek yaştasınız diye düşünüyorum, hem bir tane de çocuğunuz varmış biraz daha ince eleyip sık dokusanız olmaz mı?
Ben artık açtığınız konuların gerçek olmadığını düşünüyorum ya da öyle umuyorum.

Ne tipler neler neler yapıyor. Mazlum olup karısını öldürüp gömen bir adam on yıldır yakalanmamıştı. Sonradan ne yaptığı da içindeki hasta canavatlık da ortaya döküldü. Sizinki şimdiden canavarmış zaten.Doktorlar hemen rapor veriyor safsatasını yemeyin. Aksine ben çok ayak direyeni de gördüm. Görüşmeye başlayıp donradan vazgeçerseniz de riskli

böyle ölmezsin bence direkt çık binanın başına ordan atla daha kolay olur siz iyimisiniz inanmak için gözünüzün önünde tecavüz edip dövmeli nasıl böyle bi riske giriyosun çocuğunda var ne arkadaşı ya erkekten arkadaş olmaz kusura bakma tipine göre karar veriyorsan insanlara daha çokkkk boşanırsın

Adam tecavuz etmedim, iftira diyor
siz nerden buldunuz bu kadar bilgileri
gerçekten merak ettim

iftiraysa (ki nedense inanasım gelmedi) çamur at izi kalsın

ama siz uzak durun bence de
hem aileniz duyunca ne olacak onlar ister mi Allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…