2 kere boşanmış adamla olur mu?

calci evde sadece patates var sence aksam yemegine patates yapiyim mi? ay dogru evet patates yapiyim. tesekkurler. disaridan bi goz bunu soyledigi icin cok sevindim. hemen simdi patates pisirmeye gidiyorum. sagolun kizlarrrr iyi ki varsinizzzzz.
Rica ederim

bravo valla konuyu nereye bağladınız.neymiş benim zihniyetim kadın yapınca ,ayrıl, erkek yapınca affetmi,ne ddüşünmek istiyorsan düşün öyle biri değil,çalışan emek veren igayet akıllı biriyimdir .

onun cocugu falan var belki gelemez vakti yoktur ama ben gelirim bana yazabilirsin. ama ne yapicam semtinde yani insanlara bu kisinin abisinin iki esi de onu aldatti mi diye sorucak miyim
ruh hastası salaklar evde otura otura beyniniz durmuş gidin temilzlik yemek falan yapın:)

O konu sahibi, eşinin mesajini yakalamisti. Adamin bir erkek arkadaşı, adamin karısı hakkinda "s.. geç bosver" ifadesini kullanmıştı.

Siz bunun uzerine "kafası karışmış, boşver pes etme" diye yanit verdiniz. Okumak isteyen okuyabilir.

Her sey cok acik. Abinize gelince aldatilan erkek boşanir, kadina gelince sakın pes etme.

Niye? Bu dunyaya hakarete ugramaya mi geldik?

Son düzenleyen: Moderatör:
Erotik iç çamaşırı giy diyen adam mi bu?

Aklınızı başınıza alın lütfen DARP raporu almış iki karısı da hadi bir tanesi kadının kötüydü ıkincisi de mi kötüydü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…