2 kere boşanmış adamla olur mu?

Yani nedir bu ısrar 2 kadının ikisi de yalancı,iftiracı adam mazlum..

ya üç kuruş para biraz güzel araba görünce akli melekelerinizi kaybetmeyin Allah aşkına. Şu sorduğunuz soru mu.

Yani internette erkekler öyle diyor, kadına hiç vurmasan da kadın elini kolunu sallayarak doktora gidip “kocam dövdü” diyince, doktor hemen darp raporu veriyormuş, bu yalan di mi?
Ciddi ciddi internette erkekler darp raporuyla, evlilik içi tecavüzle ilgili ne düşünüyor bunu mu araştırdınız? Adama inanmaya dünden razısınız. Ya bulunmaz hint kumaşı, ya da siz burda bizleri delirtmek için bu konuyu açtınız.

hadi sen teksin bide çocuğun var bu nasıl bir erkeksizlik ya değerlendirmeyidüşünmenbile delilik yani şoktayım diğer arkadaşlar gibi. evlilik içi tecavüz iddiası! bu nedir hiçbir kadın hiç yoktan böyle şeyler uydurmaz. kolunda morluk filan yoksa darp olmuyor mu yani? pskiokoljik şiddet de bir şiddettir. bir değil iki kadın da söylemiş bunuç neyse bişey demiyorum çocuguna acıdım

Yani buraya yazmayı geç 2 saniye bile aklından geçmemesi gereken adamı, çocuklu bir kadın olarak hayatına almayı düşünüyorsun ya.
Sokaktan rastgele birini eve alsanız adamdan daha iyi huylu çıkma ihtimali yüksek.

biz bir kere boşanmışı idare edemiyoruz iyi cesaret valla.

Darpraporu ıcın doktor her yerıne bakıyor

bu tarz olaylar da kadının beyanı esas alınır ..
Çünkü herkesin vücut yapısı farklıdır ...
Gözle görünür bir kanıt aramak bazen haksızlığa uğrayan için çok geç olabilir...
Ayrıca kolay kolay bir kadın evlilik içi tecavüz sikayeti ile başvuru yapmaz ...
Ayrıca evlilik birliliginde de kadın istemez ise bu tecavuzdur ve yasal olarak suctur ..
Dayak, tecavüz ,baskı, dizi oyuncularına taş çıkaracak bir performans aklı karışan siz ..
Kaçın ..
Hele ki bir kez ayrılmışsiniz ..
Bir hüsran daha mi yasamak istiyorsunuz..?
Engelleyin her yerden ..

Yani internette erkekler öyle diyor, kadına hiç vurmasan da kadın elini kolunu sallayarak doktora gidip “kocam dövdü” diyince, doktor hemen darp raporu veriyormuş, bu yalan di mi?
hayır doğru .
Çünkü kadının beyanı esas alınır .
Mesela siz morarmazsiniz ama ben hemen morarrim. Ve bazen bu sureyi beklemek için kadının hayati tehlikesi oluşabilir
Darp raporu alınacak ki uzaklaştırma verilsin ..

Konu bana hiç inandırıcı gelmedi. Hiçbir kadın iki kadını darp etmiş bir erkekle evlenmez. Evlenmek istemez demiyorum bakın evlenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…