Konuşabilseydin seninle tartismak isterdim. Sen ancak hakaretle karsilik verebilecek kelime dağarcığına sahipsin. Yazık...siz gerçekten malsınız sizin gibi mallar yüzüne kaldım işimi bırakıp,hadi bi defolun gidin
Kaçmaz hard seviyor abla
Ablacım sn evde kalmış olabilir misin ??ruh hastası salaklar evde otura otura beyniniz durmuş gidin temilzlik yemek falan yapın:)
siz inanların yaşadıklarıyla dalge geçen zavallılarsınız,allah aynı şeyleri size yaşatırsa benim beddum gelsin aklınızaKonuşabilseydin seninle tartismak isterdim. Sen ancak hakaretle karsilik verebilecek kelime dağarcığına sahipsin. Yazık...
Yuh diyorum ne kafalar varO konu sahibi, eşinin mesajini yakalamisti. Adamin bir erkek arkadaşı, adamin karısı hakkinda "sik geç bosver" ifadesini kullanmıştı.
Siz bunun uzerine "kafası karışmış, boşver pes etme" diye yanit verdiniz. Okumak isteyen okuyabilir.
Her sey cok acik. Abinize gelince aldatilan erkek boşanir, kadina gelince sakın pes etme.
Niye? Bu dunyaya hakarete ugramaya mi geldik?
hatta o tecavüze uğramıştır kadınlar tarafındanAdam tecavuz etmedim, iftira diyor
hatta o tecavüze uğramıştır kadınlar tarafından
siz benim paylaştıgım durumla dalge geçerken çok mu akıllısınız acaba? yok canım evde kalmadım çok şükür, gerçekten basit insanlarsınız yazık ya bAblacım sn evde kalmış olabilir misin ??
Ya da menapoz durumları falan ?
Yok 37 yaşında ki biri için normal değil bu konuşmalar ondan diyorum yani
Ben kimseyle dalga gecmedim. Oturur saglam kafayla yorumlarımı okursunuz. Hakkimi helal etmiyorum. Hayırlı banlarınız olsun. Birazdan uçarsınız.siz inanların yaşadıklarıyla dalge geçen zavallılarsınız,allah aynı şeyleri size yaşatırsa benim beddum gelsin aklınıza
eminim çok faydası olur kredi falan çekmeniz gerekecektir seni ortak da ederlerBeraber iş yapalım diyor, bana da faydası olurmuş işin, arkadaş olarak diyor, ne diyeyim engel mi basayım her yerden
Penti jartiyerlerlehatta o tecavüze uğramıştır kadınlar tarafından
Çok çamaşır suyuna maruz kalmayın, kafa yapmış, hâliniz hâl değil…ruh hastası salaklar evde otura otura beyniniz durmuş gidin temilzlik yemek falan yapın:)
Bu soruyu sordugunuza inanamiyorum. Gozune perde mi inmis? Dusunecek soracak bir sey bile yok. Bir de cocugunuz varmis. Her seyi ince elemeniz gerekirken hakkinda bu 'iddia'lar olan adami degerlendirmeye almaniz akil alir sey degil. Boyle bir insanla arkadas bile olmam, selam bile vermem.Kızlar bir adamla tanıştım, 2 kere boşanmış. Araştırdım, iki evliliğinde de kadınlar dayak attığını iddia ediyorlar araştırdım ve darp raporları var ikisinin de.
Erkekler darp raporu konusunda şöyle diyor internette, kadın üstünde hiç bir iz, yara, morluk vs olmasa da doktora gidip “kocam dövdü” diyince, doktor direk darp raporu veriyormuş, bu doğru mu??
Eski karısının biri, defalarca evlilik içi tecavuze uğradığını söyledi, bu konuda şikayetçi de olmuş hatta bir şey çıkmamış.
Adam da hepsini inkar ediyor, tecavuz, dayak fln yapmamış, kadınlar iftira atmış. Adam tip olarak çok mazlum, yani görsen bu döver demezsin.
Şimdi bu adam benimle sevgili olmak istiyor, ben de korkuyorum.
Özellikle evlilik içi tecavuz iddası beni korkuttu. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Dışardan birinin tecavuzu farklı, evlilik içi farklı, evlilik içi tecavuz sayılmaz diyenler var. Sizce bu konuyu nasıl değerlendireyim.
Adamın saf görünüşüne güvenmeli miyim? Sevgili olmayı kabul etmedim daha, arkadaş olarak görüşmek istiyor, benim de aklıma başıma bir iş gelir mi diye korkuyorum tecavuz gibi yani.
Adamın işi gücü iyi, soranlar için.
Ben boşanmış ve çocukluyum. Adamın da çocuğu var.
Çocuklu bir kadın olduğum için, cinsel şiddet olaylarına hassasım biraz. Evlilik içi cinsel şiddet iddiası olan eski kadın olsa, o adamla arkadaş olarak bile görüşmez misiniz?
Yorum yapın kızlar, beni doğru yola yöneltin. Görüş derseniz görüşcem önce arkadaş olarak, sonra ilişki olabilir. Tehlikeliyse görüşmeyeceğim.
Tipine baksan da tehlikesiz, ben cadı dururum yanında. Eski karılarına maddi olarak zırnık vermemiş boşanırken bildiğim kadarıyla.
Sizin gibilerin ne duası kabul olur ne de bedduası. İçinizdeki zehiri başka yerde akıtın.siz inanların yaşadıklarıyla dalge geçen zavallılarsınız,allah aynı şeyleri size yaşatırsa benim beddum gelsin aklınıza
Dalga geçmedik ki, evde yaşanılanı siz bilemezsiniz sigara alkol bunlar tek sebepler değil dedik. 2 kadında bıraktı ise demek ki dedik.Ailemin yaşadığı olay ile ilğli dalga geçiliyor farkındamsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?